Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Pozdrav, da li se resio problem sa oglasima koji isticu da odu u neaktivne, pa da mogu da se reaktiviraju? Posto mi jako puno oglasa istice danas, na desetine, pa ne znam sta da ocekujem. Hvala na odgovoru.
2026 04 04
> 20thCenturyQ: > Pozdrav, da li se resio problem sa oglasima koji isticu da odu u neaktivne, pa da mogu da se reaktiviraju? Posto mi jako puno oglasa istice danas, na desetine, pa ne znam sta da ocekujem. Hvala na odgovoru. Ne znam jel rešen problem, nestajali su skroz sa profila (nisu išli u nekativne), bolje bi bilo da ih sami editujete da se tako "obnove" - za svaki slučaj.
2026 04 04
> Her_Fashion: > > 20thCenturyQ: > > Pozdrav, da li se resio problem sa oglasima koji isticu da odu u neaktivne, pa da mogu da se reaktiviraju? Posto mi jako puno oglasa istice danas, na desetine, pa ne znam sta da ocekujem. Hvala na odgovoru. > Ne znam jel rešen problem, nestajali su skroz sa profila (nisu išli u nekativne), bolje bi bilo da ih sami editujete da se tako "obnove" - za svaki slučaj. Joj, hvala Vam puno, uopste nisam znala za ovu caku. ne snalazim se najbolje na Krpicama otkad su uveli ta nova pravila. Upravo ste mi spasili polovinu oglasa od brisanja, a da ne pricam koliko vremena mi ustedeli da sam morala to sve kaciti ispocetka, uf! Ako Vam se dopada bilo sta sto prodajem, dobicete ozbiljan popust uz znak zahvalnosti sto ste mi pomogli ovako! Sve najbolje :)
2026 04 04
Tri meseca skidaju pare sa racuna a ja tri meseca ne mogu da postavim oglas, kaze nisam uplatio taj paket a skidaju 550 din svaki mesec!!! Na kraju je banka morala da ponisti karticu jer skidaju non stop a niko ne odgovara na poruke od admina...
2026 04 04
Men sei 2. mesec uzastopno skida provizija sa kartice (za koju nemam mogucnost da je izbrisem), a nemam opciju da dodam nove artikle niti aktiviram stare. Pisala sam nekoliko puta i na email adresu i direktno administratoru, ali niko mi do sada nista nije odgovorio. Evo jutros su mi skinuli 350 din, a i dalje stoji da nemam opciju kacenja novih artikala. Molim za savet. Hvala.
upload
2026 04 07
Sacuvaj Boze. Vi i dalje kupujete planove i placate i pored toliko poruka u kojima se clanovi zale da im se skida novac redovno i pored otkazivanja, a i pored toga je novac skinut ne mogu da kace stvari?
2026 04 08
> Esprit21: > Sacuvaj Boze. Vi i dalje kupujete planove i placate i pored toliko poruka u kojima se clanovi zale da im se skida novac redovno i pored otkazivanja, a i pored toga je novac skinut ne mogu da kace stvari? Neverovatno stvarno....Tesko za poverovati... Sta jos treba da urade lose pa da se prizovu pameti..
2026 04 08
> Aleks2407: > Men sei 2. mesec uzastopno skida provizija sa kartice (za koju nemam mogucnost da je izbrisem), a nemam opciju da dodam nove artikle niti aktiviram stare. Pisala sam nekoliko puta i na email adresu i direktno administratoru, ali niko mi do sada nista nije odgovorio. Evo jutros su mi skinuli 350 din, a i dalje stoji da nemam opciju kacenja novih artikala. Molim za savet. Hvala. Ja bih da mi se isto desava, kontaktirala banku i trazila trajnu blokadu kartice i izdavanje nove…Ajde nije neka cifra ali ako odgovora nema mesecima, novac se skida a ne postoji opcija otkazivanja ili ne radi, nema nekog drugačijeg rešenja do ovog. Žalbe, pritužbe, da se pise na ovoj temi itd može do besvesti, ali naplata za uslugu koje nema i za koju se ne nudi rešenje mora da se zaustavi. Istina je da nekome radi sve, ali ako vama ne radi ovo prvo vam nista ne znači u ovim okolnostima. A verujte i da radi, opet se ne desava nista ili retko (bilo da prodajete, bilo da kupujete), mislim da je onaj poslednji višednevni prekid u radu oterao veći deo i ono malo članica koje su ostale aktivne nakon prethodnih prekida u radu…
2026 04 08
Mesecima uredno placam clanarinu,a nestalo (obrisano) mi je preko 500 oglasa sa profila ?!?!? Nadam se da ce sajt reagovati i da ce mi bar biti vraceni u neaktivne !!!!
2026 04 09
> Krunacog: > Mesecima uredno placam clanarinu,a nestalo (obrisano) mi je preko 500 oglasa sa profila ?!?!? Nadam se da ce sajt reagovati i da ce mi bar biti vraceni u neaktivne !!!! Neće biti vraćeni. Meni je 5 strana nestalo, istekli su a nisu otišli u neaktivne nego su izbrisani. Pisala sam administraciji i niko nije reagovao. Sve moramo opet da postavljamo, a ja ni nemam te slike u novom telefonu i pravi mi se velik posao. Užas.
2026 04 09
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. ne znam sta se desilo,uplatila sam 550 dinara,pocela da dodajem oglase i sad ih ima samo 6 vidljivih,,molim vas resite problem ili mi vratite novac i da se odjavim sa sajta...
2026 04 20
> Draganica70: > ne znam sta se desilo,uplatila sam 550 dinara,pocela da dodajem oglase i sad ih ima samo 6 vidljivih,,molim vas resite problem ili mi vratite novac i da se odjavim sa sajta... Te slike sa interneta, AI modeli I ostalo nisu dozvoljeni, verovatno Vam zbog toga brišu oglase.
2026 04 20
uredu hvala,a i bezveze od njih,,
2026 04 20
Zaista nije ok da nesto placamo, a da sajt malo malo ne funkcionise. Poruke ne mogu da saljem uopste..
2026 04 20
Ja sam prekjuce uplatila plan, a danas mi opet pise da nabavim plan... Ako mozete da sredite problem posto ste skinuli 550 rsd sa kartice prekjuce. :)
2026 04 26
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 31