Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

TAKODJE, PROMOTIVNI ARTIKL SE NE POJAVLJUJE IAKO JE PLACENO - OVO JE ZRELO ZA TUZBU !
2026 06 02
Imam placene promo artikle, koji se ne vide, ovo je stvarno uzasno, bezobrazni ste, sramota. Pokrenucemo svi tuzbu, treba vas zaista tuziti i naplatiti vam sve ovo. Sram vas bilo za ovakvu neprofesionalnost !
2026 06 02
KO GOD HOCE DA TUZI NEK MI PISE, BITNO DA VRSLJAJU PREVARANTI SA LAZNIM LINKOVIMA ZA UPLATU DOK SE NAMA BRISU PREDMETI I NE AKTIVIRAJU PROMOCIJE. NISMO ZASLUZILI DA BUDEMO TRETIRANI KAO STOKA OVDE !
2026 06 02
ovaj sajt definitivno nece vise da me vidi - antipreporuka svima koje poznajem od sada - opet mi brisu arikle bez ikakvog upozorenja, nit su slike sa neta niti bilo sta. da mi istekne bacenih para promocija i veliko zbogom od mene. LOPOVI
2026 06 03
Ja sam uplatila danas kredit pd 150 din za 10 stavki i nr mogu da postavim oglas .Sta treba da uradim i koliko treba da platim da bih ga postavila
2026 06 04
> SarinaNinkovic: > Ja sam uplatila danas kredit pd 150 din za 10 stavki i nr mogu da postavim oglas .Sta treba da uradim i koliko treba da platim da bih ga postavila Vi imate vec 29 predmeta, 150 din je za 10 predmeta maksimum, sledeci je za 30 predmeta, valjda 350 din, treba Vam paket od 550 dinara za sve preko 30 predmeta
2026 06 04
Dugo nisam bila na sajtu pa me interesuje kako uplatiti 150 rsd za oglase.
2026 06 05
Procitajte, napisano je u temi i bas lepo objasnjeno
upload
2026 06 05
Jel treba da tuzim mojw krpice ako hakeri zloupotrebe moje podatke koje sam im ostavila smatrajuci da je kupac? Dokle bre vise. Ovo je 10ti put da mi se javljaju sa hakovanog naloga? Sajt pada, niko ne odgovara na poruke i jos treba da im se placa clanstvo? Sramota
2026 06 08
Zasto se oglas brise? Imam 3 artikla koja postavim, i posle sat vremena se ukline
2026 06 09
> velikimedved: > Zasto se oglas brise? > Imam 3 artikla koja postavim, i posle sat vremena se ukline Ja isto imam problem sa postavljanjem predmeta, a mnogo predmeta mi je uklonjeno iako je sve ispostovano sto se tice pravila, ne znam sta se desava, placam premijum plan a ne mogu da postavim predmete, ne ocitava slike uopste..
2026 06 09
Isti problem imam i ja... Pisala, sam ali niko nista ne odgovara. Predmeti se brišu, ne mogu da postavim nove, a imam premijum plan. 😬
2026 06 13
Devojke, da li neko zna zasto su predmeti uklonjeni? Pisala sam, nema odgovora. Kod mene je bilo dosta predmeta na profilu, sa detaljnim opisima, merama, slikama i zaista nemam vremena da sve to radim opet, jer opet kazem bas dosta stvari imam, odvojila bukvalno sve sto cu mozda i obuci nekada 🤣🙈 Clanarinu sam placala jos kada je krenulo i nije bilo obavezno, nisam ulazila neko vreme, jer sam imala dosta obaveza, a sajt nije radio i samim tim nisam imala vremena da cekam da se ulogujem po 10,15 min i da kada udjem u poruke, samo me izbaci, pa jedan dan radi, jedan ne... Usla pre par dana i vidim 6,7 predmeta na profilu, nije cak ni u odeljku onih kao deaktiviranih ili kako je vec naziv, pa ako neko zna, da li vredi vise ovde bilo sta kaciti? 😁
2026 06 15
> NinaNi1: > Devojke, da li neko zna zasto su predmeti uklonjeni? Pisala sam, nema odgovora. Kod mene je bilo dosta predmeta na profilu, sa detaljnim opisima, merama, slikama i zaista nemam vremena da sve to radim opet, jer opet kazem bas dosta stvari imam, odvojila bukvalno sve sto cu mozda i obuci nekada 🤣🙈 > Clanarinu sam placala jos kada je krenulo i nije bilo obavezno, nisam ulazila neko vreme, jer sam imala dosta obaveza, a sajt nije radio i samim tim nisam imala vremena da cekam da se ulogujem po 10,15 min i da kada udjem u poruke, samo me izbaci, pa jedan dan radi, jedan ne... Usla pre par dana i vidim 6,7 predmeta na profilu, nije cak ni u odeljku onih kao deaktiviranih ili kako je vec naziv, pa ako neko zna, da li vredi vise ovde bilo sta kaciti? 😁 Predmeti treba da se edituju da bi im se produžilo trajanje na nalogu. Svi predmeti traju oko 180 dana nakon postavljanja ili editovanja. Na profilu ćete videti ispod svakog predmeta do kada je aktivan, to treba da se prati. Ako se ne logujete redovno, samo proverite do kada oglasi traju, editujte one koji uskoro ističu i neće biti problema. 😊
2026 06 15
> peschici: > > NinaNi1: > > Devojke, da li neko zna zasto su predmeti uklonjeni? Pisala sam, nema odgovora. Kod mene je bilo dosta predmeta na profilu, sa detaljnim opisima, merama, slikama i zaista nemam vremena da sve to radim opet, jer opet kazem bas dosta stvari imam, odvojila bukvalno sve sto cu mozda i obuci nekada 🤣🙈 > > Clanarinu sam placala jos kada je krenulo i nije bilo obavezno, nisam ulazila neko vreme, jer sam imala dosta obaveza, a sajt nije radio i samim tim nisam imala vremena da cekam da se ulogujem po 10,15 min i da kada udjem u poruke, samo me izbaci, pa jedan dan radi, jedan ne... Usla pre par dana i vidim 6,7 predmeta na profilu, nije cak ni u odeljku onih kao deaktiviranih ili kako je vec naziv, pa ako neko zna, da li vredi vise ovde bilo sta kaciti? 😁 > Predmeti treba da se edituju da bi im se produžilo trajanje na nalogu. Svi predmeti traju oko 180 dana nakon postavljanja ili editovanja. Na profilu ćete videti ispod svakog predmeta do kada je aktivan, to treba da se prati. Ako se ne logujete redovno, samo proverite do kada oglasi traju, editujte one koji uskoro ističu i neće biti problema. 😊 Hvala puno. 🥰 Cesto sam i obnavljala oglase, tako da zaista ne znam cemu brisanje predmeta. Ako ne postoji opcija vracanja oglasa, tesko da cu se ponovo upustiti u ovo. Generalno sam svakog dana ovde, ali u poslednje vreme je sajt stvarno lose radio, udjem da odgovorim na poruke i samo ne radi na pola kucanja. Steta za sajt, vidim da nisam jedina koja nije zadovoljna, godinama sam ovde i bas je lose u zadnjih par meseci.😞
2026 06 15
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 34