Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako da postavim slike?

Samo kada treba da skinu novac sa računa nema bag i ne zakuca sajt 🤣🤣🤣😆
2026 01 10
> Dzabalook: > Samo kada treba da skinu novac sa računa nema bag i ne zakuca sajt 🤣🤣🤣😆 Bukvalno.
2026 01 10
Tako je. Ovo je sramota. Novac skidaju redovno, a sajt uglavnom ne radi!!!
2026 01 10
Jos uvek ne mogu da se postave novi predmeti.
2026 01 10
Juče sam jedva ulazila na sajt i odgovarala na poruke. Danas ceo dan pokušavam da ubacim nove proizvode i ništa… posala sam na mejl i juče i danas. Odgovora nema. Članarina uspešno ide, vreme prolazi a onemogućena sam da prodajem. Nov sam član i veoma razočarana. Nadam se da će uraditi nešto povodom ovoga!
2026 01 10
I jos uvek, a uplacena clanarina istice.
2026 01 11
I dalje ne mogu da postavim slike, samim tim ni novi artikal... Katastrofa!
2026 01 11
> MarianneMary: > I jos uvek, a uplacena clanarina istice. Baš tako..
2026 01 11
Vazno je da njima funkcionise skidanje clanarine, stvarno neshvatljivo, toliki sajtovi nista ne naplacuju pa funkcionisu, da li ovo iko i cita i da li su svesni da ne radi vec mesecima sajt ...
2026 01 11
Još su uveli da potvrdiš da nisi robot 🤣🤣🤣! Pa ovo je postalo cirkus da ne može biti veći! Dakle sve će uraditi, sankcionisati po kratkom postupku, novac uredno i u milisekundi skinuti, ali sajt po svemu sudeći nikad neće raditi kako treba. Plaćamo bagove i pucanje sajta, a od usluge ništa! Užas!
2026 01 11
Lose, jako lose... Uslove nas da platimo za postavljanje slika pa dobijemo to da ne mozemo ni da koristimo sajt i postavljamo ali bitno je da je naplaceno.
2026 01 11
Placam clanarinu a ne mogu ni sliku da postavim... Pakao
2026 01 11
> damirtea: > Imam problem nece da mi ucita slike,ne mogu da postavim moze li pomoc? nece nikome
2026 01 11
Ne ucitava foto…nemoguce je postaviti oglas…😔😔
2026 01 11
Da li i kod drugih vec 3-ci dan ne mogu da se postave oglasi pozzzz
2026 01 11