Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Esprit, zato sam navodila proporcije od do. Mada, kada razmislim, postenije bi bilo 50 fraj, pa na dalje 50 npr 300din, jos 50 300, pa onda kada predjes 150 novih 50 je 500, i onda moze i neko cepanje po usima, npr 200-250 kada popunjavas da je 1000din. Tj sto vise ubacujes, vise placas novih 50, jer se tako cuva sama poenta sajta. Ali mi moramo da shvatimo da se neko ciji je sajt zadovoljava sa bukvalno opljackanih 550din mesecno, bez bola u uvetu da li ce mu sajt uopste opstati poentom koju smo svi prihvatili kada smo pravili naloge ovde i dosli do 2026. od pre 10, 15godina. Ja pisem o sortiranju od Npr Nekatrine, lupam, hocu da pogledam sta ima neka koja prodaje zaista svoje, a NIKADA nije radila pretraga po ceni, niti su sortirane ocene negativne od pozitivnih. Suludo trosenje prstiju na pisanje o tome. Pretplatu sam naravno otkazala posle onog da mi neko prica o mojim rokovima i datumima koji su u racunaru, jbt, znaci ne mogu ja ubaciti predmet na sajt pre tog datuma koji vidim u folderu lapa, jer sam radila fotke i prebacivala u lap pa kacila na sajt. Odgovor bag sajta mene ne zanima, jer sam ti onda uludo dala i vreme i mojih 550din. A vreme mi kosta mnoooogo vise od 5e. Ko ne postuje moje vreme i novac, nema ni saradnje na dalje. Ako poprave, ok, do tada ne finansiram "rad unapredjenja sajta".
pre 7 dana, 13:01
Pritom mi je presmesno kad vidim da devojke i dalje placaju, preskacuci silne komentare nas ubudjalih ovde. Ako sam se ja zalagala za pretplatu i odustala, valjda je jasno dokle je dogorelo. Apsolutno uvek sam davala podrsku i Adminima i svakom novitetu, ali brate, pogledas malo ko sizi i odustaje i valjda ti sa 2 i po utiska i nalogom od juce bude jasno. Ne znam sta misle, da ce zablistati jer su se stariji clanovi povukli posle toliko vremena, pa svaka od nas se povukla jer nece da bude ovca i hoce da trgne nekog ko je zaduzen za normalan rad sajta, a to se vidi po racunu i mesecnoj zaradi od pretplate koja je sada odrzavajuca zahvaljujuci samo tim novim clanicama koje se prave pametne.
pre 7 dana, 13:05
I ja sam predlagala da omoguce vise besplatnih, a ne samo tri, a da nakon toga ubace neku fer i bolje prilagodjenu opciju po kojoj bi oni sto imaju vise placali vise ili proviziju pa da bude bas fer, koliko prodas toliko i platis. Ali niko ne cita niti uvazava predloge
pre 5 dana, 22:44
Slazem se sa clanicom Jelenom iznad. To sto neko placa ili ne placa pretplatu ne treba nikoga da se tice. Stav zalagala sam se i nije uzvraceno - necu vam vise placati pretplatu - moze da bude samo licni stav i ne treba da se tice drugih. Od kukanja na rad sajta nemamo nista, prihvati ili ostavi. Ja sam odlucila da prihvatim, apsolutno sam svesna da nije svakome 550 din sitnica, meni jeste i to je moj izbor. Takodje sam odlucila i da se ne nerviram kada sajt baguje, vrlo je prosto-preusmerim se na nesto drugo i vratim se kada proradi. Zaista nemamo nista od kukanja, zaljenja, dramatizovanja, ne pretvarajte ovo u smak sveta. Ako mozemo nekako pomoci jedna drugoj ovde bilo bi nam mnogo korisnije. Poput ovoga sto je Jelena spomenula, najveci problem mi je bilo to nestajanje oglasa (prva sam izgorela i poludela jer je trebalo opet sve postaviti) same smo prokljuvile da treba redovno da ih azuriramo, pomagale se oko nacina uplate, virtuelnih kartica, deaktivacija i sl… Da li je to ok u odnosu na neke druge platforme, slazem se da nije ali eto, tako je kako je, opet se vracam na ono prihvati ili ostavi…
pre 5 dana, 08:56
E ja sad ušla i ne znam gde mi nestade komentar i to dva, ali napisala sam da sam godinama stavljala oglase sve što mi je postalo suvišno u ormaru, kako mene, tako i moje porodice. Znala sam po 10,15 oglasa da stavim nedeljno, jer bas dosta sam stvari kupovala pre trudnoce godinama, da je to čak uticalo i na moj brak 😆 došla sam do broja predmeta preko 1000 jer sam tu godinama, ali najteze mi je palo kada mi je obrisano 500 oglasa i da ja vise nisam znala šta je na sajtu od te gomile odvojenih stvari, a šta nije, ali sam i to polako počela da vracam iako sam trudna. Generalno, ja ne moram da stavljam nove predmete, i tih 550din meni je ok samo da su oni tu i da mi ih niko ne briše. Prodaja jeste opala ali i dalje je ima, a sve to mislim da je i do mene jer iako ovo nije posao ispalo je kao da jeste i to dobar dodatni, jer ja kad neko nešto pita odmah odgovaram, ako uplati odmah trčim u postu da pošaljem…ovde nisam zato sto je neko uperio pištolj u mene, ako mi se ne svidja imam i druge sajtove na koje mogu da odem, Limundo, KP i ostali….. najlepše na sajtu je kada mi se vrati stari kupac, koji je od mene kupovao tipa 5,6x bar…. Naravno i ja kupujem ovde stvari, ali sad manje posebno zbog trudnoće.
pre 5 dana, 09:27
Ma ‘ajde, sad smo mi problem sto imamo 500 stavki na profilu i po necijoj racunici mi smo smetnja i da je neke pravde treba nas udarati po usima pretplatama. A bila bih dobra da sam odustala od placanja pretplate, pokupila se odavde i otisla jer eto tako bih se solidarisala i podrzala clanice koje ovde izlizase tastaturu davajuci svoje predloge za unapredjenje kao da ih je neko pitao za iste.
pre 5 dana, 12:06
Ako cu da placam pretplatu i da mi na premiumu iskoci da nadogradim plan, a da mi ne odgovara niko od Admina mesec dana, pa mi jos i nestanu predmeti zbog baga, ne pada mi na pamet da placam uslugu koju ne dobijam. ni mene niko ovde ne casti od administracije gratis mesecom clanarine jer su mi zabagovali te ovamo dan, ovamo 5 za postavke zbog baga, nego nam daju glupave kredite koji cak i ne rade. Ne dam ni dinar, a ne 550din ako necu biti usluzena uslugom koju placam. Forum sluzi da se komunicira, neko iz dobrog dolazi, neko iz loseg da bi se popravilo na bolje. Bas zbog same paralele da clanice sa malo predmeta koje su vecinski i kupci pre nego neko sa 500, 800 predmeta, treba da im se napravi bolja opcija vidljivosti. Ako imamo clana koji vrlo transparentno fotografise da se iza vidi dzak, koji predmete postavi prvo kao zenski m, pa muski s, koji kaze u opisu kada mu dolazi roba i nudi kao vp, ali ne kad bih se ja ili neko sabrao pa rekao dajem 100 artikala za toliko i toliko, to jeste problem. Ceca Loly boom je nekoliko puta izbacena sa sajta samo jer je koristila lutku iz svog butika da fotografise svoje polovne stvari, pa odustala od ubedjivanja da prodaje zaista svoje polovno, iako je odmah pisala i mere i sve.
pre 2 dana, 21:27
Pa niko ne govori da neko ne treba da komentariše neke stvari koje mu smetaju, samo smatram da svako ima opciju da bude ovde ili ne. Ja eto prvi put cujem to za lutku, jer ranije sam manje pratila forum, a ja je ista imam kupila sam je preko KP jer mi je više bilo muka da slikam na sebi neke stvari a tipa varirala mi je kilaza od M/S do L/XL, Sad sam i XXL u ovoj trudnoći 🥲 i tada i pored tih slika a dobro sam lutku platila, jer sam dve promenila, članice me pitale jel mogu da probam i slikam na sebi…..
pre 2 dana, 07:52
Jedino sto zameram je da sad neko dodje i kaže viiiiiidiii ima još nekih koje plaćaju članarinu, kao izvini glupe ste, a tipa meni opet bolje prodaja ide ovde nego na KP i Limundo i moja opcija je da ostanem ovde i stvarno se trudim da vratim obrisane predmete kako bi kupci imali više opcija za odabir, jer nije samo stvar staviti stvar koja ti ne treba, poenta je da se svidja kupcu, da je kvalitetna, kao i ostali parametri. Neko može imati i 1000stvari a da su škart….
pre 2 dana, 07:58
Sve sto se ovde moze procitati jeste trazenje krivca u svemu i svacemu iz sopstvene nemoci i besa… Od septembra placam pretplatu, jednom mi se desilo da je skinut novac a clanarina se nije azurirala, poslala sam mail na podrsku, odmah su resili. Ono sto je meni vazno, zahvaljujuci toj clanarini ne smaram se vise sa reklamama. Niste jedini kome su nestali oglasi i pored placene clanarine. Za placanje koristim virtuelne kartice koje menjam kada ja pozelim, nisam do sada imala nikakvih problema ni sto se toga tice. Da li neko izrucuje dzakove na nedeljnom nivou, ima 5000 ili 3 oglasa me ne zanima jer me ne ugrozavaju. Bezbroj je profila sa lutkama i svi normalno funkcionisu bez smetnje, Jelena i ja smo cist primer. Opet ponavljam, to sto ste vi odlucili da ne placate clanarinu je samo vasa odluka i ne krivite druge clanove za to, a bilo bi lepo od vas i da nas ne ponizavate iz tog razloga.
pre 2 dana, 10:21
Zašto brišete objave!???
pre 1 dana, 16:04
1 2 ... 29 30 31