Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA

Budimo pozitivni i nadajmo se boljem😉
2025 08 14
Mislim da se generalno većina članica koje su pisale na temi slaže da nije problem platiti članarinu, već je problem što treba da platimo za nesto što ne funkcioniše. Znam da sam dosadna što ću opet da spomenem svoj hakovan nalog, ali ja ću prva da razmislim o ostajanju ovde. Pokloniću svari kojih sam želela da se otarasim, a kupovaću u prodavnicama kao i ranije. Eto, videćemo, 1. septembar je tu!
2025 08 14
Nesto sto nije do sada funkcionisalo jer do sada nista nismo ni placali,postoji mogucnost da ce sada bolje funkcionisati,ali opet nije garancija.. Najgore sto moze da se desi je da i dalje ne fukcionise pa da se svi prebacimo ne bilo koji drugi sajt koji cemo takodje placati i koji takodje ne fukcionise😅 Meni je za sada ovaj najmanje zlo od svih i zaista mi odgovara. Ili,kao i ti Danka,u prodavnicu i kraj price😂
2025 08 14
Eto, videćemo. Ja sam vrlo često optimistična, ali sad se baš i ne nadam previše. Prodavnice su uvek tu, mada ni to mi trenutno ne treba jer sam navukla zalihe svega. 😭🤣
2025 08 14
HAHAHAHA 🤣 HAHAHAHA 🤣 Gde plaćate porez na dobit od reklama? To prvo. A drugo, ako nema prodaje koja je stala zbog vaših glupih reklama što bismo vam plaćali korišćenje 🤣
2025 08 14
Na hr mojim krpicama postoji i ovo obavestenje
upload
2025 08 15
> MarianneMary: > Na hr mojim krpicama postoji i ovo obavestenje Ja sam mislila da je to neka novina koja dolazi sa članarinama, ali ta objava je od pre godinu dana i koliko sam mogla da primetim, nije se baš sprovela u delo. Mislim da toga nije ni bilo na Krpice RS, a ako jeste, nismo bili obavešteni. (Mada vidim po svojim oglasima da nije, nisam nikad imala opciju da neki "obnovim)
2025 08 15
> AdminMK: > Drage Krpičarke i dragi Krpičari, > Želeli bismo vas obavestiti o važnoj promeni koja uskoro dolazi na našu stranicu. > Nakon mnogo godina besplatnog korišćenja, MojeKrpice ulaze u novo poglavlje. Kako bismo mogli dalje razvijati platformu, smanjiti neželjeni sadržaj i poboljšati korisničko iskustvo, uvodimo članarine. > Ova je odluka donešena nakon pažljivog razmišljanja i analize korisničkih iskustava. > S vremenom smo primili brojne poruke korisnika koji su upozoravali na lažne ili neaktivne profile, oglase koji se ne ažuriraju i sve agresivnije reklame. Paralelno s tim, održavanje i poboljšanje platforme postaje sve zahtevnije, a troškovi i potreba za moderiranjem stalno rastu. > Umesto da se oslanjamo na sve više reklama, odlučili smo se za model koji ostaje lokalan, jasan i usmeren na zajednicu zaljubljenika u second hand, malih prodavaca i svih koji cene kvalitet više od kvantiteta. > Kako će izgledati novi paketi: > 1. Starter – 150 rsd mesečno > • Do 10 aktivnih oglasa > 2. Pro – 350 rsd mesečno > • Do 30 aktivnih oglasa > • Bez reklama > • 20 kredita mesečno za dodatnu vidljivost > 3. Premium – 550 rsd mesečno > • Neograničen broj oglasa > • Bez reklama > • Prilagodjavanje izgleda profila > • 100 kredita mesečno Ovo je stvarno velika sramota. Prvo ste trebali da platite programera koji ce Vam sajt popraviti, a tek onda kada imate proizvod koji mozete da prodate ljudima, da to i uradite. Da jedan sajt u 2025. godini izgleda kao Vas, a jos da to i naplacujete nema smisla. Druga stvar, trebalo bi da ste upoznati sa profilom 90 posto korisnika Vaseg proizvoda. Zene prodaju stvari za po 100 dinara ne bi li nesto zaradile. Vi na ovom sajtu koji izgleda i funkcionise kao da je iz 2008. zaradjujete na reklamama jako dobro, a jos biste voleli i zenama koje krpe kraj sa krajem da uzmete 150 dinara mesecno. Ja bih se stidela
2025 08 15
Nisam siguran da ce ovo od "nadleznih" uopste i procitati (u tom slucaju, oglasite se da znam da ste zivi...) Druga stvar, usko povezana sa ovom prvom - nisam siguran koliko vam je bitna povratna informacija clanova, od kojih, inace, zavisite. Odluku ste doneli i to je to. Ocigledno nevazno sta clanovi misle. Trece, nije problem u clanarini, vec u nacinu na koji to radite, sistemu gde su svi jednaki, i oni sa tri slepera garderobe, i oni koji svoje stvari prodaju iz ormara. Vama je to, ocigledno, potpuno nevazno. Za kraj, jos jednom, mahnute tri puta ako ste zivi....
2025 08 15
Tema postavljena pre osam dana, i od tad se admin pojavljuje samo jednom da sturo izbaci genericku poruku kao odgovor na sve nedoumice clanica. Ja sam pre oho poslala upit adminu u vezi jednog oglasa, odgovor nikad nisam dobila, a vidim iz raznih izlaganja clanica da je to manjevise praksa,uz varijaciju da se resavanje upita ceka u nedogled. Ok je da postoji clanarina, ali uz tu clanarinu ocekujem neki stepen podrske i stabilnu platformu (sto trenutno ni priblizno nije slucaj).
2025 08 16
Na stranu sve drugo što ste naveli vezano za nepojavljivanje Admina na forumu (slažem se da bi trebalo da učestvuju u ovoj temi), ali.. Mogu da razumem da ne odgovaraju na poruke o brisanju predmeta. Njih je ukupno 3, nas hiljadu. Ovde na forumu se gotovo svakodnevno javljaju devojke, besne jer su im brisani predmeti, kad se pogleda njihov profil, kršenja pravila su očigledna i sasvim je jasno zašto su predmeti obrisani. Znam da to nije slučaj sa Vama @Stanka, sećam se sa neke druge teme, ali pretpostavljam da njima stiže hiljade takvih poruka I da iz navedenih razloga neodgovaraju. (Barem neka moja pretpostavka). Meni su zaista svaki put kada sam imala problem (u smislu prevare) odgovorili, I mislim da su bili prilično ažurni što se blokiranja prevaranata tiče (naravno I njih ima na hiljade). Opet, dolazimo do funkcionalnosti sajta. Pre godinu dana ako ne i više smo pisale negde predloge, i moj predlog je bio da se malo poradi na interfejsu za same Admine, tipa kad brišu predmet, da imaju neki drop meni sa "razlogom brisanja", kada usti odaberu da se korisniku šalje automatski poruka sa obrazloženjem. Takodje bi mogla da se uvede opcija "Opomena", koja bi funkcionislala na sličan način, s tim što se korisniku daje opcija da izmenu, i ima neki rok pre brisanja. (Mada nije nešto neophodno, ali ajde) Druga stvar, mogućnost slanja poruka svim korisnicima, za upozorenja itd (kao na KP). To bi rešilo 90% kuknjave po njihovom inboxu a i forumu, i ostavilo više prostora za rešavanje nekih realnih nedoumica korisnika. (Možda).
2025 08 16
I gde ja sad da nadjem jedno milionče da pokupujem sve što sam dodala u “omiljeno” dok oglasi nisu nestali? Aj krenite sa tim novim sistemom, recimo, 1. januara. Nije nam ovo dovoljno da se prilagodimo 😃
2025 08 16
@Her_Fashion Jasno sve, ali ako ces da naplacujes clanstvo, takve stvari vise ne bi smele da se dogadjaju. A ja iz prilozenog do sad nisam bas ubedjena u to.
2025 08 16
> Stanka86: > @Her_Fashion Jasno sve, ali ako ces da naplacujes clanstvo, takve stvari vise ne bi smele da se dogadjaju. A ja iz prilozenog do sad nisam bas ubedjena u to. Bravo, ispravno zapazanje. Dodala bih jos nesto; kako to da admin na moje krpice hr. ima vremena i postovanja da odgovori na upite clanice na datu temu a kod nas ne stizu jer su preopterecene. I mislim da buduca naplata nece resiti to pitanje.
2025 08 16
Kao grafički dizajner koji se bavi dizajniranjem sajtova i stvaranje profitabilnih marketing strategija prema niši posla, ovo je nepovoljan strateški potez. Pre svega izgubiće te klijente, zbog uvođenja paketa koji nemaju nikakvu svrhu, jer ne nudite, pre svega bolju cyber sigurnost, jer ste redovno na meti, bilo bi bolje uložiti u redizajn sajta koji je pre svega prostiji, a estetski zadovoljavjući, uvesti sistem zaštite odnosno algoritam, usled koga vam neće trebati nekoliko admina. Tek nakon potrebnih promena, zadovoljnih klijenta, možete razmišljati o vođenju paketa kao premijum opciju.
2025 08 16
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 116