Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

> Her_Fashion: > mojekrpice.rs/help/16/koja-su-pravila-za-postavljanje-kozmetike > Oglasi su Vam verovatno obrisani zbig kršenja pravila. > Givenchy puder je tester, testeri nisu dozvoljeni. Za ostalo ne znam, ali poručite pravila na linku. Hvala puno na odgovoru. U pravilniku piše da su zabranjeni mali testeri. Ovo nije mali tester, u pitanju je normalno pakovanje. Ali hvala na pomoći!
2026 03 11
Ja vec dva dana nemogu da uđem u poruke Opet sajt baguje
2026 03 12
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Od kada ste poceli sa naplatom umesno da vam sajt bolje radi, radi uzasno
2026 03 14
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Poštovanje, drugi mesec mi skidate članarinu, ane mogu da postavljam predmete, konstantno mi piše nabavi plan, a kada odem piše da već imam plan i ne postoji ni jedna opcija na koju bih ušla a da mogu da postavljam..pisala sam vam i na mail ali ne dobijam odgovore...
2026 03 15
Konstantno isto, drugi mesec, a članarina se skida...
upload
2026 03 15
> Saks0101: > Konstantno isto, drugi mesec, a članarina se skida... Ne kapiram, šta treba da uradim?
2026 03 15
Postavila predmet ali slike ne ucitava.... Strasno
2026 03 16
> Saks0101: > Konstantno isto, drugi mesec, a članarina se skida... I meni isto tako, a na mejl ne odgovaraju
2026 03 17
Sajt vam ponovo ne radi tj radi samo za naplatu članarine. Da li postoji šansa da konačno rešite problem koji se ponavlja mesecima i mesecima unazad,tačnije od kada ste uveli članarinu???
2026 03 17
Sajt je nemoguce koristiti koliko je spor, 5 minuta ucitava jednu stranu
2026 03 17
Sta se desava,kad ce se normalizovati?
2026 03 17
Sta je tacno clanarina donela nama korisnicima? Korisnicko iskustvo nije bolje, naprotiv, redovno imam poteskoce da se ulogujem na profil, otvorim poruke, odgovorim itd. Lista bagova je beskonacna i redovno se isfrustriram kada koristim sajt. Takodje, nije moguce adekvatno filtriranje na pocetnoj stranici, kategorije i padajuci meni su katastrofa, nemoguce je adekvatno podesiti cenovni rang npr... Molim vas ulozite taj novac u poboljsanje korisnickog iskustva.
2026 03 18
ajde bre vise prodajte sajt nekome ko ce znati da se bavi i da radi s ovime... mozete i meni javite se slobodno. kao neko ko je programer po profesiji BUKVALNO ne mogu da verujem na sta ovo lici malo je reci da imam transfer blama. spisak svega sto ne valja je beskonacan al kao dobro bila sam u fazonu briga me jer ne placam. sad kad svi placamo sta vi radite da poboljsate IKAKAV UI/UX ne samo to nego sajt DOSLOVNO ne radi. SRAMOTA
2026 03 18
STA SE DESAVA VISE SA SAJTOM
2026 03 18
Ovo je stvarno sramotno sta se desava sa sajtom i koliko dugo…
2026 03 18
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 31