Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

> jazzmax: > Takođe je važno da napomenemo da određeni problemi u radu sajta, posebno usporenje, ne zavise isključivo od nas. Na performanse mogu uticati i spoljašnji faktori, kao što su globalni serverski problemi, opterećenje internet mreže, kao i infrastruktura provajdera. Iako kontinuirano radimo na optimizaciji i unapređenju sistema sa naše strane, na neke od ovih faktora, nažalost, ne možemo direktno uticati. > Ukoliko ste dugogodišnji član, verovatno ste primetili ne samo pomenute poteškoće, već i značajna unapređenja u dizajnu i funkcionalnostima sajta. Takođe smo uveli članarinu, ali smo istovremeno smanjili broj oglasa za oko 70–80%, uključujući i uklanjanje najagresivnijih reklama. Naš cilj nije isključivo profit, već pre svega kvalitetno i prijatno korisničko iskustvo. > Svesni problema koji su se pojavili u tom periodu, trudili smo se da ih ublažimo i verujemo da smo korisnicima obezbedili određene pogodnosti kao vid kompenzacije — poput dodatnih kredita u novčaniku, kako bismo nadoknadili otežano korišćenje sajta. > Izuzetno cenimo našu jaku zajednicu na mojekrpice.hr i ulažemo mnogo vremena i resursa u bezbednost i stabilnost platforme. Takođe, imajući u vidu interese naših korisnika, želimo da naglasimo da na srpskoj verziji sajta mojekrpice.rs ne dozvoljavamo prodavce iz drugih zemalja, za razliku od nekih drugih platformi — naš cilj je da zaštitimo i damo prioritet lokalnoj zajednici korisnika u Srbiji. Kao prvo kako ihnije sramota da kopiraju tekst koji im je napisala veštačka intelignecija?! Kao drugo, da očigledno je došlo do sajber napada usled povećane količine poruka gde se traže brojevi računa i aslanje paketa breko Dexpress-a, ali to je direktno njihova krivica, jer pre svega nisu dovoljno uložili u zaštitu sajta, drugo to samo govori o izloženosti podataka u smislu da serveri koji se koriste su loši. Istina je da je svaki sajt podložan sajber napadu, ali postoje serveri odnosno hosting provajderi koji imaju solidnu zaštitu.
2026 03 31
Globalni serveri nemaju veze sa tim, da drugi faktori mogu uticati, ali to što je napisano kao obrazloženje je totalna glupost. Optimizacija sajta je već urađena, tako da... Volela bih da nam objasne koja su to unapređenja urađena, jer ih konkretno ne vidim. Ok, sami ste odlučili da ukinete reklame, ali ako ćemo pošteno naplaćivanja reklamnog postora na sajtu, se lepo zarađuje. Za one koji ne znaju, cena reklamnog prostora zavisiće od posete samog sajta, što je posećenost veća to sajtu kao pružaocu usluga daje mogućnost da podigne cenu oglašavanja, jer se smatra kao mesto dobro za promociju proizvoda. Iskreno, ovo što su napisali je čista glupost i stvarno nema smisla - barem po meni.
2026 03 31
Sve iugleda i zvuci kao polu/legalizovana pljacka Rekla bih da je najbolje da sve pisemo na infotipro njihov mejl da ih zatrpamo Ovo smradovi iz Europe Consumer Network center mi odgovaraju sledece Thank you for contacting European Consumer Centres Network! The European Consumer Centres Network (ECC-Net) offers EU residents and citizens advice on their consumer rights and legal protections when shopping and travelling in another European Union Member State, Norway or Iceland. From our 29 offices, 150 legal experts provide advice and assistance in 24 different languages, free of charge. You have indicated that you do not reside in the European Union or the European Economic Area and therefore your application is not admissible in the ECC-Net on the basis of the legal provisions. We are truly sorry that ECC-Net cannot assist in your case. Samo mi nije jasno kako ne mogu da asistiraju ako je tipro kao EU clanica koja rafi na trzistu NON/EU i kako oni nisu nadlezni Svakako isti ovaj Centar u Litvanoji je rekao ako Zipro ne odgovori I AKO JE ODGOVOR NEADEKVATAN da im se obratim/o u roku id 14 dana Mozes kako hoces ali ne mozes dokle hoces
2026 03 31
Pretrazivaka sam malo informacije i vidim da je tipro mala bukv mikro comoany sa dvoje zaposlenih, a mozda i cak samo jedna osoba To NIJE nikakva korporacija iki nesto sl neka velika firma koja zaposljava IT to je izgleda privatni biznis jednog čoveka koji je skalirao platforme podaci iz 2024 kazu da je imao prijavljene prihode od cca 30k mesecno, mada ko zna koliko je to realno tj verujem da je mnogi vise
2026 03 31
Gledam sada u HR ima preko 300k clanova i neka je aktiivna samo trecina - a jeste i neka je clanarina mesecna 2e -a vise je od toga, pa vi gledajte koja je to kolicina novca. Gde je Srbija Madjarska Slovenija i ostale zemlje. Ovo jednostavno nije normalno
2026 03 31
Da li još nekom ne radi sajt??? Uopšte ne razumem da li su poruke poslate prodavcu ili ne... Registrovana sam i potvrđen mejl ali kad želim da se ulogujem ne uspeva mi nikako...
2026 03 31
Uplatila sam pretplatu pre 3 i dana i i dalje ne mogu da okacim predmete, na mailove mi niko ne odgovara…
2026 04 01
Danas je drugi put skinuto sa računa 350 za paket do 30 predmeta a ja i dalje 2 meseca ne mogu da postavim više od ona 3 koja su besplatna. Kad kliknem da obustavom plaćanje piše da već imam subscription i neće da prihvati uopšte da ukucam u polje- mail adresu da bih obustavila. Ovo je strasno. Znaci nmg ni da prekinem plaćanje nego će da skida novac uzalud.
2026 04 01
Uplatila sam clanarinu ubacila deset predmeta i ulazim sada vidim da mi je obrisano 7 predmeta? Zasto?
2026 04 01
Devojke pisite na tripto/info kao sto smo vec navele u prethodnim postavkama odatle se azurira i salju odgovore na mejl help-krpice, tj vrv je vlasnik ovog sajta one-man-show uz pomoc vestacke intel. I on Odgovara
2026 04 01
Zasto su mi obrisali 7 oglasa nakon sto sam se pretplatila i taman pocela da prodajem lepo da govoram oko slanja sve obrisano?
2026 04 01
> Pecapecapeca: > Zasto su mi obrisali 7 oglasa nakon sto sam se pretplatila i taman pocela da prodajem lepo da govoram oko slanja sve obrisano? Imate jedan oglas sa više stvari. Ako postavljate lot, cena mora da važi za sve predmete iz oglasa. Pročitajte pravila za postavljate lota mojekrpice.rs/help/15/sta-je-lot-i-koja-su-pravila-za-postavljanje-istog. Za ostalo ne znam, možda je još neko pravilo prekršeno. Iščitajte pravila na dnu stranice pod Često postavljana pitanja.
2026 04 01
> Milena90: > Danas je drugi put skinuto sa računa 350 za paket do 30 predmeta a ja i dalje 2 meseca ne mogu da postavim više od ona 3 koja su besplatna. Kad kliknem da obustavom plaćanje piše da već imam subscription i neće da prihvati uopšte da ukucam u polje- mail adresu da bih obustavila. Ovo je strasno. Znaci nmg ni da prekinem plaćanje nego će da skida novac uzalud. Pogledajte ovu temu i na prvoj stranici ćete naći objašnjenje mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila. Ja sam tako otkazala i sve sam korake slikala. Možda su nešto promenili pa drugačije izgleda, ali možete da pogledate. I probajte preko kompjutera, možda preko telefona ne može. Eto, nadam se da ćete bar uspeti da otkažete kad već ne možete da koristite plan.
2026 04 01
Uplatila sam juce clanarinu - premium plan, sve je radilo i izbacila sam par oglasa. Kasnije se nesto desilo i stoji kao da ne mogu nista da izbacim, kao da nemam plan... uredno je naravno skinut novac. Pisala sam svima od sinoc na sajtu, adminima i profilu Vandaf, niko ne pise nista niti se situacija popravlja. Da li mozda znate jos neki profil gde da se obratim?
2026 04 02
> jazzmax: > Sve iugleda i zvuci kao polu/legalizovana pljacka > Rekla bih da je najbolje da sve pisemo na infotipro njihov mejl da ih zatrpamo > Ovo smradovi iz Europe Consumer Network center mi odgovaraju sledece > Thank you for contacting European Consumer Centres Network! > The European Consumer Centres Network (ECC-Net) offers EU residents and citizens advice on their consumer rights and legal protections when shopping and travelling in another European Union Member State, Norway or Iceland. From our 29 offices, 150 legal experts provide advice and assistance in 24 different languages, free of charge. > You have indicated that you do not reside in the European Union or the European Economic Area and therefore your application is not admissible in the ECC-Net on the basis of the legal provisions. > We are truly sorry that ECC-Net cannot assist in your case. > Samo mi nije jasno kako ne mogu da asistiraju ako je tipro kao EU clanica koja rafi na trzistu NON/EU i kako oni nisu nadlezni > Svakako isti ovaj Centar u Litvanoji je rekao ako Zipro ne odgovori I AKO JE ODGOVOR NEADEKVATAN da im se obratim/o u roku id 14 dana > Mozes kako hoces ali ne mozes dokle hoces Ja sam se bacila u dodatno istraživanje i upravu su, ne mogu jer ovo nije zvaničan sajt za prodaju, ne barem u klasičnom smislu jer se prodaja ne odvija direktno preko njega, kao npr: Ananas, Bazar i slične platforme gde se unose podaci i na taj način se obrađuje transakcija odnosno skida nam se novac sa računa za kupljenu stvar.
2026 04 03
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 31