Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

> KristinaKikiBg: > Da li jos nekom nestaju oglasi??? > Imala sam preko 350 oglasa, svakim danom se brisu, juce imala 302, jutros 296, sada 269. > Dzabe sam placala svakog meseca clanarinu, oglasi nestaju, u neaktivnim 0. Prijavila sam Vandi za to, nisam sigurna šta se dešava, da li je neki bug ili šta već. Nakon što sam videla da se žale na "nestajanje" oglasa, otišla sam da editujem neke pred istekom jer sam pretpostavila da ne odlaze u nacrt kad istekne (editovanjem im se produžava "rok"). Uglavnom, slučajno sam kliknuli na prebaci u nacrt umesto objavi predmet i obrisan je. Ne znam da li postoji limit koliko puta jedan predmet može da se obnovi ili je neka greška u pitanju, ali svakako dok ne saznamo, najbolje rešenje je da se oni koji su pred istekom edituju da ne bi ni prešli u nacrte.
2026 01 19
Pravite se da je sve gramatički ok, ubi me autocorrect 😂
2026 01 19
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. ja sam postavila oglas slike se ne vide
2026 01 19
ne vidi se
upload
2026 01 19
Da pojasnim ono iznad, vidi se na slici - "Aktivan do". Idite na poslednju stranu predmeta, pogledajte datume, pa ako je neki blizu "isteka", samo ga izmenite da predje na prvu stranu i trebalo bi da bude ok.
upload
2026 01 19
Aha, onda ne znam, jedino mi ima smisla da se umesto prebacivanja u nacrt brisu.. javice valjda kad saznaju sta je/ poprave.
2026 01 19
> KristinaKikiBg: > Evo odgovora. Sramota, bukvalno sramota!!! Cemu sluze admini? Da brisu oglase jer si ostavio instagram user kao sto neko ostavi br tel, jer sajt vise ne radi nego sto radi!!! > Lotovi sa cenom po komadu 😂 Pa prejako 😂 To sto placate Vam ne daje za pravo da krsite pravila sajta, placamo i svi mi, pa ih postujemo, a Vi niste ovde od juce pa da ne znate pravila. A sto se tice IG - i to stoji u pravilima, pretpostavljam da je IG tag ka Vasoj secondhand radnji na IG, a ne ka licnom profilu, to nije isto sto i broj telefona. Svakako imate jednostavno resenje, nemojte krsiti pravila, pa Vam nece biti obrisani predmeti.
2026 01 19
Nzm, mene bi bilo sramota da dodjem na forum i javno izjavim da sam prekršila pravila u minimum 100 oglasa I još da se žalim na Administratore. Da ne ulazim sad u to da kršite sam koncept čitavog ovog sajta - nabavka robe u svrhu dalje prodaje je komercijalna prodaja, pa čak iako je ta roba 2ndhand. To što su oni odlučili da uprkos tome tolerišu, ako ne i podržavaju takve profile je sasvim druga stvar, koja je itekako podložna kritici. Nažlaost je situacija takva da su oni koji prodaju svoj "višak" manjina na ovom sajtu, pa su tako i oni kojima je ovo biznis najglasniji, a i zaštićeni kao beli medvedi (prosto za nepoverovati da su Vam obrisali te predmete).
2026 01 19
> KristinaKikiBg: > Poslala sam upit adminu, skinuti su oglasi gde nije bilo nista od navedenog. Slike su moje licne, poslala sam dokaz. Brdo oglasa je obrisano koji nisu imali apsolutno nista od navedenog. Jesam ostavljala instagram nalog na bas bas starim oglasima od ranije. > Znaci brisu po licnom nahodjenju i pretpostavci da li je slika sa neta ili ne? Sta znaci slika sa neta?
upload
2026 01 19
To sto ste Vi izabrali random stavku sa liste i odlucili da je to razlog, ne znaci da je to razlog. Umesto sto se ovde raspravljate, procitajte pravila pa ih se ubuduce pridrzavajte. Meni su jednom obrisali haljinu navedenu kao "novo bez etikete" gde je u opisu i na slici napomenuto da je jedna bretela malo rasivena (haljina je nova i takva je bila fabricki) pa sam morala da je postavim kao "odlicno". Pa nisam besnela po forumu.
upload
2026 01 20
Mozda Vam je na tom oglasu stajao IG tag, mozda je pogresno stanje predmeta, mozda pogresni tagovi. Ne verujem da su iz dosade listali Vasih 700 predmeta i random brisali bez razloga. Niste bas toliko "main character", realno.. Uvek postoji mogucnost da je Admin obrisao neke a da su drugi automatski obrisani kao i mnogim drugima koji su se zalili.. Ljutite se koliko hocete, ali ja Vam zaista ovo govorim sasvim objektivno i iz nekog realnog ugla (teorije zavere o Adminima i njihovim motivima su gluposti, a i da su tacne, Vi sigurno ne bi bili na meti).
2026 01 20
Ok ako ne besnite i ne raspravljate se, moja greska ako sam pogresno protumacila Vas ton. Svakako, opet dolazimo do tog nazovimo "main character" sindroma. Shvatite da niste jedina osoba na ovom sajtu koja je prekrsila pravila, taj jedan Admin sigurno nema kad da salje milion poruka i moli clanice da postuju pravila. Prilicno sam sigurna da se ni na jednom kupoprodajnom sajtu to ne radi, bilo da se placa ili ne. (Ne mogu da tvrdim). Ako Vam je zaista Admin obrisao svih 100 oglasa, mozda bi i bilo lepo da Vas je opomenuo i dao neki rok za ispravku, ali msm da je to vec dobra volja pre nego obaveza.
2026 01 20
Uglavnom, ne mogu vise, ako dobijete odg od Admina, javite epilog.
2026 01 20
> Ahahahahhaha da, da, inace se ovde svi pridrzavaju pravila 😂 Generalno, zato i jesmo tu gde smo...
2026 01 20
> DankaDa: > > Ahahahahhaha da, da, inace se ovde svi pridrzavaju pravila 😂 > Generalno, zato i jesmo tu gde smo... Zbog kasti, pravila ne vaze za "visu" kastu, kao i u zivotu sto zakoni ne vaze za "visu" kastu, vec niza sve trpi i izdrzava mumlajuci sebi u bradu, ispred zadruge, na drustvenim mrezama, sve se nadajuci da ce i oni doci na red da zauzmu njihovo mesto. Primenjeno na sajt, imamo komercijalce koji su zasticeni i one koji su to pokusali da budu pa su sklonjeni.
2026 01 20
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 31