Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako da postavim slike?

ni ja ne mogu vec danima da ubacim oglase a ne mogu ni u porukama kupcima slati slike artikla za koje pitaju
2026 01 14
Ne moze ni sada... Nepoverljiva sam postala u celu pricu
2026 01 14
> JelenaVV: > Kada se otkazuje plan, da li otkazu odmah ili ispostuju mesec dana sto je placeno? Možda je najbolje da otkažete neka 2-3 dana pred istek plana da biste mogli u međuvremenu da koristite plan koji ste platili (ako sajt dozvoli 🤦🏻‍♀️). Ne mogu da se setim kako je kod mene tačno izgledalo kad sam otkazala, znam samo da je bila neka opcija Vrati plan. Ja sam negde na forumu objasnila kako sam otkazala i za slučaj da niste videli, prekopiraću objašnjenje. Evo kako sam ja otkazala 2 dana pred istek plana: kliknite na Ažurirajte način plaćanja, otvoriće se novi prozor na Stripe platformi, tu kliknite na Cancel subscription i još jednom na Cancel subscription da potvrdite. Onda selektujte bilo koji razlog za otkazivanje naplate i to je to. Nakon toga možete kliknuti na Otkažite pretplatu. Možda može i obrnutim redom, ja sam uradila ovako kako sam objasnila. Slikala sam korake, ali sad ne mogu da ubacim slike, tako da se nadam da će ovo objašnjenje pomoći. 😊
2026 01 14
Hvala na odgovoru :")
2026 01 14
Sramota, sramota ... da toliko dugo ne radi i niko nista ni jedno izvinite ...
2026 01 15
> Bowie777: > Upravo pokusavam da postavim slike i neeeema sanseeeee!!! Razocaranje na max!!! Uredno se skida mesecna clanarina, uredno se uklanjaju oglasi, ali nema veze kad sajt vise ne radi nego sto radi... Ovo je baaaas ponizavajuce i degradirajuce za sve clanove mk. Sve ste lepo napisali,bas tako! Vazno je da se naplacuju clanarine,a sto sajt ne radi to nikoga nije briga. Niti se neko trudi da to popravi ,evo vec danima ja ne znam koliko dugo ili ne mogu uopste da udjem na sajt ,a kad udjem slike isto ne mogu da postavim...
2026 01 15
Administrator je odgovorila na mail da se ocekuje da proradi do kraja nedelje. Eto tako.... Smorena sam baaas
2026 01 16
imam i ja isti problem,ali ja nisam platila nikakvu clanarinu,gde se to placa
2026 01 16
Takodje imam problem sa ucitavanje slika, postavljenjem oglasa
2026 01 16
I dalje ne mogu da učitam nijednu fotografiju, tako da ne mogu da postavim novi predmet. Pisala sam podršci, ništa. Ima li još neko ovaj problem?
2026 03 29
1 2 ... 4 5 6