Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Da li jos neko ima problem sa postavljanjem oglasa? Vec dva dana ne mogu da zakacin novi oglas a paket mi je aktiviran i validan sa neogranicenim brojem postavki 🫨 tako izgubimo svakog meseca pa nedelju dana dok nesto srede na sajtu
pre 19 dana, 11:19
Ja ne mogu citav dan da odgovorim na poruke devojkama,beskrajno dugo ucitava odgovor i ne posalje na kraju Sajt je tesko djubre vec celu proteklu godinu ali smo osudjene na isti dok se ne pojavi neko ko ce se zaista i posvetiti sajtu koji vodi i od koga masno zaradjuje!
pre 19 dana, 11:29
Isto i kod mene
pre 19 dana, 11:48
Ako ostavim komentar na forumu i ponovo posle toga pokusam da posaljem poruku, odmah je posalje uspesno. Probajte tako 😊
pre 17 dana, 11:55
Meni i dalje ne radi opcija da zakacim nove oglase. Poruke rade normalno ali za oglase nema promena. Vidim da su mi dodeli kredit 100 poena ali dzabe kad ne mogu nove oglase da postavim
pre 16 dana, 17:39
Da li i ostalim clanicama ne rade poruke ili samo meni
pre 14 dana, 22:06
Ne rade poruke uopste rekla bih, stari trikovi nisu od pomoći.
pre 13 dana, 22:49
Meni rade poruke normalno. Upravo sam poslala par. A i stizu mi.
pre 13 dana, 13:06
Zdravo devojke/zene .. da li neko od vas ima slican problem u poslednje vreme .. primetila sam sta god da postavim da mi se teze “postavlja”, a i kao da nikada nije bilo manje “gledanosti” .. da li je to nesto do sajta, pritom placam “VIP” uslugu i jos dodatne za vidljivost.
pre 12 dana, 09:15
> CokaPozarevac: > Meni rade poruke normalno. Upravo sam poslala par. A i stizu mi. Proradile su odmah ujutro (juče) ali u četvrtak uveče nisu radile kada smo članica i ja prijavile. Obicno uvece ne rade.
pre 12 dana, 11:00
> Kristina681: > Zdravo devojke/zene .. da li neko od vas ima slican problem u poslednje vreme .. primetila sam sta god da postavim da mi se teze “postavlja”, a i kao da nikada nije bilo manje “gledanosti” .. > da li je to nesto do sajta, pritom placam “VIP” uslugu i jos dodatne za vidljivost. Za postavljanje ne znam, ne kupujem planove, a za preglede gledano iz moje perspektive, od kako su menjali sajt pogorsali su ga, a od kako su uveli placanje tek su tu napravili katastrofu jer je dosta clanova odustalo od prodaje, a samim tim i od sajta. Do promena sam pratila nove predmete i kad ubace neki profili od kojih sam kupovala, a od promene izgleda sam postepeno odustajala od toga i pratila sam par profila da li ce ubaciti nesto zanimljivo. Od kako su uveli placanje posto necu kaciti i imati priliv od sajta, necu ni da se trosim pa i ono sto sam gledala radim jednom ili dva puta mesecno, kad se setim. Mozda i drugi tako razmisljaju pa otud taj pad u pregledima i prodaji. Verujem da vecina ima prodavce od kojih su navikli da kupuju i to je to. Ne znam kako sada radi pretraga, pre je bila lose odradjena. Po meni promena izgleda promasaj, pretplata jos veci promasaj, ako kazete da su pregledi nikakvi onda je jasno iako nemamo statistiku. Ja bih samo volela da znam da li je pametnica koja je trazila da se uvede placanje i dalje tu i da li redovno placa ili ne.
pre 12 dana, 14:05
> > Po meni promena izgleda promasaj, pretplata jos veci promasaj, ako kazete da su pregledi nikakvi onda je jesano iako nemamo statistiku. Ja bih samo volela da znam da li je pametnica koja je trazila da se uvede placanje i dalje tu i da li redovno placa ili ne. Koja to beše? 🤔
pre 12 dana, 21:06
> emilyy: > > > > Po meni promena izgleda promasaj, pretplata jos veci promasaj, ako kazete da su pregledi nikakvi onda je jesano iako nemamo statistiku. Ja bih samo volela da znam da li je pametnica koja je trazila da se uvede placanje i dalje tu i da li redovno placa ili ne. > Koja to beše? 🤔 Mislim da i dalje stoji njena tema predlog da se uvede placanje ako nije obrisala u medjuvremenu
pre 12 dana, 21:44
Aktiviran Premium plan ali za postavku oglasa traži nadogradnju plana. Ima li još neko ovaj problem? Hvala :)
pre 11 dana, 06:15
@Esprit21 Ako misliš na DzoDzo, mislim da je plaćala, relativno skoro se žalila da plaća a da joj je nestalo dosta predmeta. Svakako, malo je izvučeno iz konteksta. Ona jeste napisala predlog o plaćanju članarina, ali to je bilo u službi suzbijanja miliona dzakova I profila poput onog Deana I slično, koji su spamovali, kačili duple oglase I ostalo. Ako se sećaš, on je npr kačio jedan duks kao muški, pa obuče na žensku lutku I napiše "ženski" I tako za po hiljade predmeta. Poenta je bila da ti komercijalni prodavci I dzakaroši plate više od nas koji prodajemo svoje stvari, kad su već okupirali čitav sajt. Članarine su na kraju uvedene, ali tako da opet odgovara onima koji imaju milion predmeta I nove ture svakog petka, a ne onima koji prodaju svoje krpice. Svakako sigurno nisu usvojili njen predlog, kao što nikad nisu usvojili ni jedan predlog sa foruma pre i posle toga, već rade ono što žele. Na kraju, čak I da jeste njen predlog pokrenuo sve ovo, sigurno nije napisala "Naplatite članarinu ali da sajt ne radi kako treba" 😅
pre 11 dana, 10:58
1 2 ... 27 28 29 30 31