Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Jaaako mi je zao sto ne radi sajt,sta je ovo vise
2026 03 22
Admini, je l planirate vi da sredite ovaj sajt da možemo da ga koristimo normalno, da možemo uvek da se ulogujemo, da i kada se ulogujemo ne koči, da postavljanje oglasa ide lako, a ne da se slike ne učitavaju? Zašto mi plaćamo članarine?? Radi malo normalno, pa ne radi, i sve tako, užas…
2026 03 22
Ovo traje već mesecima. Sajt koči, logovanje je lutrija, a slike za oglase se skoro nikada ne učitavaju iz prve. Kao korisnik koji vam redovno plaća članarinu, smatram da je ovakav rad platforme nedopustiv. Ne plaćam uslugu da bih gubila vreme na tehničke greške, već da bih prodavala. Planirate li uopšte da sredite sajt da radi normalno?
2026 03 23
Nečuveno, sajt danima ne funkcioniše, a članarina se hiljadama korisnika naplaćuje uredno
2026 03 23
Da li ovo neko cita ,ljudiiii
2026 03 23
> florida: > Da li ovo neko cita ,ljudiiii Izgleda da admine uopšte nije briga, bitno je da naplaćuju članarine
2026 03 23
Ovo je stamota!!! Deset dana ne radi sajt i vi ništa ne preduzimate. Na poruke i mejlove ne odgovarate niti se na bilo koji drugi način oglašavate. Pare ste uzeli svima nama za nešto što ne postoji a to se zove prevara,krađa kako god vam drago. Da li mislite da novac vratite pošto se ovo konstantno ponavlja i koliko vidim nade nema da se išta popravi?!?!? Šta bi bilo da je situacija obrnuta?Svi bismo bili blokirani ili bi vam bilo svejedno i tada? Elem,nemoj da vam više padne na pamet da mi automatski skidate pare sa računa bez mog odobrenja!
2026 03 23
Hoće li ovaj sajt ikada proraditi ili ipak ne?
2026 03 23
Admini da daju besplatne članarine na mesec dana u kompenzaciju za sve ovo ,dva meseca plaćam a ne mogu da udjem na sajt ,uveli su članarine radi poboljšanja navodno ,a sajt radi gore nego pre toga ,klasična pljačka ,ovde nema mali brij zena !!!
2026 03 24
> mercatinomio: > Ovo je stamota!!! > Deset dana ne radi sajt i vi ništa ne preduzimate. > Na poruke i mejlove ne odgovarate niti se na bilo koji drugi način oglašavate. > Pare ste uzeli svima nama za nešto što ne postoji a to se zove prevara,krađa kako god vam drago. > Da li mislite da novac vratite pošto se ovo konstantno ponavlja i koliko vidim nade nema da se išta popravi?!?!? > Šta bi bilo da je situacija obrnuta?Svi bismo bili blokirani ili bi vam bilo svejedno i tada? > Elem,nemoj da vam više padne na pamet da mi automatski skidate pare sa računa bez mog odobrenja! Ovde samo jedna kolektivna tužba pomaže. Sajt radi jedino za skidanje novca sa računa. Ubacim jedan predmet i on opet traži uplatu 😀 pa hit stvarno. Ne mogu da verujem da je ovakav sajt neko upropastio.
2026 03 24
> EMShop7: > Admini, je l planirate vi da sredite ovaj sajt da možemo da ga koristimo normalno, da možemo uvek da se ulogujemo, da i kada se ulogujemo ne koči, da postavljanje oglasa ide lako, a ne da se slike ne učitavaju? Zašto mi plaćamo članarine?? Radi malo normalno, pa ne radi, i sve tako, užas… Ne planiraju. Ne znam da je neko dobio odgovor. Ignorisanje je vrhunac bezobrazluka !Da je nuklearna elektrana , davno bi je popravili. Dali su verovatno sajt nekom IT amateru , koji nije tome dorastao, i nije ih briga što su ovakav sajt upropastili. Uredno plaćamo , da bi nam uredno trenirali živce. Budu li mi jos jednom skinute pare sa računa, tržišna inspekcija je prva adresa !
2026 03 24
sajt ne radi, kako je moguce da naplacujete uslugu koriscenja sajta kada sajt ne radi????
2026 03 24
Šta ih boli uvo, pokupe lovu za članarinu i strpaju sebi u džep umesto da doplate za resurse ili za više instanci, pa kad je jedna opterećena da druga preuzme posao, ili ako je problem baza, da kupe, lupam 10 TB ili više ako treba. Realno, 550 dinara mesečno nije puno kad gledamo pojedinačno, ali kad se nakupi od svih članica, bude baš lepa cifra, da se sajt održava, da ima više instanci i veću bazu. Sajt je neuporedivo stabilnije radio dok nije bilo članarina, ako izuzmemo one dosadne reklame, ali je to bilo bolje nego ovo sada, da je totalno nepotrebljiv danima...
2026 03 24
Molim admina za odgovor, kao prvo skidate mi mesecno sa kartice, a nisam pretplacena. Drugo, brisete mi artikle na pravdi boga koji su manje od 180dana aktivni, a ne krse pravila. Ovo je vise nedopustivo, posle 10godina, koliko sam ovde na ovom sajtu, ste veliko razocarenje. Napravili ste teror od sajta!!
2026 03 24
Mislim da sam shvatila u čemu je problem sa sajtom. :") Kao prvo sajt nema sertifikat za one koje se kao ja razumeju u to u pitanju je (SSL) koji je izgleda ručno učitan, kao drugo sajt se izgleda nalazi na deljenom hostingu - što znači da ga deli sa još par random sajtova. To znači da će komunikacija nas i sajta, biti sporija. Po srpski rečeno - neka pređu na drugi hosting i biće bolja konekcija između nas kao korisnika i sajta. Druga bitna stvar: Koristite incognito tab (bez obzira da li ste na kompjuteru ili telefonu), tada sajt pristojno radi. Za sada sam uspevala da uđem, jeste da malo sporije otvara strane, ali strane nisu krešovale. Adimini ako čitate ovo, verovatno je u tome problem, pa eto vam besplatan savet od nekoga ko se bavi dizajniranjem sajtova - pare od članarina uložite u kvalitetan hosting, ima pristojnih po pristupačnim cenama.
2026 03 24
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 31