Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara!!!!!

Od članice makkicca357 Prodala neispravan telefon za 6000 i sada se ne javlja i odbija pozive.
2025 12 10
7 дана не могу ући на сајт и ево прве вести коју видим. Како ми се гаде такви "продавци" уваљивачи. Због њих сви ће имати задржку при куповини овде. 🙄
upload
2025 12 11
Prijavite je policiji, za taj iznos se sluzbeno goni
2025 12 11
Hvala
2025 12 11
> Kažual: > 7 дана не могу ући на сајт и ево прве вести коју видим. > Како ми се гаде такви "продавци" уваљивачи. > Због њих сви ће имати задржку при куповини овде. 🙄 Hvala na podršci 🍀
2025 12 11
> Kažual: > 7 дана не могу ући на сајт и ево прве вести коју видим. > Како ми се гаде такви "продавци" уваљивачи. > Због њих сви ће имати задржку при куповини овде. 🙄 Bez imalo srama ostavlja mi negativan utisak.
upload
2025 12 12
> nenannena: > > Kažual: > > 7 дана не могу ући на сајт и ево прве вести коју видим. > > Како ми се гаде такви "продавци" уваљивачи. > > Због њих сви ће имати задржку при куповини овде. 🙄 > Bez imalo srama ostavlja mi negativan utisak. Prijavite i adminima da Vam uklone negativnu ocenu. Pored toliko pozitivnih ocena nečiji bezobrazluk Vama kalja ugled na Krpicama. Nije kao da je u tome uspela, ali opet… 😓
2025 12 12
> dannkinja: > > nenannena: > > > Kažual: > > > 7 дана не могу ући на сајт и ево прве вести коју видим. > > > Како ми се гаде такви "продавци" уваљивачи. > > > Због њих сви ће имати задржку при куповини овде. 🙄 > > Bez imalo srama ostavlja mi negativan utisak. > Prijavite i adminima da Vam uklone negativnu ocenu. Pored toliko pozitivnih ocena nečiji bezobrazluk Vama kalja ugled na Krpicama. Nije kao da je u tome uspela, ali opet… 😓 Pisala sam već dva puta niko za sada ne reaguje. Užas šta sam doživela posle toliko godina.
2025 12 12
> nenannena: > > dannkinja: > > > nenannena: > > > > Kažual: > > > > 7 дана не могу ући на сајт и ево прве вести коју видим. > > > > Како ми се гаде такви "продавци" уваљивачи. > > > > Због њих сви ће имати задржку при куповини овде. 🙄 > > > Bez imalo srama ostavlja mi negativan utisak. > > Prijavite i adminima da Vam uklone negativnu ocenu. Pored toliko pozitivnih ocena nečiji bezobrazluk Vama kalja ugled na Krpicama. Nije kao da je u tome uspela, ali opet… 😓 > Pisala sam već dva puta niko za sada ne reaguje. Užas šta sam doživela posle toliko godina. Kao prvo nije prošlo nekoliko dana nego jedan sve laž do laži. Neću da se nerviram imam 5 autoimunih bolesti i 6 teških operacije iza sebe. Ispred kako Bog da.
2025 12 12
Evo jos jednog prevaranta sa profila Mark'00
upload
2025 12 18
Oprez!!!
upload
2025 12 21
I nakon 16 dana niko ništa preuzeo nije niti mi je odgovoreno od strane Administratora niti mi je obrisana negativna od prevaranta , sramota.
2025 12 26