Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Da, ja sam se zalagala za placanje clanarina da sajt RADI, a ne da svako malo baguju poruke, ubacivanje i kojesta. I da naravno, nemamo dosadne debilne spam reklame na svaki klik. To sto je neko odlucio da uvede clanarine, a da sajt radi nikad gore, to je do tih nekih koji su mislili da cemo nasedati na fore i fazone. Sajt je bio besplatan od pocetka, sa njim je radjen minimum jer je sve normalno i kvalitetno zahtevalo novac. Samo sto kad su dobijali svaki mesec od mene tih 550din i jos od koliko drugih clanica, nisu odlucili da uloze taj novac u rad sajta, vec da ga tretiraju kao licni prihod, bez unapredjenja sajta. Naravno da sam prestala bilo sta da placam ovde, prosto vidim da nema efekta. Drugi sajtovi imaju pretplate i rade, vlasnici ulazu, vode racune o sistemskim greskama. Meni je pobrisano preko 180 predmeta nepovratno, kako rece Adminka prvo da su istekli, sto nije jer imam foldere u racunaru i tog dana kada su datumi u folderima, niti su mi se nasli u arhiviranim ovde, tih dana je kaceno na sajt sa lapa, onda posle ispade bag na sajtu. Pa nista, nek nastavi da baguje. Sto se krpica tice, izgleda se ceka da istekne placeni domen i to je to.
pre 11 dana, 16:37
Takodje, ono sto mi je totalni idiotizam je da bagovi idu kao kredit refundacija, a clanarine placene i nemoguce za koriscenje. Koliko se samo clanica zalilo da imaju premium placen, a ne mogu da ubace stvari. Sta ce nam kredit kao refundacija, da smo htele da placamo istaknuto ili sta vec ima, placale bi. Pritom je vrlo prosta cinjenica da ako smo platile uslugu, i nismo je dobile, imamo pravo na povracaj novca nazad, a ne da se mazu oci kreditima. Ja od kredita ne mogu platiti mesecni plan, i koji ce djavo ikom mesecni ako ne moze da ga koristi. Mala zakonska paralela-ako placam internet meesecno i ako duze od 5dana mesecno imam problem sa mrezom, operater je zakonski u obavezi da mi naplati SAMO pola meseca, a ispod 5dana problema se racuna po dnevnom nivou u odnosu na pretplatu, srazmerno broju dana 1 do 4. To isto vazi i za usluge ovog tipa, samo licno imam preca posla za baviti se njima, a vidim i da i pored silnih tema i stranica, ima jos pametnica koje misle da je bas njihov nalog poseban i da ce raditi ako plate mesecni plan. Ako vlasnici ne vide da je promet od clanarina opao mesecima unazad, to je samo njihov problem, nek ugase sajt i eto. Takodje, nemogucnost otkazivanja mesecne pretplate je takodje stvar koja podleze zakonu, mene cudi da do sada vec neka banka nije potegla problematiku jer znam barem 10 clanica koje su isle da menjaju karticu zbog sajta, a ko zna koliko ih je zapravo.
pre 11 dana, 16:47
> Her_Fashion: > > Svakako, malo je izvučeno iz konteksta. > Ona jeste napisala predlog o plaćanju članarina, ali to je bilo u službi suzbijanja miliona dzakova I profila poput onog Deana I slično, koji su spamovali, kačili duple oglase I ostalo. Ako se sećaš, on je npr kačio jedan duks kao muški, pa obuče na žensku lutku I napiše "ženski" I tako za po hiljade predmeta. > Poenta je bila da ti komercijalni prodavci I dzakaroši plate više od nas koji prodajemo svoje stvari, kad su već okupirali čitav sajt. > Predlog je bio da se na npr 50 novih predmeta doplacuje, i da oni sa 200, 300, 500 predmeta budu u odvojenoj sekciji, da se ne mesaju sa clanovima koji imaju manje. Nesto kao butik prodavci, parcija zasebna od standardnih clanica. FILTER KOJI CE RADITI, elem nikad od pocetka rada sajta nije radio filter cene predmeta :D Na 50 predmeta npr da se doplati jos 50, pa jos 50. A ne evo vam 30+ neogranicena cifra za 550din. Moj predlog ima smisla, ovo sta su napravili je budalastina.
pre 11 dana, 16:53
> Her_Fashion: > @Esprit21 Ako misliš na DzoDzo, mislim da je plaćala, relativno skoro se žalila da plaća a da joj je nestalo dosta predmeta. Nije DzoDzo nego druga clanica. Ne znam ni da li ta tema i dalje stoji ili je izbrisala nakon sto je ova genijalna ideja napokon realizovana
pre 10 dana, 23:17
Her, dzakarosi su u pravilima sajta zabranjeni, ali znamo kako to funkcionise. Za njih nije potrebno uvoditi clanarine vec samo primenjivati pravila. https:// mojekrpice.rs/forum/t/620871/stop-reklame-pretplata evo nasla sam temu. Clanica je bas bila optimista. 10 evra x 20000. Ne znam odakle joj ideja da ima 20000 dovoljno ludih na sajtu da bacaju 10 evra mesecno
pre 10 dana, 23:26
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > @Esprit21 Ako misliš na DzoDzo, mislim da je plaćala, relativno skoro se žalila da plaća a da joj je nestalo dosta predmeta. > Nije DzoDzo nego druga clanica. Ne znam ni da li ta tema i dalje stoji ili je izbrisala nakon sto je ova genijalna ideja napokon realizovana Ja nisam nikad to ni videla. Mislila sam da pričaš za DzoDzo jer je ona o tome pisala pre X godina 😅 My bad. Opet, nije loš predlog, meni se svidja što postoje članarine, ali da su uradjene drugačije (već smo pisale o tome na onoj temi), I naravno da sajt radi..
pre 10 dana, 10:49
> Esprit21: > Her, dzakarosi su u pravilima sajta zabranjeni, ali znamo kako to funkcionise. Za njih nije potrebno uvoditi clanarine vec samo primenjivati pravila. Pod komercijalnom prodajom se podrazumeva novo sa etiketom u više veličina I boja. Dzakaroše ignorišu jer je roba polovna. Oni svakako nabavljaju robu radi dalje prodaje I profita, tako da to što je roba polovna ne bi trebalo da bude nikakav faktor, ali očigledno jeste. Iskreno, ja bih radije da ovde prodaju butici nego dzakaroši, jer su manje šanse da nekom uvale smrdljivu robu koju su pojeli moljci (ne kažem da svi tako funkcionišu,ali ima ih dosta). Svakako nema poente pisati više o ovome, pisali smo 100 puta, dosadilo mi je više. Odoh na plažu😅
pre 10 dana, 10:58
Postove treba citati sa razumevanjem. TVRDIM da je moj predlog bio fenomenalan. Ali taj ko je citao predlog, prilicno dobro razradjen, nije uzeo u obzir da pisem sa mesta kupca i prodavca i licnu ekspresiju koja je vrlo realna. E sad, taj neko je samo procitao naplata i clanarina i to uzeo u obzir. 10e mesecno nije problem platiti kada postoji prodaja. Ali i ovih 5e se pokazalo kao idiotluk, glupost, nebuloza. Dinara ne dam vise, nadam se i mnoooogo drugih, dok se sajt ne popravi, pare ako su potrosili, nek uloze sada svoje licne. Necu da finansiram vise neciji nerad, nebrigu i nepaznju prema usluzi koju placam. Malo malo, pa ne rade poruke, postavljanje, platim premijum i od postavki dobijem pobavestenje da imam maksimum, pa proradi pa nestanu postavljeni predmeti koji su u roku vazenja, a izgovor bude bag na sajtu. Jeb´o vas bag, 180 predmeta samo kod mene zabagovalo, pa i ja trosim vreme na kacenje koje ide puzevom brzinom. A da sam neki duplirala, prva bih dobila packu i ocenu da ne postujem pravila. More, mars.
pre 10 dana, 12:14
> Her_Fashion: > > > Svakako nema poente pisati više o ovome, pisali smo 100 puta, dosadilo mi je više. Odoh na plažu😅 Dobra ideja, odoh u svoj bazen. Samo da vidim sta cu da izvucem iz friza da capam.
pre 10 dana, 12:15
Objasnite zasto mi konstantno brisete oglase? U cemu je problem? Jel to neko moze da postavi identičan oglas neko ne?!?to radite mesecima ali uredno skidate novac za pretplatu?!?!!
pre 10 dana, 13:50
Ja nemam nista protiv da se naplacuje, ali nisam za model pretplate gde svi bez obzira na kolicinu robe placaju isto. I kao sto kazes vec smo izlizali tastature raspravljajuci o tome pa nema poente. Meni, a i ostalima koji imaju mali broj predmeta se ne isplati da placamo na sajtu gde ce nas istog dana zatrpati ti sa dzakovima robe kojima 550 RSD nije nista s obzirom da oni izruce jedan dzak nedeljno. Za nas sa malim brojem predmeta 550 RSD je mnogo s obzirom da se uglavnom javljaju neozbiljni koji samo trose vreme da im meris i slikas, a ni sami ne znaju sta konkretno zele. I onda kad im izmeris i uslikas tek tad pitaju da li moze za 500 :') a i o tome smo tupili mnogo puta. Ovo bih mozda i platila jednom ili dva puta godisnje kad me ne mrzi da se posvetim slikanju, prebacivanju slika na komp, da postavim i opisem stvari, ali svaki mesec ne. A ni to necu, jer ce mi sav trud propasti ako mi sajt samo izbrise stvari pod uslovom da postavljanje uopste i bude radilo posto su se malo-malo zalili da ne radi sto je samo jedan od bagova. Ostali bagovi poput toga da ne stizu obavestenja na email pa ako se ne logujem redovno necu ni znati da imam poruku, pa ako poruke ne rade hocu li moci da udjem, procitam i odgovorim ili ne. Pun sajt fejkova, linkova, nepostojecih predmeta i prevara.
pre 10 dana, 14:05
Neka srede sajt pa neka uvedu fer i proporcionalno placanje ili proviziju po prodatom predmetu i svi srecni i zadovoljni, a predmeti konacno da idu u neaktivne, a ne u izbrisane jer treba dosta vremena da se to slika, opise i postavi
pre 10 dana, 14:08
Meni poruke ponovo ne rade ne znam kako je kod drugih Niti mi stizu obavestenja za iste
pre 10 dana, 18:18
I meni danas poruke uopste ne rade...
pre 10 dana, 19:57
Bila bih vam zahvalna ukoliko biste mi objasnili zbog čega se moji oglasi brišu sa platforme. Uredno su postavljene sa mojim slikama
pre 7 dana, 02:12
1 2 ... 28 29 30 31