Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Vec je preterano stvarno, skori svaki dan je neka 'prevara' poruka...
2026 02 21
Da li neko može da mi objasni čemu služe 5000 kredita koje imam?
upload
2026 02 23
To vam je sustinski 500 dinara koje mozete da koristite za razlicite usluge. Zbog toga se i javljam, uplaceno je 11. u mesecu opet redovnih 550 dinara ali nisam dobila svojih 100 kredita i dalje??? Admini?
2026 02 24
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Kako da obnovimo plan? Uooste ne radi ta opcija "nadogradi plan" hoću da pređem u skuplji paket, za neograniceno, ali ne može da se klikne ta opcija uopšte
2026 02 24
Ne radi nista na sajtu. Poruke ne mogu da se salju, apsolutno nista ne funkcionise
2026 02 24
> JelenaVV: > To vam je sustinski 500 dinara koje mozete da koristite za razlicite usluge. > Zbog toga se i javljam, uplaceno je 11. u mesecu opet redovnih 550 dinara ali nisam dobila svojih 100 kredita i dalje??? Admini? Hvala Vam na odgovoru. To je samo ukras za oči koji nigde nemam u ponudi da iskoristim 😆 Admin mi ne odgovara na poruku... baš profesionalno.
2026 02 24
mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila Objašnjenje za korišćenje kredita i usluga.
2026 02 25
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Ja sam dobila poruku da moram da ostavim lične podatke u roku 24h zbog verifikacije podataka, inače mi stranica neće raditi? O čemu se radi ? Ovaj sajt već duže vreme ne radi kako treba, a plaćam svaki mesec kredit.
2026 02 26
> meditacija: > > VandaF: > > Poštovani, > > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. > Ja sam dobila poruku da moram da ostavim lične podatke u roku 24h zbog verifikacije podataka, inače mi stranica neće raditi? > O čemu se radi ? > Ovaj sajt već duže vreme ne radi kako treba, a plaćam svaki mesec kredit. Ni slucajno ne ostavljajte svoje podatke, to je prevara
2026 02 26
> Majda87: > Podnela sam zahtev za refundaciju naplacene clanarine za 4 meseca (1400 rsd bez provizije), zbog sledeceg: > Nemogucnost pristupa sajtu; > Nemogucnost logovanja na privatan nalog; > Nemogucnost otvaranja teme u podforumu; > Nemogucnost ulazenja u poruke i slanje istih; > Nemogucnost ubacivanja fotografija u oglas; > Neazurno odgovaranje Administratora sajta. > Naplata ne moze da se vrsi ako obecana usluga nije pruzena. > Podsecam, ni na jednu poruku nisam dobila odgovor. > Zahvaljujem. Poštovanje! Meni su Takodjer preuzeli 3000dinara, da li možeš da mi objasniš kako da podnesem zahtev za povraćaj novca ? Srdačan pozdrav ❤️
2026 03 02
Ja sam se vratila na sajt i ajde da probam da vidim dal' funkcioniše pa ću uplatiti novac po planu. Medjutim kad god postavim prirodnu kosu tj klipse meni se oglas obriše tako da ne znam dal' uopšte ima smisla da postavljam ako se oglasi brišu? Da li se to još nekom dešava?
2026 03 04
Prirodna kosa nije dozvoljena.
2026 03 04
Da li neko ima info kada ce sajt poceti normalno da funkcionise ? Ovo je haos, uzimaju nam pare a nista ne radi
2026 03 04
Poštovani, juče sam uplatila 150 dinara za 10 oglasa. I postavila sam 10 oglasa. Medjutim malopre su svi oglasi nestali. O čemu se radi? Vratite mi moje oglase
2026 03 11
mojekrpice.rs/help/16/koja-su-pravila-za-postavljanje-kozmetike Oglasi su Vam verovatno obrisani zbig kršenja pravila. Givenchy puder je tester, testeri nisu dozvoljeni. Za ostalo ne znam, ali poručite pravila na linku.
2026 03 11
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 31