Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sporo otvaranje profila???

Sta se desava sa sajtom, toliko treba vremena kada listam garderobu da predje na drugoj strani, stalno neki hakeri..reklame i dalje izlaze.. Platila sajt a nikakvo odezavanje
2025 12 11
Ulazite preko Opere ona ima AD blokere, tj. isključene reklame. I onda je lakše bez reklama i brže radi sajt jer ne mora da učita svaku. Jeste teško pregledan sajt za kupce.
2025 12 12
> Kažual: > Ulazite preko Opere ona ima AD blokere, tj. isključene reklame. I onda je lakše bez reklama i brže radi sajt jer ne mora da učita svaku. > Jeste teško pregledan sajt za kupce. Zasto ne mogu da ubacim slike,sve sam platila uredno i nece da se ubace.
2025 12 12
> EXCLUSIVE_ORMAN: > > Kažual: > > Ulazite preko Opere ona ima AD blokere, tj. isključene reklame. I onda je lakše bez reklama i brže radi sajt jer ne mora da učita svaku. > > Jeste teško pregledan sajt za kupce. > Zasto ne mogu da ubacim slike,sve sam platila uredno i nece da se ubace. Ovih dana sajt koci tako da ni logovanje nije lako, verovatno je zbog toga. A mozda je i do fonta slika, procitajte gde se dodaju alike imate u desnom uglu naznaku koji font slika moze da se ubaci
2025 12 14
Od kad se placa sajt katastrofa ne moze se uci u njega
2025 12 14