Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Ako se uskoro ne resi problem sa sajtom ja se odjavljujem, ne zelim da placam pretplatu a da ne mogu ni da udjem na sajt
2026 03 19
Da li je realno da niste u stanju da rešite problem nemogućnosti korišćenja sajta evo već četvrti dan??? I pre svega da li ima ikakve šanse da se udostojite i obratite članovima sajta i recimo objasnite kakav problem postoji i kada će biti rešen??? NEPROFESIONALNO I NEKOREKTNO!
2026 03 19
Da ,i ja isto ! od jutros ne mogu ni na poruku normalno da odgovorim ! I ooooopeeet ne radi ..
2026 03 19
Naravno da opet ne radi, i naravno da niko nista ne resava po tom pitanju. Zasto mi placamo ovde. Uzass….
2026 03 19
Da nije tragično bilo bi komično...
2026 03 19
Danima ne radi, cudno mi je da se tako malo clanica oglasilo, da vise nas pokaze nezadovoljstvo mozda bi se i udostojili admini da nam se obrate
2026 03 19
Mislim da je svejedno da li se oglasilo 3 ili 333, ne bi ništa bilo drugačije. Apsurdno je da sajt danima ne radi a niko se od admina nije oglasio sa bilo kakvim obrazloženjem/informacijom/rešenjem, nego kao mule ćute. I ja sam u IT i znam da kad bi dozvolil da nekom našem klijentu sajt ovako radi, ili da se bolje izrazim, ne radi, visili bi svi na Terazijama, od direktora i programera preko tehničke podrške i project managera. Da ne plaćamo uslugu zaista bih bila u fazonu da ćutim, čak sam i u nekoliko navrata, dok se nije plaćala članarina, branila "odgovorne urednike" ovog sajta, ali sad zaista nemam komentar, osim da je ovo zaista sramota, da ko god da im radi backend sajta nema 3 čuke sa programiranjem, nego im je sigurno uzeo neku lovicu pa pokušava da pegla stvari "kodiranjem" preko chatGPT. A i kontam da je dosta članica odustalo od pisanija ovde, shvatile su na vreme da nema nikakve svrhe...
2026 03 19
Ovo je bruka i sramota, danima ne moze da se pristupi sajtu, i za sta onda tacno placamo clanarinu??? Ovo je stvarno strasno a da se pritom niko ne oglasava i objasni clanovima!!!
2026 03 19
> DubiTam: > Mislim da je svejedno da li se oglasilo 3 ili 333, ne bi ništa bilo drugačije. Apsurdno je da sajt danima ne radi a niko se od admina nije oglasio sa bilo kakvim obrazloženjem/informacijom/rešenjem, nego kao mule ćute. I ja sam u IT i znam da kad bi dozvolil da nekom našem klijentu sajt ovako radi, ili da se bolje izrazim, ne radi, visili bi svi na Terazijama, od direktora i programera preko tehničke podrške i project managera. Da ne plaćamo uslugu zaista bih bila u fazonu da ćutim, čak sam i u nekoliko navrata, dok se nije plaćala članarina, branila "odgovorne urednike" ovog sajta, ali sad zaista nemam komentar, osim da je ovo zaista sramota, da ko god da im radi backend sajta nema 3 čuke sa programiranjem, nego im je sigurno uzeo neku lovicu pa pokušava da pegla stvari "kodiranjem" preko chatGPT. A i kontam da je dosta članica odustalo od pisanija ovde, shvatile su na vreme da nema nikakve svrhe... +1 . Dodajem ii bombardovanje u prethodnih 10ak dana od strane prevaranata u pokušaju, gde se coveku ne mili nista ni da postavi jer krece najezda odmah i da su se okurazili da uzvracaju negativne utiske. I kada sve radi mahom su upiti krajnje besmisleni i od njih 10-15 jedan se zavrsi saradnjom. Mislim da se i broj aktivnih clanica smanjuje, vidim da nekih predmeta koje sam nameravala da kupim nema vise i da su profili tih clanica prazni a da one dugo ni ne ulaze. Zato sam na drugoj temi i napisala da meni ovo stvarno mirise na skori kraj.
2026 03 19
Kad je ispao onaj haos januara da 10 dana nisu mogle da se ubacuju slike admini su se oglasili. Ali tad je bilo otvoreno mnogo tema, clanice su rekle da otkazuju pretplatu, pa se vodim tom logikom. Ma haos u svakoj slucaju, jadno i bedno... deluje da su svi digli ruke
2026 03 19
Ma ovo je strasno, vec cetiri dana ne mogu da odgovorim ljudima na poruke, jedva se i ulogujem na profil, prosto neverovatno da se ovako veliki bug i problem ne resava ovoliko dugo, a da ne spominjem cinjenicu da su se lazni profili “nakotili” od Nove godine vise nego ikad… A i pojedine clanice krenule da prodaju garderobu na koju nalepe ili usiju Zara etiketu a u realnosti su stvari iz random butika nikakvog kvaliteta. Stvarno mi fali period kad je ovaj sajt imao smisla…
2026 03 19
Ja sam otkazala preplatu, a i uskoro ako se ne resi odjavicu se i sa sajta
2026 03 19
Ijao, zar ima i toga da lepe lazne etikete, pa to je novo.. Inace, meni je prodaja nikad gora vec 15 dana nista nisam prodala. Nemam pretplatu, vrtim tri oglasa ali sam i pre tako radila pa se prodalo, sada se bas vidi da ne ide. Kako je vama sto imate pretplatu, mogu da zamislim..
2026 03 19
Ja imam pretplatu ali nisam bas zadovoljna prodajom
2026 03 19
Verujem, cini mi se da nema ni mnogo pregleda. Prvo sam mislila da je zbog snizenja u Zari bilo manje interesovanja a sada kad je i to odmaklo opet nista, kupci se ne javljaju kao pre, samo prevaranti.
2026 03 19
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 31