Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

> Marushka09: > Postavila sam 3 oglasa. I nestali su.. > .Zasto? Svima to rade, ovde prosto morate da postavljate oglas do besvesti iznova i iznova Razumem stvari koje nisu po pravilima sajta kao i slike Ali da postavim sliku svoju gde se perfektno vidi predmet i njegovo stanje i vi i to uspete da obrisete
2026 01 24
> Marushka09: > Postavila sam 3 oglasa. I nestali su.. > .Zasto? Imate slike sa interneta na sva 3 predmeta, obrisite to i ostavite samo svoje slike, pa Vam nece brisati.
2026 01 24
> AnjaAnja10: > > Marushka09: > > Postavila sam 3 oglasa. I nestali su.. > > .Zasto? > Svima to rade, ovde prosto morate da postavljate oglas do besvesti iznova i iznova > Razumem stvari koje nisu po pravilima sajta kao i slike Ali da postavim sliku svoju gde se perfektno vidi predmet i njegovo stanje i vi i to uspete da obrisete Sto se Vas tice, ako su Vam brisali te oglase svecanih haljina - stanje predmeta ne moze biti "novo bez etikete" ako je haljina nosena, pa cak i jednom - moze biti "odlicno".
2026 01 24
> Her_Fashion: > > Alexxx: > > Ja sam danas uplatila članarinu i non stop mi brišete oglase o čemu se radi???? > Možda se radi o tome da kršite pravila za postavljanje predmeta? A možda i zato što prodajete fejk parfeme (kopije su zabranjene na sajtu a i zakonom) 🤔 Samo nagadjam 🤣 Kao prvo ne kršim pravila sajta jer su mi parfemi bili postavljeni već skoro par meseci. Obnovila sam članarinu. Parfemi nisu fejk slikani su bar kodovi i sve što treba na njima. Napisano odakle su i da može povrat robe. Drugo imam kupaca i pozitivnih ocena za te iste parfeme. Proverite da li je moja uplata članarine prošla i zamolila bih vas da mi ne skida e oglas. Ja sam dugogidipnji član i imam prek0 140 pozitivnih ocena. A ako ćemo o fejk parfemima mogla bih da vam iz listam ceo sajt gde ste odobrili fejk parfeme. Znači nekome smeta moja prodaja. Možda stvarno ne poštujete Zakonsku regulativa o prodaji fejk robe. Advokat sam pa se malo više razumem od vaših smajli ja koji su više nego smešni. Admine ili već šta si.
2026 01 24
> AnjaAnja10: > A vi admini uz duzno postovanje prestanite da brisete oglase! Ljudi slikaju stvari po 40 puta i vi brisete bez ikakvih razloga! Ubacim sve svoje slike i vi i takve oglase uspete da skinete? I posle zasto su ljudi nezadovoljni? Slažem se danima mi brišu fotke
2026 01 24
> Majda87: > Podnela sam zahtev za refundaciju naplacene clanarine za 4 meseca (1400 rsd bez provizije), zbog sledeceg: > Nemogucnost pristupa sajtu; > Nemogucnost logovanja na privatan nalog; > Nemogucnost otvaranja teme u podforumu; > Nemogucnost ulazenja u poruke i slanje istih; > Nemogucnost ubacivanja fotografija u oglas; > Neazurno odgovaranje Administratora sajta. > Naplata ne moze da se vrsi ako obecana usluga nije pruzena. > Podsecam, ni na jednu poruku nisam dobila odgovor. > Zahvaljujem. Isto i kod mene. Savetuju da trazis povrat novca a kad trazis kuliraju. Ja sam spremna da se prikljucim. Svima da ih tuzimo zajedno. A i da se posalje mejl njihovoj direkciji o radu njihovih admina. Znaju da posalju za obnovu clanstva a dok imas premium paket nista ne radi. Ovo nije napad botova zasto napad nemaju ko ili limundo . Kod njih je ovako i dok se nije placalo a i kad se placa. Uzas.
2026 01 24
Platila sam premium , jedan dan od mesec dana je radio sajt i taj dan sam kacila slike. Nisam mogla da udjem u ppruke kad mi neko pise. Nisra. Pisala zalila se odgovaraju kao danas je pa stavljali smo da vidimo da li ste ljudi ili roboti 😀 i tako dalje. Stize mi mejl da obnovim pretplatu. Zgranem se. 550 rsd dadoh ni za sta i oni traze sl mesec i opet zalba kazu trazite povracaj. Ja trazim od ted se ne javljaji a pisem im svako dan vec 10 dana. Nista. I danas sajt proradi krenem da okacim oglas i ne moze moram prvo da dopunim. Opet sam im napisala ali ja cu ovo preneti dalje. Nek me blokiraju imam 300 pozitivnih i nijednu negativnu. Samo govori o njima. Hocu da novine pisu malo o njihovom sajtu i kako uzimaju ljudima novac a sajt ne radi. Imam sve prepiske i pisacu. Sramota
2026 01 24
Ja odustajem od prodaje. Sačekaću da isteknu postavljeni oglasi i zbogom! 😭
2026 01 24
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. A kako cete da objasnite ovo. Posle 10 dana zalbi na koje niste reagovali na moj dopis danas mi kazete trazite povracaj preko aplikacije stripe . Ok udjem da vidim sta je to jer mi vi niste dali nikakva dalja uputstva i dobijem ovo ( ja sam kupac jer sam kupila od vas pretplatu) pise da se obratim vama. Njima samo prodavci tj vi. I sta cemo sad? Koga vise lazete?
2026 01 24
> Iva2023: > > VandaF: > > Poštovani, > > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. > A kako cete da objasnite ovo. Posle 10 dana zalbi na koje niste reagovali na moj dopis danas mi kazete trazite povracaj preko aplikacije stripe . Ok udjem da vidim sta je to jer mi vi niste dali nikakva dalja uputstva i dobijem ovo ( ja sam kupac jer sam kupila od vas pretplatu) pise da se obratim vama. Njima samo prodavci tj vi. I sta cemo sad? Koga vise lazete?
upload
2026 01 24
Zene oni brisu komentare nas koji smo osteceni. Evo mene. Nista moje se ne vidi. Sve sa slikala i idem dalje
2026 01 24
Kad trazis refundaciju posalju na 10 molbi da se obratis aplikaciji stripe a mi smo kupci i kupile clanarinu i vidite sta oni kazu. Povrat rade samo prodavcima. Znaci pozdravite se sa novcem brzo otkazujte pretplate. Grozno i fuj. Ovo treba da izadje u novine!!! Mene ce verovatno blokirati iskreno boli me uvo!
upload
2026 01 24
> VESNAVA8: > Ja odustajem od prodaje. Sačekaću da isteknu postavljeni oglasi i zbogom! 😭 Otkazite pretplatu inace ce vam skidati svaki mesec. Od povrata nista pogkedajte ispod
2026 01 24
> Iva2023: > Zene oni brisu komentare nas koji smo osteceni. Evo mene. Nista moje se ne vidi. Sve sa slikala i idem dalje Ja vidim minimum 5 Vaših komentara na ovoj temi.
2026 01 24
> VandaF: > Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu i zbog toga dodjeljujemo kredite u novčanik. > Iznos u novčaniku služi za promociju oglasa na vrhu ili na prvoj stranici kategorije. Kako?Da li sajt može da bude pregledniji. Ima toliko pravila,stvari koje ne razumem a ne vide se jasno. Objasnite kako se nešto vidi i Kako iskoristiti kredit
2026 01 24
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 31