Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Niti vracaju pare, niti odgovaraju na poruke, ne preduzimaju nista ali zato redovno brisu teme i komentare koje im ne idu u prilog..... Gde prodajete svoje stvari sada jel postoji jos neki slican sajt jer ovo je propalo??
2026 04 26
> MilicaCaruso: > Niti vracaju pare, niti odgovaraju na poruke, ne preduzimaju nista ali zato redovno brisu teme i komentare koje im ne idu u prilog..... > Gde prodajete svoje stvari sada jel postoji jos neki slican sajt jer ovo je propalo?? vinto
2026 04 30
> ubavkam: > Ako sam dobro zapamtila, sajt ne radi vec nedelju dana? Meni par dana
2026 05 07
Mesecima mi se sa RACUNA uredno skida clanarina kao premijum korisniku. Sada ulazim posle par meseci neulaska i vidim da sam sa oko 200 predmeta ostala na 25. Predmeti se ne nalaze ni u odeljku obrisano, da bih mogla da ih vratim. imam apsolutno pravo da ne budem aktivna na sajtu, a da mi se svako vreme nalog na istom odrzava automatskim skidanjem para sa racuna za clanarinu zbog broja predmeta, sto je i bilo podeseno, a izvestaj iz banke moze to i da dokaze. Zamolila bih da mi neko od Administratora odgovori vezano za povrat predmeta na nalog, jer sam ja uslugu placala, da mi artikli stoje, a ocigledno ne stoje. Ako nije moguce da mi se vrate predmeti na nalog, onda mi vratite novac na racun ili mi omogucite clanarine za naredne mesece koje ne moram da skidam sa svog bankovnog racuna, jer usluge tipa promocija na prvoj stranici i slicno nisam nikad placala i nemam nameru. Ovo je totalni bezobrazluk, znate i sami koliko vremena treba da se ponovo okaci 150+ predmeta na nalog, uopste necu da ulazim u to da li fotografije imam sacuvane ili ne, sam momenat fizickog ubacivanja predmeta na sajt je proces koji zahteva vise vremena od fotografisanja. Hvala.
2026 05 07
> MilicaCaruso: > Niti vracaju pare, niti odgovaraju na poruke, ne preduzimaju nista ali zato redovno brisu teme i komentare koje im ne idu u prilog..... > Gde prodajete svoje stvari sada jel postoji jos neki slican sajt jer ovo je propalo?? Ima ih vise, krpice store, tezgasop itd....
2026 05 10
ukrug
2026 05 10
U mom novčniku stoji novac koji sam dopunila.. a u promotivnom delu stoji 4000 kred. Koje ne mogu da iskoristim?!
2026 05 11
mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila Na ovoj temi imate uputstvo o korišćenju usluga. Verovatno da nemate 4000 već 40 kredita, neke članice su prijavile to već, neki bug je. Pravi iznos kredita možete da vidite kad odete na usluge, pa će Vam pisati koliko imate u novčaniku. > MissFox: > U mom novčniku stoji novac koji sam dopunila.. a u promotivnom delu stoji 4000 kred. > Koje ne mogu da iskoristim?!
2026 05 11
> DzoDzo: > Mesecima mi se sa RACUNA uredno skida clanarina kao premijum korisniku. Sada ulazim posle par meseci neulaska i vidim da sam sa oko 200 predmeta ostala na 25. Predmeti se ne nalaze ni u odeljku obrisano, da bih mogla da ih vratim. > imam apsolutno pravo da ne budem aktivna na sajtu, a da mi se svako vreme nalog na istom odrzava automatskim skidanjem para sa racuna za clanarinu zbog broja predmeta, sto je i bilo podeseno, a izvestaj iz banke moze to i da dokaze. > Zamolila bih da mi neko od Administratora odgovori vezano za povrat predmeta na nalog, jer sam ja uslugu placala, da mi artikli stoje, a ocigledno ne stoje. > Ako nije moguce da mi se vrate predmeti na nalog, onda mi vratite novac na racun ili mi omogucite clanarine za naredne mesece koje ne moram da skidam sa svog bankovnog racuna, jer usluge tipa promocija na prvoj stranici i slicno nisam nikad placala i nemam nameru. > Ovo je totalni bezobrazluk, znate i sami koliko vremena treba da se ponovo okaci 150+ predmeta na nalog, uopste necu da ulazim u to da li fotografije imam sacuvane ili ne, sam momenat fizickog ubacivanja predmeta na sajt je proces koji zahteva vise vremena od fotografisanja. > Hvala. Ne mogu da ti vrate predmete, neki bug je u pitanju, umesto da odu u neaktivne I da tamo stoje neko vreme kad isteknu, samo se obrišu. Imaš na onoj temi iznad što sam okačila napisano za to, moraš da ih obnavljaš sama pre isteka da se ne bi obrisali😏😏 E sad za vraćanje novca ne znam šta da ti kažem 😐
2026 05 11
.
upload
2026 05 11
Mene bag ne zanima. Predmeti svi do jednog su bili u datumu aktivnosti jos. Preko 180 mi je obrisano, nek programer nadje nacin da ih vrati ili neka mi vrate novac od clanarine. Kredit mi ne treba, da mi je trebao, uplacivala bih ga. Ili lepo prosto neka mi svo to vreme uplacivanja clanarine daju kao naredne mesece koje ne treba da platim. Kako ne zabaguju svaki mesec da skinu pare? Kako baguje od oktobra kada imam npr 190 predmeta i placenu clanarinu, a ne mogu da ubacim ni jedan predmet?
2026 05 11
> DzoDzo: > Mene bag ne zanima. Predmeti svi do jednog su bili u datumu aktivnosti jos. > Preko 180 mi je obrisano, nek programer nadje nacin da ih vrati ili neka mi vrate novac od clanarine. Kredit mi ne treba, da mi je trebao, uplacivala bih ga. Ili lepo prosto neka mi svo to vreme uplacivanja clanarine daju kao naredne mesece koje ne treba da platim. > Kako ne zabaguju svaki mesec da skinu pare? Kako baguje od oktobra kada imam npr 190 predmeta i placenu clanarinu, a ne mogu da ubacim ni jedan predmet? Za "datum aktivnosti" mogu da ti odgovorim - nisu. Evo sad pogledah tvoj profil, dosta njih istice sad u Maju, od onih koji su preostali, npr one Gerry Weber pantalone isticu danas. Msm razumem sta hoces da kazes, ali to ti je sto ti je, dzaba pises bilo sta.. Programer ne moze da osposobi sajt vec 6+ meseci, zar stvarno mislis da ce tebi da vrate predmete? Svakako pisi Vandi, znas i sama da na komentare na forumu ne odg.
2026 05 11
Zna li neko kako ovo pretvoriti u novcanik?! ... Mozda tek tako stoji ..
upload
2026 05 11
> MissFox: > Zna li neko kako ovo pretvoriti u novcanik?! ... > Mozda tek tako stoji .. Odgovorila sam Vam na to iznad
2026 05 11
> Her_Fashion: > > DzoDzo: > > Mene bag ne zanima. Predmeti svi do jednog su bili u datumu aktivnosti jos. > > Preko 180 mi je obrisano, nek programer nadje nacin da ih vrati ili neka mi vrate novac od clanarine. Kredit mi ne treba, da mi je trebao, uplacivala bih ga. Ili lepo prosto neka mi svo to vreme uplacivanja clanarine daju kao naredne mesece koje ne treba da platim. > > Kako ne zabaguju svaki mesec da skinu pare? Kako baguje od oktobra kada imam npr 190 predmeta i placenu clanarinu, a ne mogu da ubacim ni jedan predmet? > Za "datum aktivnosti" mogu da ti odgovorim - nisu. Evo sad pogledah tvoj profil, dosta njih istice sad u Maju, od onih koji su preostali, npr one Gerry Weber pantalone isticu danas. > Msm razumem sta hoces da kazes, ali to ti je sto ti je, dzaba pises bilo sta.. Programer ne moze da osposobi sajt vec 6+ meseci, zar stvarno mislis da ce tebi da vrate predmete? > Svakako pisi Vandi, znas i sama da na komentare na forumu ne odg. Ja znam sta sam imala od predmeta i kada je kaceno. Drugo, ako nesto istekne, to ne nestane sa naloga u momentu vec bude u arhiviranom. Ispada da smo svi mi budale, a samo nesposoban tim ili pola osobe koja odrzava sajt pametan. Evo ti i jedan primer. Ovaj predmet mi je u listi zelja. okacen jul 2023. https:// mojekrpice.rs/items/zene/10154216/nove-zara-platforme Sada je 2026., kako taj predmet stoji npr, i jos xy drugih iz 2023. a nesto okaceno 2025. ne? Ja da se jurim sa bankom da mi otkace sajt sa kartice, posle cetiri devojke sa kojima sam licno u komunikaciji i koje ne mogu da urade deaktivaciju skidanja para osim da prijavljuju kradju kartice, pa ko tu koga zaj..ava? A pazi ti namazanost, platis clanarinu i onda ti urade neku mikro refundaciju kao kredit, pa da hocu da placam kredit za isticanje predmeta, placala bih inace
2026 05 11
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 31