Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

> Jedza83: > Lep savet, nadam se da ce ga videti i da ce da resi🙂 > Clanice, dok sajt ne proradi predjite na drugi, ne gubite zivce , nije do nas, mozda se nesto proda. Mislim da je dovoljno puta im receno da ste ostecene novcano i da to rese sto pre. > Ja sam jutros na vinto sajtu objavila 20 oglasa, imaju korektno pravilo da se pored nasih slika slobodno objavi i slika sa zvanicnog sajta na modelu, sto je mnogo lakse, ne brise se oglas. > Jos samo da prizovemo kupce tamo, ako nekog ne mrzi, ja ne znam da postavim temu na forumu, da otvori temu na primer HEj, kupci! pa da pojasni da smo i na drugim sajtovima, mnoge clanice bi kupile ovde ali ne radi pretraga kako treba, pa su odustale, dzaba kacite nove oglase. > A na krpice se vracamo, kad se sajt sredi, nije problem, samo da se sredi😀 I ja Samo jos ako bi mi neko rekao kako da otkazem clanarinu ovde
2026 03 24
> Jedza83: > Lep savet, nadam se da ce ga videti i da ce da resi🙂 > Clanice, dok sajt ne proradi predjite na drugi, ne gubite zivce , nije do nas, mozda se nesto proda. Mislim da je dovoljno puta im receno da ste ostecene novcano i da to rese sto pre. > Ja sam jutros na vinto sajtu objavila 20 oglasa, imaju korektno pravilo da se pored nasih slika slobodno objavi i slika sa zvanicnog sajta na modelu, sto je mnogo lakse, ne brise se oglas. > Jos samo da prizovemo kupce tamo, ako nekog ne mrzi, ja ne znam da postavim temu na forumu, da otvori temu na primer HEj, kupci! pa da pojasni da smo i na drugim sajtovima, mnoge clanice bi kupile ovde ali ne radi pretraga kako treba, pa su odustale, dzaba kacite nove oglase. > A na krpice se vracamo, kad se sajt sredi, nije problem, samo da se sredi😀 Da, Vinto je realno bolja opcija, funkcioniše normalno, nema članarina, a sve je pregledno i uredno. Sajt kao sajt nije sporan, iskreno volim Moje krpice i tu sam našla za sebe i druge pregršt stvari, ali najveći problem je što Admini ne odgovaraju, niti dobijamo nikakvu povratnu informaciju od njih, te se zbog toga osećamo kao da smo prepušteni sami sebi bez neke konkretne informacije, a tenzija raste jer sajt iz dana u dan ne funkcioniše, a poruke koje stižu ne možemo da ih adekvatno ispratimo.
2026 03 24
> bilja030: > > Jedza83: > > Lep savet, nadam se da ce ga videti i da ce da resi🙂 > > Clanice, dok sajt ne proradi predjite na drugi, ne gubite zivce , nije do nas, mozda se nesto proda. Mislim da je dovoljno puta im receno da ste ostecene novcano i da to rese sto pre. > > Ja sam jutros na vinto sajtu objavila 20 oglasa, imaju korektno pravilo da se pored nasih slika slobodno objavi i slika sa zvanicnog sajta na modelu, sto je mnogo lakse, ne brise se oglas. > > Jos samo da prizovemo kupce tamo, ako nekog ne mrzi, ja ne znam da postavim temu na forumu, da otvori temu na primer HEj, kupci! pa da pojasni da smo i na drugim sajtovima, mnoge clanice bi kupile ovde ali ne radi pretraga kako treba, pa su odustale, dzaba kacite nove oglase. > > A na krpice se vracamo, kad se sajt sredi, nije problem, samo da se sredi😀 > I ja > Samo jos ako bi mi neko rekao kako da otkazem clanarinu ovde Zar nema opcije za otkazivanje?
2026 03 24
Koliko vidim ove krpice su zapušten projekat u mreži velikog sistema Ne propada jer nema korisnika - nego jer nema ulaganja i prioriteta. Malo sam pretrazila na netu za ovu firmu koja stoji iza ovog sajta da bi mi bilo jasnije čemu služi ovakakv pristup pun ignorisanja i sada mi je jasnije. Naime firma ima sediste u Litvaniji Oni su digitalni publisher / portal network To znači: prave i poseduju više sajtova u raznim zemljama 50 zemalja koriste isti sistem (template) cilj im je saobraćaj (traffic), ne savršeno iskustvo i to je mreža sajtova (template biznis) ne pojedinačan projekat sa jakim timom Drugim rečima: isti sistem kopiran u više zemalja → minimalno održavanje. Što znaci da je Srbija samo jedno tržište od mnogih, nije prioritet. Nema lokalnoh optimizacija. I ako postoji neka tehnicka podrska kao sto je ovaj admin Vanda to nije jedna osoba, neka lokalno/regionalna struktura u koju se me ukaze novac pa nema ni podrske. to nije biznis koji živi od korisničkog iskustva nego više pasivni portal sistem koji se finansirao od reklama banera i drugog sadrzaja a danas se naplacuje id članarina
2026 03 25
Pa eto sad je jasnije onda zašto imamo problem sa radom sajta. Onda logično da su izračunali samo po reklamama koliko po korisniku mogu imati, opet ne znam da li je 350 dinara dovoljna članarina da bi se ugasile reklame ili je to neka procena koliko po korisniku treba da ostvare pa kao eto damo im parice odmah. Traffic svakako održavamo kao članice time što kačimo artikle kao sadržaj sajta. Ali mi deluje da se i prodaja smanjila, tako da... što se mene tiče, ako se stanje uskoro ne popravi ode moj i traffic i članarina ,:) Baguje mi sajt vec nedelju dana, jedva ulazim, o kačenju novih oglasa ne znam ni dal da razmišljam.
2026 03 25
Vidimo vec dugo da platforma nije stabilna danas radi → sutra ne radi, nema podrške, nema kontrole. Vidi se da je zapušten projekat u mreži velikog sistema. Pronasla sam direktan mail ove firme za koji predlazem da se obratimo - svi koji žele Info @ tiprot. lt (sve spojeno morala sam da razdvojim mejl adresu jer sajt ne podrzava mejl adresu) pa da vidimo da li ce nas udostojiti odgovora jer u suprotnom sve postaje besmisleno. Mi placamo i pored dobre volje stvari ne funkcionisu. Odgovor možda bude spor možda ga i ne dobijemo. ali ovo je najdirektniji put. Sto nas vise posalje mail vece su sanse da znamo na cemu smo. Takodje ostoji način da zaštitimo svoja prava. I ovo je zapravo ozbiljna situacija, ne samo “loš sajt”. Ako naplaćuju članarinu, a usluga ne funkcioniše, to može biti osnov za žalbu i povraćaj novca. 1. Na šta imate pravo (po zakonu) U Srbiji (Zakon o zaštiti potrošača): Ako usluga: ne radi ne funkcioniše kako je oglašena,nema podrške imamo pravo na: reklamaciju, povraćaj novca i raskid ugovora Ljudi često pomisle: “ako je strana firma, ništa ne mogu” Nije tačno. Možemo — i imamo prava. Oni posluju na našem tržištu (online) ali i dalje imaju obaveze prema korisnicima European Consumer Center ( preko sajta ih kontaktirati tj preko formulara) Trzisna inspekcija Srbije Ministrarstvo trgovine Srbije. ali ovde nije nadlezna samo Srbija. Takodje obavestiti banku da stavi zabranu za skidanje naplate. Odjaviti napkatu sa Stripe platforme takodje. Ako se javi vise ljudi sa istim zahtevom na sve navedene adrese - jaci pritisak samim tim i bolja reakcija Jer ovo nije 'korisnik koji se žali' nego citava zajednica ljidi koja nemaju svoja nikakva potrosacka prava, za novac koji im se uredno skida svakog meseca.
2026 03 25
Da, od jutros leti, samo da potraje....
2026 03 25
mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila Za one koji žele da otkaže pretplatu, na prvoj stranici ove teme je objašnjeno kako se otkazuje preko Stripe-a
2026 03 25
Svima raci od jutros, ali 7 dana sigurno ako ne i vise nije. U tom periodu ljudi dizu ruke od pristupa, sto kupci, sto prodavci. Ovo je 3-4 put koliko sam uocila od novembra da u ovako dugom periodu postoji otezan pristup i koriscenje sajta. U svakom od tih krugova, po jedan deo clanica se gubi. Kako se ovo ponavlja sve ih je manje u svakom narednom. I ovo nije poslednji put sigurno, obicno je u drugoj polovini meseca ili blize kraju meseca i licno ocekujem slicno u aprilu, maksimalno maju. Ok je predlog obratiti se na adrese koje je navela clanica, ali to nece nadoknaditi gubitak clanstva ( uz ostale stvari koje predstavljaju probleme na sajtu i cine tezim ili lošim iskustvo kupovine/prodaje ovde) koji je osnovni problem i nerešiv. Otud manje pregleda/prodaje pa ce u nekom trenutku prestati i placanje pretplate, posto su prethodno oterani kupci. Evo podjem od sebe, ja sam izgubila volju bilo da pretrazujem/kupujem bilo da postavljam artikle jer da li ce uopste raditi sutra i da li ce imati ko da vidi bilo moj artikal bilo prodavac poruku koju sam poslala itd. Ne uzgleda mi da je moguce popraviti stvari bilo čime. Pitanje je kads ce svako od nas odustati.. Privremeno se zahuhta kada ljudi skontaju da je proradillo, opet problem i to je to. Evo testirajte, postavite nesto koliko ce biti upita/pregleda, nakon svakog ovog dugotrajnog prekida sve manje i manje. Ili testirajte broj postavljenih nakon svake ove ture nerada sve ih je manje. Bilo bi super da gresim.
2026 03 25
> LuluDidiRina: > Svima raci od jutros, ali 7 dana sigurno ako ne i vise nije. U tom periodu ljudi dizu ruke od pristupa, sto kupci, sto prodavci. Ovo je 3-4 put koliko sam uocila od novembra da u ovako dugom periodu postoji otezan pristup i koriscenje sajta. U svakom od tih krugova, po jedan deo clanica se gubi. Kako se ovo ponavlja sve ih je manje u svakom narednom. I ovo nije poslednji put sigurno, obicno je u drugoj polovini meseca ili blize kraju meseca i licno ocekujem slicno u aprilu, maksimalno maju. Ok je predlog obratiti se na adrese koje je navela clanica, ali to nece nadoknaditi gubitak clanstva ( uz ostale stvari koje predstavljaju probleme na sajtu i cine tezim ili lošim iskustvo kupovine/prodaje ovde) koji je osnovni problem i nerešiv. Otud manje pregleda/prodaje pa ce u nekom trenutku prestati i placanje pretplate, posto su prethodno oterani kupci. Evo podjem od sebe, ja sam izgubila volju bilo da pretrazujem/kupujem bilo da postavljam artikle jer da li ce uopste raditi sutra i da li ce imati ko da vidi bilo moj artikal bilo prodavac poruku koju sam poslala itd. > Ne uzgleda mi da je moguce popraviti stvari bilo čime. Pitanje je kads ce svako od nas odustati.. Privremeno se zahuhta kada ljudi skontaju da je proradillo, opet problem i to je to. Evo testirajte, postavite nesto koliko ce biti upita/pregleda, nakon svakog ovog dugotrajnog prekida sve manje i manje. Ili testirajte broj postavljenih nakon svake ove ture nerada sve ih je manje. > Bilo bi super da gresim. Da sigurno ce se ponoviti, primetila sam isto da ide u ciklusima. Jos uvek imamo mogucnost da uticemo na ishod i mislim da treba da saljemo mejlove na onaj gore naveden mail koji prioada vlasniku sajta u Litvaniji. Kao i za zastitu prava potrosaca. Ako vec imam mogucnost za nesto sto je legalno i stiti moj interes zasto da ne pokusam. Oni su svakako navikli da niko ne reaguje pa im se osladilo.
2026 03 25
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Ova poruka vam stoji od proslog napada na sajt, zanima me da li je izgovor isti i zasto nisam u mogucnosti da 25 dana okacim garderobu za uredno naplacen premium paket? Za pocetak ispostujte ljude kojima ste uzeli novac i odgovorite na mailove. Jako neprofesionalni sa vase strane!
2026 03 25
Ovo je kontakt vlasnika mojekrpice.rs na Linkedinu Poslala sam mejl na info@tipro. Lt pa cemo da vidimo . Ko je u mogucnosti neka posalje mejl takodje i poruku vlasniku preko ove platforme Verujem da licnim angazmanom mozemo da zastitimo svoja prava
upload
2026 03 26
Obavestavam vas da sam sada preduzela i konkretne korake. Obratila sam se Tipro (i preko sajta i direktno mejlom) i zatražila rešavanje problema. Takođe sam se obratila i State Consumer Rights Protection Authority u Litvaniji, od kojih sam već dobila odgovor. Obavestili su me da procedura ide ovim redom: – prvo se obraćamo firmi (Tipro) – oni imaju rok od 14 dana da odgovore – ukoliko ne odgovore ili odgovor nije zadovoljavajući, ponovo se obraćamo njima i oni dalje preuzimaju postupak Ovim vas obaveštavam gde smo trenutno — sada čekamo odgovor od Tipro, pa ćemo videti koji je sledeći korak.
2026 03 26
Meni se skida različit iznos kad uplacujem. Treba 550 din da sajt naplati, ali uglavnom se skida 570-575 dinara. Zasto? U prilogu je slika
upload
2026 03 26
> 3010bgd: > Meni se skida različit iznos kad uplacujem. Treba 550 din da sajt naplati, ali uglavnom se skida 570-575 dinara. Zasto? U prilogu je slika netransparentna naplata,osim sto usulga ne funkcionise, cena varira znaci da nije transparentna. Sto je nepotpuna informacija korisniku U transakciji se vidi oznaka Vilnius Litvanija sto znaci da transakcina ide odatle pa se vrv dodaje trosak transakcije i provizija. To su skriveni troskovi i nepotpuna informacija prema korisniku. U svakom slucaju ovo je ozbiljan preksraj. Vrv je i kod ostalih tako a da nismo obratili paznju. Svakako netransparentna naplata Sacuvajte sve dokaze. Trebace na uskoro
2026 03 26
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 31