Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

> Her_Fashion: > > Iva2023: > > Zene oni brisu komentare nas koji smo osteceni. Evo mene. Nista moje se ne vidi. Sve sa slikala i idem dalje > Ja vidim minimum 5 Vaših komentara na ovoj temi. Baguje
2026 01 24
> Santrope: > > VandaF: > > Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu i zbog toga dodjeljujemo kredite u novčanik. > > Iznos u novčaniku služi za promociju oglasa na vrhu ili na prvoj stranici kategorije. > Kako?Da li sajt može da bude pregledniji. > Ima toliko pravila,stvari koje ne razumem a ne vide se jasno. > Objasnite kako se nešto vidi i Kako iskoristiti kredit Oni su tu da naplate i da ti izbrisu oglas ako prekrsis nekih 1000 pravila a ostalo ih ne zanima. Savet ne uplacujte jer necete dobiti nista. Sajt ne radi godinama dobro baguje svaki dan. Ima drugih sajtova koji dobro rade. Treba svi da im odu
2026 01 24
Sajt ima problem godinama. Poboljsanja nema pretplatu su uveli. Uplacena pretplata premium 550 . I nista. Ne uplacujte jer nema povrata novca ovo je klasicno prosipanje magle.
2026 01 24
> Iva2023: > Sajt ima problem godinama. Poboljsanja nema pretplatu su uveli. Uplacena pretplata premium 550 . I nista. Ne uplacujte jer nema povrata novca ovo je klasicno prosipanje magle. Mogu da uplacuju samo oni sto na mesecnom nivou ubacuju gomile stvari ili ako imaju bas skupe predmete sto se tice premium plana, jer isto placaju i oni sa 50, 150, 200, 500, 1000 i vise predmeta. Isto placa i onaj sto prodaje za 500din i 300 000din. Tako da premium plan, ne isplati se svima.
2026 01 24
Slažem se sa MarianneMary. Ne isplati se svima. Mada, mogla sam da primetim da se ovde najviše žale oni kojima se pretplata najviše isplati, jer da je umesto pretplate uvedena provizija od npr. 10%, za neke skupe predmete bi bilo naplaćeno više od 550 dinara. 🙂
2026 01 24
> jooovana: > Meni i dalje nije jasno sta znace ti krediti? Ni meni 🥹
2026 01 24
> Marushka09: > Postavila sam 3 oglasa. I nestali su.. > .Zasto? I meni se slicno desilo, bas se pitam zasto. Uocila sam da je nestalo 5 objava.
2026 01 24
> MarianneMary: > > Iva2023: > > Sajt ima problem godinama. Poboljsanja nema pretplatu su uveli. Uplacena pretplata premium 550 . I nista. Ne uplacujte jer nema povrata novca ovo je klasicno prosipanje magle. > Mogu da uplacuju samo oni sto na mesecnom nivou ubacuju gomile stvari ili ako imaju bas skupe predmete sto se tice premium plana, jer isto placaju i oni sa 50, 150, 200, 500, 1000 i vise predmeta. Isto placa i onaj sto prodaje za 500din i 300 000din. Tako da premium plan, ne isplati se svima. Ma da radi sajt normalno pa hajde ali ne radi danima ne mozes da ppstavis oglas i slike. Uzas
2026 01 24
> peschici: > Slažem se sa MarianneMary. Ne isplati se svima. Mada, mogla sam da primetim da se ovde najviše žale oni kojima se pretplata najviše isplati, jer da je umesto pretplate uvedena provizija od npr. 10%, za neke skupe predmete bi bilo naplaćeno više od 550 dinara. 🙂 Ali to bi im bilo pametnije. Tako radi limundo. Ja recimo za mesec dana uspwla sam da postavim 27 oglasa i to je bilo za jedan dan i nijedan vise za ceo mesec. Ne znam na koji nacin ovi sto se bave prodajom ( ne svojih stvari vec preprodajom) uspeju da postave tolike oglase
2026 01 24
Koga zanimaju krediti, tj usluge, nadam se da ce se videti.
upload
2026 01 24
Naakon sto ih "kupite", treba neko vreme da se aktiviraju i "pojave" nna profilu, obicno bude za par minuta
upload
2026 01 24
.
upload
2026 01 24
> 20thCenturyQ: > Zbog cega oglasi koji su aktivni npr. do 1. februara se ne prebace tad u neaktivne, pa da imam opciju da ih reaktiviram? Ovako su mi se silni oglasi obrisali i morala sam da ih kacim ispocetka, a time sam izgubila i broj pregleda itd. Placam mesecnu clanarinu otkad je krenula ta prica i stvarno ne razumem ovaj princip rada, posebno jer postoji ona sekcija "neaktivni oglasi", koja očigledno ne sluzi nicemu. Hvala na objasnjenju i odgovoru. (posebno mi nije jasno zasto je sad ovako jer je u prvih mesec-dva od uvodjenja clanarina funkcionisala mogucnost da se reaktiviraju istekli oglasi i onda nestala po svoj prilici). Isto se desava i meni. Svakog dana po nekoliko oglasa nestane. A u neaktivnim nista.
2026 01 25
> VandaF: > Drage dame, sastali smo se s predstavnicima hosting kompanije i napravili smo plan poboljšavanja performansi stranice koji je počeo već danas, a implementacija će trajati cijeli ovaj tjedan. > Omogućeno je postavljanje fotografija u oglase i sada ih možete postavljati na stranicu iako je nešto sporija nego što je uobičajeno. > Za ispriku smo svim korisnicima u novčanike dodali 200, 120 ili 60 kredita. Krediti se mogu koristiti za jednodnevnu ili trodnevnu promociju oglasa. Postovani A sta cemo sa oglasima koji su nestali, a nisu se pojavili u polju neaktivno? Hvala
2026 01 25
Pitanje Kad kupim uslugu specijalni artikli, ne mogu da nadjem predmet na vrhu kategorije. Nznm gde gresim.
2026 01 25
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 31