Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Danas sam uplatila Premium Plan, uredno skinut novac sa računa i naravno da mi ni jedna opcija nije dostupna...nije mi prvi put da plaćam ovo, sada ništa apsolutno ne funkcioniše. Takodje ni Vip, 2x mi je skinuto po 200din i usluge mi nisu dostune!!!
2026 01 30
I meni su uredno skinuli iz Novčanika za promocije i nema ih nigde ...
2026 01 30
> Majda87: > Podnela sam zahtev za refundaciju naplacene clanarine za 4 meseca (1400 rsd bez provizije), zbog sledeceg: > Nemogucnost pristupa sajtu; > Nemogucnost logovanja na privatan nalog; > Nemogucnost otvaranja teme u podforumu; > Nemogucnost ulazenja u poruke i slanje istih; > Nemogucnost ubacivanja fotografija u oglas; > Neazurno odgovaranje Administratora sajta. > Naplata ne moze da se vrsi ako obecana usluga nije pruzena. > Podsecam, ni na jednu poruku nisam dobila odgovor. > Zahvaljujem. Kako ste odneli zahtev za refundaciju? ja vise nista ovde ne razumem. Rekli su da cemo dobiti kompenzaciju zato sto sajt nije radio i opet nista, ne mogu da ubacim oglas trazi mi nadogradnju!!!
2026 01 31
Da li se nekom desilo, uplatila sam premium paket .. postavila stvari .. 10ak Logovala sam se posle 2/3h nema ih Ostale 2,3 samo, pritom nisu ni na vrhu (u Vip artiklima) Zasto ??
2026 02 02
> Kristina681: > Da li se nekom desilo, uplatila sam premium paket .. postavila stvari .. 10ak > Logovala sam se posle 2/3h nema ih > Ostale 2,3 samo, pritom nisu ni na vrhu (u Vip artiklima) > Zasto ?? Prodaja kopija nije dozvoljena, takodje "tehnicki" nije dozvoljeno prodavati jednu stvar u nekoliko velicina (komercijalna prodaja) a nije ni dozvoljeno postavljati pojedinacne cene za vise predmeta u jednom oglasu, to su bar 3 prekrsena pravila koja sam ja primetila.
2026 02 03
> Her_Fashion: > > Kristina681: > > Da li se nekom desilo, uplatila sam premium paket .. postavila stvari .. 10ak > > Logovala sam se posle 2/3h nema ih > > Ostale 2,3 samo, pritom nisu ni na vrhu (u Vip artiklima) > > Zasto ?? > Prodaja kopija nije dozvoljena, takodje "tehnicki" nije dozvoljeno prodavati jednu stvar u nekoliko velicina (komercijalna prodaja) a nije ni dozvoljeno postavljati pojedinacne cene za vise predmeta u jednom oglasu, to su bar 3 prekrsena pravila koja sam ja primetila. Hvala na odgovoru
2026 02 04
Kome mogu da se obratim za to sto je prodavac zadrzao novac od kupljene robe i povracenu robu (platila sam i troškove slanja u oba smera), izvređala me je, ostavila negativnu ocenu i sada me ignoriše? Pisala sam administratorima na mejl pre vise od mesec dana, bez odgovora. Molim za podršku.
2026 02 15
> Dzoen11: > Kome mogu da se obratim za to sto je prodavac zadrzao novac od kupljene robe i povracenu robu (platila sam i troškove slanja u oba smera), izvređala me je, ostavila negativnu ocenu i sada me ignoriše? Pisala sam administratorima na mejl pre vise od mesec dana, bez odgovora. Molim za podršku. Zdravo, probaj da napravis temu sa upecatljivim nazovim “Prevara” i sl, opisi sta ti se desilo, stavi skrinsotove konverzacije, ukoliko zelis navedi i tu devojku, da bi im skrenula paznju, mozda ce to pre videti ako nisu videle inbox
2026 02 15
Platila sam 550 dinara da bih mogla da stavim 3 oglasa!!!!!!!!!!! Vratite mi novac!!!!!!!!!!!
2026 02 17
> MakeUpFreak: > Platila sam 550 dinara da bih mogla da stavim 3 oglasa!!!!!!!!!!! Vratite mi novac!!!!!!!!!!! I dalje? A bas sam pitala HER kakva je situacija na forumu i sajtu, jer ne ulazim i ne pratim kao pre. Zar je moguce da mesecima ne mogu da srede?
2026 02 17
Ne vracaju novac, mesecima sam placala, da bi pola tog vremena bagovalo, sto se mene licno tice polako napustam ovaj sajt, a vidim da su mnogi takodje odustali. Uglavnom ostaju oni sto prodaju na veliko ili skupo i oni sto su god. ovde.
2026 02 17
Ovde kao da su preprodavci i vlasnici second handova povlasceni i rade u dilu. Dno dna. Toliko lose vodjen sajt, da me cak brine sto sam im dala podatke sa kartice.
2026 02 17
> MakeUpFreak: > Platila sam 550 dinara da bih mogla da stavim 3 oglasa!!!!!!!!!!! Vratite mi novac!!!!!!!!!!! Isto.
2026 02 18
Sta je ovo PostaMK i verifikacija, jel to opet neka prevara ili? Jel neko dobio poruku da mora da se verifikuje
2026 02 21
Prevara je.
2026 02 21
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 31