Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako da postavim slike?

Kao da se dostigao limit proizvoda generalno, niko ne moze novo da postavi i slike da ubaci/ucita.
2026 01 11
Ja pokusavam tri dana i plus mi ne stižu poruke jer baguje…baš tuga..
2026 01 11
Meni poruke stižu ali slike ne mogu da stavim....
2026 01 11
> Kažual: > Nisam mogla ući 2 dana, cela. Ni na minutu. > Konačno uđem ne ubacuju se slike. > 😅 > Jaaao žene > Žao mi je ljudi koji su uplatili i ostali uskraćeni za uslugu, bilo bi korektno da produže važenje uplaćenih opcija. Bukvalno identican osecaj! 2 dana ne mozes da se ulogujes a onda ni slike ne funkcionisu za ubacivanje vise… Juce su mi skinuli novu clanarinu i pocinje ozbiljno da me iritira situacija. Jos na sve to, zakace se dva lazna profila sa glupom pricom prevara…
2026 01 11
I ja ne mogu vec dva dana da postavim oglas a predhodna dva dana sajt uopste nije radio. Otkazujem pretplatu
2026 01 12
Ako nam se uredno skida novac, a admin se ne oglašava i sajt je sve gori i gori, mislim da će mnogi odustati od krpica. Ne volim da se osećam izigranom za novac kojim plaćam navodnu uslugu, a od pomenute ništa, samo nerviranje! Na svim sajtovima za kupoprodaju obavezno dobiješ poruku kad dolazi do bilo kakvih izmena,dok ovde samo uredno uzimaju novac i ništa više, a adminu je misaona imenica da pošalje bilo kakvo obaveštenje - da bar znamo na čemu smo. Užas!
2026 01 12
Da li je neko uspeo da ubaci slike, vec dva dana pokusavam bezuspesno?
2026 01 12
Samo pogledajte prvu stranu krpica povremeno i sve će vam biti jasno. Čim neko uspe, biće vidljivo u novim oglasima.
2026 01 12
Sajt je postao neupotrebljiv. Ironično je da jedino što na 'Krpicama' trenutno radi bez greške jeste sistem za naplatu i prikazivanje reklama. Vreme je za ozbiljan remont ili iskren odgovor zašto se problemi ignorišu mesecima.
2026 01 12
Kada se otkazuje plan, da li otkazu odmah ili ispostuju mesec dana sto je placeno?
2026 01 12
Devojke, jel imate isti problem- naime, ranije su mi u "neaktivne" premestali oglase koji su istekli i imala sam 14 ili 30 dana da ih aktiviram. Sada samo automatski obrisu oglase koji su danas istekli i nema ih nigde... Inace, uplacuje paket od 550din
2026 01 12
Meni je nestalo 30 oglasa okvirno. Pojma nemam zašto. Možda je isteklo 2 godine, a možda i neka greška. Nisam još tražila šta je nestalo.
2026 01 12
Ja sam danas uspela ubaciti dva oglasa,ali sajt i dalje puca. Imam utisak da sajt nikad neće raditi kako treba, iako sam najviše stvari ovde prodala i kupila..
2026 01 12
> DoliBlack: > Meni je nestalo 30 oglasa okvirno. Pojma nemam zašto. Možda je isteklo 2 godine, a možda i neka greška. Nisam još tražila šta je nestalo. Meni su neki oglasi nasumicno obrisani, a ovi kojima je isteklo 6 meseci iliti 180 dana nisu premestali u "neaktivne", vec su ih sveeee obrisali trajno, bez traga i glasa. Inace, placam 550din, cisto da se zna
2026 01 13
Danas je utorak... od cetvrtka nekim cudom uspela sam juce da ubacim jednu stvar na jedvite jade i dalje nista.... opet nista.. nista ne radi ne mogu da se ubace oglasi a clanarina istice i sad sta da radim?! Danima cekam da ubacim oglase, da dam sansu jos jedan mesec pa da se svakog dana nerviram ima li ikakve vajde?
2026 01 13