Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne moze da se ubaci oglas

Upravo je administrator Vanda objavila nesto, pogledajte na forumu
2026 01 15
Isti problem .
2026 01 15
Sramota, sramota, da placamo nesto sto ne funkcionise
2026 01 16
Sajt ne funkcioniše, oglasi ne mogu da se objave novi, članarina 550 din redovno plaćana od prvog dana . Krajnje nekorektno i neprofesionalno!
2026 01 16
Ja sam juce uplatila premium plan, novac je skinut, ali plana nema na mom profilu i dalje. Admin ne odgovara na poruke, iako redovno ulazi i online je, ali uredno brise moje utiske - komentare na svom profilu, to je izgleda najvaznije
2026 01 16
> EnaNiki: > Ja sam juce uplatila premium plan, novac je skinut, ali plana nema na mom profilu i dalje. Admin ne odgovara na poruke, iako redovno ulazi i online je, ali uredno brise moje utiske - komentare na svom profilu, to je izgleda najvaznije Meni su odgovorili na mail da treba da proradi do kraja tjedna. Citirala sam
2026 01 16
Šta se dešava? Pokušavam već pola sata da ubacim slike i ne ide nikako… 😡
2026 01 16
Zdravo, nova sam ovde, uplatila sam novac pre dva dana, 550 dinara za taj vip status i jos 500 za novcanik. Ja apsolutno ne znam kako ovde stvari funkcionisu ali citajuci vase poruke vidim da je ozbiljan problem. Da li se ovo desavalo pre? Vrlo je frustrirajuce a odgovori sa njihovog maila kratki, nekonkretni i neprofesionalni. I ima li nade da se poravi ili da se dizu ruke? Takodje me zanima da li postoji jos neki ovakav sajt gde bih mogla okaciti stvari? Imam dosta stvari koje zelim da rasprodam sto pre za mali novac i ovo sve sada traje mnogo duze nego sto sam ocekivala. Zahvaljujem se unapred ako iko da bilo kakav savet. 🫶
2026 01 17
> Bowie777: > > EnaNiki: > > Ja sam juce uplatila premium plan, novac je skinut, ali plana nema na mom profilu i dalje. Admin ne odgovara na poruke, iako redovno ulazi i online je, ali uredno brise moje utiske - komentare na svom profilu, to je izgleda najvaznije > Meni su odgovorili na mail da treba da proradi do kraja tjedna. Citirala sam Jako ruzno i neprofesionalno sa njihove strane. Da li je moguce da brisu komentare?
2026 01 17
> Ttaattjjaannaa: > > Bowie777: > > > EnaNiki: > > > Ja sam juce uplatila premium plan, novac je skinut, ali plana nema na mom profilu i dalje. Admin ne odgovara na poruke, iako redovno ulazi i online je, ali uredno brise moje utiske - komentare na svom profilu, to je izgleda najvaznije > > Meni su odgovorili na mail da treba da proradi do kraja tjedna. Citirala sam > Jako ruzno i neprofesionalno sa njihove strane. Da li je moguce da brisu komentare? Nisam upucena- kakve i koje i cije komentare brisu? Sto se ovog sajta tice- Iskreno je ubedljivo najbolji za prodaju stvari. Ubedljivo najbolji. E sad, taj problem sa stalnim bagovanjem je krenuo sa placanjem clanarina, a trebalo je biti suprotno... Ne znam koji je razlog tome. Ja sam ovde 15 meseci i kupujem I prodajem...i zadovoljna sam uglavnom, medjutim frustrirana sam ovom situacijom kao i svi. Dajem sansu i nadam se najboljem.
2026 01 17
Ovo ne traje par dana... Ako je ozbiljan sajt,to je trebalo vec da se resi..
2026 01 17
Pozdrav svima. Da li neko moze da mi pojasni kako da neaktivne artikle ponovo aktiviram? Platila sam onaj paket od 350 dinara i nista se nije promenilo. Jako mi je zbunjujuce na koji nacin ovo sa clanarinom funkcionise.
2026 02 26
1 2 3 4