Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako da postavim slike?

Dve nove aukcije su postavljene posle novcanika !!??
2026 01 11
Nema sanse da se postave slike. Ovo postaje ne smesno nego zalosno.
2026 01 11
Ja sam presla na aplikaciju "moj orman"...radi besprekorno...a pre toga sam ovde naivno platila članarinu. Ali svaka skola se plaća.
2026 01 11
Ni ja ne mogu da postavim slike. Platila sam im clanarinu i nakon par dana mi obrisali sve oglase. Prelazim na kupujem prodajem i na moj orman Ima par instagram profila takodje na kojima se mogu prodavati stvari
2026 01 11
Juce ceo dan nisam mogla da udjem na sajt, danas ceo dan ne mogu da ubacim slike. Kada da ocekujemo da se problem resi?
2026 01 11
Ne odgovaraju na mejlove, ovde se niko ne oglašava da objasni situaciju... Ukoliko se u narednim danima ne reše problemi, definitivno ću otkazati pretplatu.
2026 01 11
Ja sam upravo otkazala clanstvo. Ovo je bezobrazluk,3 dana ne radi sajt pa ondq jos 3 ne mogu da se kace objave. Ne pada mi na pamet da bacam pare. Zadnja dva meseca kad god uhvatim vremena ono baguje..
2026 01 11
Isto, ceo dan pokusavam da postavim slike, članarinu redovno naplaćuju za to imaju vremena al da srede sajt NE, od 30 dana u mesecu jedva da radi 10 kvalitetno a możda ni toliko sramota!
2026 01 11
Ko koristi aplikaciju "Moj ormar" kako vam se pokazala? MK koristim godinama ali od kako se naplacuje bas lose radi. Gubim strpljenje, po nekoliko dana ne mogu na poruke da odgovorim.
2026 01 11
> perlica12: > Ko koristi aplikaciju "Moj ormar" kako vam se pokazala? MK koristim godinama ali od kako se naplacuje bas lose radi. Gubim strpljenje, po nekoliko dana ne mogu na poruke da odgovorim. Isti slučaj, upravo sam postavila par oglasa tamo pa da vidimo
2026 01 11
> Nevena_Vasic: > > perlica12: > > Ko koristi aplikaciju "Moj ormar" kako vam se pokazala? MK koristim godinama ali od kako se naplacuje bas lose radi. Gubim strpljenje, po nekoliko dana ne mogu na poruke da odgovorim. > Isti slučaj, upravo sam postavila par oglasa tamo pa da vidimo Isto :") Hvala sto ste mi otkrile ovaj sajt/aplikaciju!
2026 01 11
I Vinto deluje zanimljivo
2026 01 11
Devojke predjite na sajt Vinto .
2026 01 11
Ni ja ne mogu da ubacim slike vec 2 dana. Redovno placam clanarinu, brisu mi se oglasi zbog gluposti, sajt vise ne radi nego sto radi. Gde je admin sada? Prestajem da placam clanarinu ovde i povlacim se sa ovog sajta. Ovo je uzas! Zene koje vidite ovo, pisite mi ako zelite da se povezemo na nekoj drustvenoj mrezi ili smislimo nesto gde bismo mogle normalno da kacimo/razmenjujemo oglase. Pozdrav!
2026 01 11
Isto sve...
2026 01 11