Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne moze da se ubaci oglas

A prvo su mi pre dva dana ovo odgovorili
upload
2026 01 14
> Miss84: > Ovo su meni sinoc poslali kad sam im pisala na mail Ovo meni budi jos vece nepoverenje!!! Kakav napad?!? Da ne bude scenario " take money and run"?!?
2026 01 14
Ja danas jedva udjoh na sajt, danima ne mogu da se ulogujem. 3 meseca placam clanarinu, ako sam 20 puta ukupno usla na sajt. Cist bezobrazluk. Pare znaju da skidaju sa racuna a ne znaju jedan sajt da naprave kako treba.
2026 01 14
Danas je proradilo na kratko, sad vidim da opet ne radi ubacivanje slika
2026 01 14
Kad može normalno da se uloguje na sajt onda ne mogu da se učitaju slike i obrnuto 🥲
2026 01 14
Sajt je proradio ma kratko i ponovo ne mogu da se uvitavaju slike i postavljaju oglasi
2026 01 14
> Bowie777: > > Miss84: > > Ovo su meni sinoc poslali kad sam im pisala na mail > Ovo meni budi jos vece nepoverenje!!! Kakav napad?!? Da ne bude scenario " take money and run"?!? Ko ce vise znati. Mislim da su slagali to sto su napisali
2026 01 15
> Ko ce vise znati. Mislim da su slagali to sto su napisali I ja mislim to. Nista im vise ne verujem. Kao slike su se blokirale, resili smo to, a slike jos blokirane i ne radi ubacivanje istih.
2026 01 15
Не ради ником изгледа 🙄
2026 01 15
> Medianeras: > Ima li neko preporuku za neki drugi sajt za prodaju krpica? Nemojte ići pre nego što pogledate inbox ovde 😄. Sajtovi su kao i do sada sto su clanice pisale:stari “dobri” Limundo, 2 nova od čega jedan više nije u funkciji, ali svuda će rezultat biti isti ako se ne razume koncept zatvorenog članstva na svakom od tih sajtova i da prodaje ima onoliko koliko i kupujemo, odnosno da je potreban naš doprinos u oba smera. Tehnički problemi će biti otklonjeni, mada pre mislim umanjeni (i nikad reseni do kraja zapravo) ali ostaće onaj suštinski, a on se i sada vidi:i dok ne mozemo da dodamo nesto novo vecinom clanice imaju artikala na profilu pa da li ide to tako dobro (ako izuzmemo periodične probleme sa pristupom sajtu ili porukama) svako neka sa sobom vidi. Ko hoce da kupi, verujte nadje načina da kontaktira, razmeni brojeve itd. Evo ja sam vas kontaktirala, mene kontaktiraju članice, realizujemo stvari dok traju ovi problemčići. Svakako, ovo ako se ne resi u sledećih 5-7 dana i sama bih verovatno otkazala pretplatu, pa nastavila kad i ako dodju neka bolja vremena 😉
2026 01 15
Članarina mi vazi do 20 januara Otkazala sam pretplatu Ako ne proradi sajt uskoro normalno mislim da nema svrhe vise uplacivati pretplatu Za pola meseca tri dana radio normalno Bas su preterali
2026 01 15
Ja baš imam strpljenja, ali ovo više nema smisla! Iako sam najviše stvari prodala na krpicama, pa i kupila poprilično, ovo sad prevazilazi sve granice! Zbog ovih stvari sam pre izvesnog vremena ostavila kontakt koji je odmah vidljiv na mom profilu, tako da me svi mogu kontaktirati, ali je problem što stalno imam nove obuće i ovde postaje agonija sa svakodnevnim problemima i čekanjem da se nešto reši. Jedini problem nije sa urednim skidanjem članarine, dok sajt nikad gore nije radio nego od momenta kad su uveli pomenutu. Ne znam šta bih rekla, čekam da se nešto popravi i dalje dajem šansu, ali pitanje dokle..
2026 01 15
Hoce li sajt da proradi, ovo je strasno Naplacuje mi se usluga uredno, a ne mogu oglas da postavim nikako
2026 01 15
Svi treba da otkažemo pretplatu, pa ako se nešto sredi da se vratimo. Ovo više nema smisla, platili smo ni za šta.
2026 01 15
Bitno da sa racuna uredno pare uzimaju a sajt nemoz uopste koristiti. SRAMOTA.
2026 01 15