Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Ovih dana 10 poruka od prevaranata a ni jedna prodaja
2026 03 19
I jako lose funkcionisanje sajta, ja vec danima ne mogu da pregledam ni stranice, ni poruke da otvorim. Prava steta... A kako je nekad bilo...😏
2026 03 20
Nikakvu kompenzaciju ne mozete da napravite jer je ovaj sajt HOROR opet.
2026 03 20
jel moze neko da objasni o cemu se ustvari radi,sajt vise ne radi nego sto radi
2026 03 20
Ovo je katastrofa sta vise rade sa sajtom
2026 03 20
Hoćete li osposobiti sajt više?
2026 03 20
Postovani, sta se desava sa sajtom? Nemoguce ga je koristiti, molim za odgovor….ovo traje vec predugo, hvala
2026 03 20
> florida: > jel moze neko da objasni o cemu se ustvari radi,sajt vise ne radi nego sto radi Tacno!,,
2026 03 20
> florida: > jel moze neko da objasni o cemu se ustvari radi,sajt vise ne radi nego sto radi Vec par dana ovo je strasno
2026 03 20
> AlekStojanovic: > > Majda87: > > Podnela sam zahtev za refundaciju naplacene clanarine za 4 meseca, zbog sledeceg: > > Nemogucnost pristupa sajtu; > > Nemogucnost logovanja na privatan nalog; > > Nemogucnost otvaranja teme u podforumu; > > Nemogucnost ulazenja u poruke i slanje istih; > > Nemogucnost ubacivanja fotografija u oglas; > > Neazurno odgovaranje Administratora sajta. > > Naplata ne moze da se vrsi ako obecana usluga nije pruzena. > > Podsecam, ni na jednu poruku nisam dobila odgovor. > > Zahvaljujem. > Kako se podnosi zahtev za refundaciju? I nene interesuje, kako se podnosi zajtev za refundaciju..
2026 03 20
Unistili ste i ovo jedino mesto koje smo imali odavno mi zene uglavnom, sjebali ste sve zbog alavosti nikad sajt nije dobro radio a sad pogotovo vec god dana smece tesko ne ucitava slike u istom broju na avakoj stranici a da ne pricamo sto ne mozes da podesis opseg cena i uvodjene debilnih clanrina ali neka ukopacete se sami kad neko napravi novu zajednicu i vremenom svi predjemo na to ko sto su nestali Poznanici i Krstarica tako ce i ovo jer ovo ne moze ici na bolje jer onaj ko vodi nema pojma sta radi ili ima pojma samo je nesposoban bravo
2026 03 21
Postovane clanice , moze li mi neko dati obavestenje kako refundirati novac clanerine zbog ne funkcionisanja sajta? Od admina informaciju nisam dobila. Hvala
2026 03 21
> VandaF: > Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu i zbog toga dodjeljujemo kredite u novčanik. > Iznos u novčaniku služi za promociju oglasa na vrhu ili na prvoj stranici kategorije. Kako da podnesem zahtev za refundaciju clanarine? Hvala
2026 03 21
UKINITI GLUPE CLANARINE I OSTAVITE SAJT U OVAKVOM STANJU PA CEMO KACITI ODECU. 15 godina prodajem na ovom sajtu, ovo je KATASTROFA. Jednostavno ukinite clanarine kad vec ne umete da vodite sajt!!!! Ovakav sajt da propadne, neverovatno!
2026 03 21
Da li neko uopste moze da zakaci neki predmet???!!! Postavila sam predmet ali slike nikako nece da ocita 😳
2026 03 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 31