Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Sada mi se u neaktivnim pojavilo SEST predmeta, nekima pise da su aktivni do 30. 9. Bas te pantalone koje si pomenula, pise da ce biti obrisane za 0dana. Mini kozna suknja kaze brisanje za 80dana. Juce i proslih dana mi je part neaktivni bio skroz prazan. Posle tih pantalona sam imala jos jedno 100 okacenih oglasa, znaci da treba da budu na nalogu i dalje. Kako znam? Po datumu prebacivanja u racunar, folderima datum pravljenja, jer sam prvo fotkala, ubacila na lap, obrisala iz telefona, nastavila dalje sa fotkanjem, prebacivanjem po ubacivanju na sajt i tako x puta jer je to bilo neposredno nakon uzimanja novog telefona zbog deficita memorije. I bukvalno kako sam prebacivala u racunar, tako sam pravila foldere ZASEBNO svaki predmet, i tako ubacivala ovde. Znaci, sada mi programer od 180 predmeta, vraca samo sest u arhivirane, lone koje su danas istekle, nestaju za nula dana, a suknja neka se brise za 80 iz arhive. Fotku arhive sam napravila telefonom. E da, cetiri predmeta pise datum do kad su aktivni 30. 9. 2025. a ja sam ih taj dan postavila na sajt, bukvalno mi je taj datum u folderu u lapu kada je napravljen folder, sad sam gledala.
2026 05 11
Nzm, ne mogu sad da ubacim sliku, ali poslednji ili prvi predmet na profilu, zavisi kako gledaš (ona jaknica/kaput Vila) piše "Aktivan do 2026-5-14" pa isprati šta će da mu se desi. Žalilo se dosta njih na forumu da im tako nestaju predmeti, koliko sam skapirala, uopšte ne odu u neaktivne, samo nestanu. Ja sam moje stalno editovala da se ne obrišu I tako im se produži taj rok trajanja koji je 180 dana (nebitno kad su ubačeni, svaki put kad edituješ oglas se produžava). Ja sam to za nestanak prijavila Vandi pre X meseci I rekla je da će videti sa IT, posle ne znam šta je bilo, ali očigledno da nisu popravili.
2026 05 12
Ali znas ti sta je 180dana? To je 6meseci jbt. I sada onda pogledas koliko ima predmeta koji stoje 3godine. Drugo, od momenta kad sam kacila predmete, sto kazem ti, imam datum na folderu u lapu, meni su sada trebali da budu neki pred kraj. A gde su u arhiviranim? Nema. Evo sad ulazim u neaktivne, pantalone koje su juce istekle njih nemaaaa. Bukvalno nema.
2026 05 12
Sa cime da platim ....
upload
2026 05 13
> MissFox: > Sa cime da platim ....
upload
2026 05 13
> MissFox: > Sa cime da platim .... Ima li neko objasnjenje..kako da iskoristimo kredite... Traze mi da platim "novcanikom"...koji treba da dopunim ...a kredit je neupotrebljiv...
upload
2026 05 13
.
upload
2026 05 13
> Majda87: > Podnela sam zahtev za refundaciju naplacene clanarine za 4 meseca (1400 rsd bez provizije), zbog sledeceg: > Nemogucnost pristupa sajtu; > Nemogucnost logovanja na privatan nalog; > Nemogucnost otvaranja teme u podforumu; > Nemogucnost ulazenja u poruke i slanje istih; > Nemogucnost ubacivanja fotografija u oglas; > Neazurno odgovaranje Administratora sajta. > Naplata ne moze da se vrsi ako obecana usluga nije pruzena. > Podsecam, ni na jednu poruku nisam dobila odgovor. > Zahvaljujem. Isto i meni. Pokusali su 3 puta da skinu novac a prvi put kad sam uplatila premium paket nije funkcionisao. Kome se obratiti jer na poruke ne odgovaraju
2026 05 18
Neće ni da se otkaže..
2026 05 18
Da li jos neko ima problem da mu je naplacen premijum plan ali nije aktiviran i da se naplacene usluge ne pojave? Na mail ne odgovaraju Za otkazivanje samo ispraznite racun da nemaju sta da skinu.
2026 05 21
Isto imam uplacen plan, ali neaktiviran. 😏 I to vec drugi put..
2026 05 22
Uplatila sam Pro plan, novac skinut, plan neaktiviran. Sta raditi u tom slucaju?
2026 05 25
Ja sam se obratila Adminu, rekose da ce poslati profil na proveru i za sada je to to...
2026 05 25
Pozdrav, da li neko ima problem sa listama? Pre par dana mi je obnovljen Premium plan ali su mi liste predmeta uklonjene. Nove mi ne dozvoljava da napravim.
2026 05 30
15 STAVKI MI JE SKLONJENO SA PROFILA BEZ IKAKVOG UPOZORENJA, KO CE MI ODGOVORITI NA TO ? JEL OK DA SE SAV NECIJI TRUD DA SLIKA, OPISE, POSTAVI - SAMO OBRISE ?
2026 06 02
1 2 ... 25 26 27 28 29 30 31