Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne moze da se ubaci oglas

Opet ne radi
2026 01 13
Na kratko.. Kontaktirala sam ih preko fb stranice,javili se,mislila sredili ,postavila 3 artikla,sad sve opet isto..
2026 01 13
Nije proradilo
2026 01 13
Ma kakvi, meni i kad je "radilo" nije mogla velicina da se unese, stiskala da sacuvam oglas u nacrt, on zavrsio objavljen. A sad vidim i te slike sto su mogle da se unesu ne ucitavaju se lepo. Za sta ono bese placamo clanarinu?
2026 01 13
Ne radi opet, sramota
2026 01 13
a baš se nakanila da postavim nove oglase 😮‍💨
2026 01 13
Moša devojke, moša...
2026 01 13
> Kažual: > П р о р а д и л о > Олееее 🎉 Dzabe se radujes, jer ponovo NE RADI.
2026 01 14
Placeno a ne mogu se postaviti oglasi?!?Da li ce se produziti vreme placenog roka za onoliko dana koliko stranica "ne radi"?
2026 01 14
Bilo bi u redu da se admin oglasi i podeli sa nama neku informaciju .... Kada se ocekuje normalno funkcionisanje sajta npr.... Admine ,probudi se....
2026 01 14
Vec nekoliko dana se ne mogu postaviti oglasi niti učitati slike. Molim za odgovor i rešavanje ovog problema. Uredno naplacena članarina a sada ni jedan predmet se ne moze postaviti.
2026 01 14
Kolektivna tužba oštećenih i obmanutih gradjana i kraj priče. Dosta više ove prevare od sajta
2026 01 14
Naplatili članarine, usluge 0
2026 01 14
> Saras9: > > Krpice_30: > > Ja sam otkazala plan i ne bih vise da uzimam, i ako za dan dva ne proradi sajt odjavljujem se sa krpicama > Jedno pitanje, kako si otkazala plan jer meni ne izlazi ta opcija? Ne zelim da mi skidaju novac svakog meseca za nesto sto ne radi Pisala sam negde na forumu kako se otkazuje, ali se poruke gube, pa ću sad prekopirati objašnjenje. Evo kako sam ja otkazala 2 dana pred istek plana: kliknite na Ažurirajte način plaćanja, otvoriće se novi prozor na Stripe platformi, tu kliknite na Cancel subscription i još jednom na Cancel subscription da potvrdite. Onda selektujte bilo koji razlog za otkazivanje naplate i to je to. Nakon toga možete kliknuti na Otkažite pretplatu. Možda može i obrnutim redom, ja sam uradila ovako kako sam objasnila. Imam i slikane korake, ali ne mogu da ubacim sliku. Nadam se da će bar ovo biti od pomoći. 😊
2026 01 14
Ovo su meni sinoc poslali kad sam im pisala na mail
upload
2026 01 14