Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako da postavim slike?

+1, drugi dan pokušavam... prilično frustrirajuće.
2026 01 11
Možemo li dobiti bilo kakvu informaciju vezanu za postavljanje slika i novih predmeta?! Dva dana nismo mogli ni da uđemo u sajt sada nam je i ova funkcija onemogućena. Novac ste mi uredno skinuli i naplatili vaše usluge koje ne rade.
2026 01 11
Hocete li vise da uspostavite ovaj sajt da radi normalno?? Sta mi,u stvari,placamo? Sad ne moze da se postavi predmet prodaje,posle cete da resavate problem danima i niti ce moci da se udje na sajt. Neposteni ste.
2026 01 11
nista ne moze,jaoo bozee
2026 01 11
Sa plaćanjem članarine, što sajt uredno skida, ništa se nije popravilo. Možda ima manje reklama, bar kod mene na nalogu. I to je vrh što dobijam za članarinu. Ostalo se ništa nije popravilo. Ceo dan ne mogu da postavim slike, od pre 2 dana non-stop platforma traži da potvrdim da nisam robot kada ulazim preko mobilnog. Uredno, bez obrazloženja, se skidaju predmeti....svaki treći dan sajt baguje, pa proradi 4 dana. I tako u krug.
2026 01 11
Ni ja ne mogu da postavim slike. Kao da je sajt mnogo bolje radio pre naplate članarine.
2026 01 11
Upravo su mi skinuli 550din sa racuna, koji su sacuvali BEZ MOJE SAGLASNOSTI, a ne mogu maltene ni da pristupim sajtu vise od polovine meseca, a onih nekoliko dana sto mogu - ne mogu da postavim oglas!!! s r a m o t a ADMINISTRATORI HALOOOO
2026 01 11
Pisem da bi nas bilo sto vise, jer MOZDA neko vidi na kraju ovo nase nezadovoljstvo.
2026 01 11
Apsolutno se slazem sa svim. Clanarine se skidaju a nisu u mogucnosti da osposobe sajt vec danima. Uvek neki problem: ne moze se uci u sajt-uglavnom vikendom kad smo svi slobodni i zelimo da okacimo neki novi predmet, ne mogu se citati poruke, ne mogu se postavljati fotografije i nove stvari... Nadam se da ce neko ovo videti i reagovati konacno, jer smatram da je fer da bar poduze clanstvo koji dan ako vec uredno placamo svaki mesec. To sto placamo treba i da radi.
2026 01 11
Sajt više ne radi nego što radi, a članarine se redovno skidaju osim ako se ne otkaže pretplata Uvek neki problem, sada slike, pre toga nisu stizali mejlovi za poruke, užas
2026 01 11
Ni meni neće ceo dan da ubaci slike :(
2026 01 11
Uzaaaas dokle vise
2026 01 11
Ne mogu da postavim slike, šta uraditi, šta kažu nadležni, 🙆🙆🙆
2026 01 11
Niko nece da se oglasi i da vam odgovori. Ja sam imala problem jos na pocetku, od oktobra ili novembra admini ne pisu i ne odgovaraju u vezi clanarina i problema.
2026 01 11
Sramota ... prave budale od nas , ne znam od kad od oktobra placamo, a sajt nikako ne radi, jos nijednom nisam normalno nista uradila ... a samo radi skidanje clanarine i sto kazete nebi smeli bez nase saglasnosti da koriste nas br. racuna ...
2026 01 11