Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne moze da se ubaci oglas

Ni ja ne mogu oglas da ubacim nece slike da postavi i na pocetnoj su vec 4 dana isti oglasi znaci da sajt opet ne radi zna li neko kada ce se normalizovati??
2026 01 12
Ja htela ovde na forumu da postavim sliku u rasprodaji,međutim ni ovde ne može. Definitivno posla za programere ima. Šta god da su čačkali kad nismo mogli da uđemo par dana, je poremetilo primanje slika na sajt. 🤷
2026 01 12
Totalni raspad. Mislite da je ovo kraj krpica ili se nadate da ce proraditi?
2026 01 12
Takođe ne mogu vec danima postaviti slike ☹️
2026 01 12
> ubavkam: > Totalni raspad. Mislite da je ovo kraj krpica ili se nadate da ce proraditi? Mislim da nije kraj, oni su sve fino ostavili manje-više isto osim manje reklama, sajt je kršina kao što je i bio, isti su problemi ostali samo što sada naplaćuju usluge koje ne obezbeđuju plus je lutrija da li će plan uopšte da radi i kada se uplati kao što si ti prošla... Dakle, sve je na sopstvenu odgovornost, ali sada plaćamo da bi padao i bagovao ili da nam plan uopšte ne radi pa da čekamo naredni mesec da nam proradi. Kada budem uplaćivala plan ponovo gledaću da to bude u onim danima u mesecu :D kada radi besprekorno, da za to koristim virtuelnu karticu i da se nadam najboljem
2026 01 12
Ja sam otkazala plan i ne bih vise da uzimam, i ako za dan dva ne proradi sajt odjavljujem se sa krpicama
2026 01 12
> anastasiya: > Takođe ne mogu vec danima postaviti slike ☹️ Isti problem i ja imam, nece da ucita slike pokusavam 3,4 dana već
2026 01 12
> Krpice_30: > Ja sam otkazala plan i ne bih vise da uzimam, i ako za dan dva ne proradi sajt odjavljujem se sa krpicama Jedno pitanje, kako si otkazala plan jer meni ne izlazi ta opcija? Ne zelim da mi skidaju novac svakog meseca za nesto sto ne radi
2026 01 12
Najlosiji oglas ikada napravljen ,nista pozitivno osim ideje o razmeni i prodaji stvari,sve baguje od slika do poruka,oglasa ,zaista je bila dobra ideja da se plati ali da radi kako treba, ovo sada nema smisla
2026 01 12
Ovo vec traje neko vreme i hvala svima koji su aktivirali ovu temu, ja sam mislila da je do mog telefona. Realno smo opljackane bez obzira koji iznos je u pitanju, dovedeni smo u zabludu da smo platili poboljšanje usluge a dobili smo potpuno suprtono od toga
2026 01 12
NOĆNA MORA
2026 01 12
П р о р а д и л о Олееее 🎉
2026 01 13
Stvarno sramota, plaćamo a ne možemo da postavimo oglase. Više ne radi nego što radi. Često uopšte ne može da se uloguje, kako im nije neprijatno što ih prozivamo a oni ništa ne preuzimaju!!!
2026 01 13
Proradilo na kratko.
2026 01 13
Proradilo na kratko.
2026 01 13
1 2 3 4