Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Pa sta je sada ovo. ???? Placamo za nista???
2026 01 18
> Jela3110: > Danima ne mogu da pristupim sajtu. Kad napokon udjem iako je skinuta pretplata ne moze da se postavi novi oglas. Pokusano na nekoliko nacina i dalje ne moze. Uzasno iskustvo postaje i prilicno ne bezbedno jer ako imate stalno te napade na sajt i nemate nikakv suport ko nama garantuje bezbednost podataka i kartica. Niko nam nista ne garantuje. Ja sam blokirala karticu sa koje mi se skida automatski. Nista i nikome ne verujem. Punih 9 dana, a mozda i 10, ne radi...
2026 01 18
> ubavkam: > Meni je danas istekao plan, necu da uplacujem dok ne pocne da radi ubacivanje slika Plasim se da ce Vam izbrisati oglase i ostaviti samo 3 oglasa ukoliko ne uplatite
2026 01 18
A da li zna neko kada ce biti ti krediti uplaceni makar? kraj je nedelje...
2026 01 18
> JelenaVV: > A da li zna neko kada ce biti ti krediti uplaceni makar? kraj je nedelje... Ne zna niko... A i sta Vam znace ti krediti...pa realno. To je samo mazanje ociju! Ovo propusteno se ne moze nadoknaditi kreditima!
2026 01 18
> Bowie777: > > Jela3110: > > Danima ne mogu da pristupim sajtu. Kad napokon udjem iako je skinuta pretplata ne moze da se postavi novi oglas. Pokusano na nekoliko nacina i dalje ne moze. Uzasno iskustvo postaje i prilicno ne bezbedno jer ako imate stalno te napade na sajt i nemate nikakv suport ko nama garantuje bezbednost podataka i kartica. > Niko nam nista ne garantuje. Ja sam blokirala karticu sa koje mi se skida automatski. Nista i nikome ne verujem. Punih 9 dana, a mozda i 10, ne radi... Uzas. Ja sam pustila da se obnovi samo iz razloga sto me je brinolo da mi tipa ne izbrisu sve oglase pa da jos to ne moram ponovo da postavljam. Valjda ce proraditi…
2026 01 18
> EnaNiki: > Meni su konacno posle vise od 2 dana i aktivirali premium plan koji sam platila i kog nigde nije bilo, posto sam pisala svima i sajtu, i emailove... ali ceo dan ne radi upload slika kao i pre. Nidje veze. Isti slučaj!
2026 01 18
Za mesec dana sam uplatila 1400 din i i dalje ne mogu da postavljam oglase. Pisala sam mail ali nema odgovora. Danas je proradio premium plan ali ne mogu da postavljam oglase. 1400 din nije malo kad nemas mogucnost da postavis to sto si hteo.
2026 01 18
> JelenaVV: > > zvezdara123: > > Poenta: placanje je dobrovoljno, bez garantovane, adekvatne usluge - nema tu mesta za zaljenje, osim da se naoruzate strpljenjem, ili okrenete drugim oglasivacima. > > Osvestiti nesvesno. > Nije dobrovoljno. Sokirala sam se kada sam videla da su mi sacuvali podatke kartice iako sam kliknula da se ne cuvaju- i kada su mi skinuli za naredni mesec pretplatu! I meni se isto desilo a u podacima o naplati za dva puta po 550 din pise neuspesno a skinuto mi sa kartice. Imam poruke od banke. To recimo treba promeniti, ako nisam obelezila polje da sacuvam karticu ne bi smelo ni u ludilu da skidaju novac, trebalo bi da obaveste da ce to uraditi automatski.
2026 01 18
Ni ja ne mogu da postavim oglase. Neće ni na forumu da mi pusti svaku poruku, stalno mi izlazi ono za verifikaciju dal sam čovek. Samo članarina mi trenutno funkcioniše, skida se uredno x-)
2026 01 18
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Kraj nedelje je blizu, za par sati. Usluge su plaćene, članice masovno odjavljuju pretplatu i/ili dižu ruke od sajta. Koliko pratim, bar 5 dana nije moguće postavljati predmete, a aktivniji kažu i duže (uz par izuzetaka). Poslednji novopostavljeni predmeti su od juče, toje verovatno izuzetak. I oni najstrpljiviji i sa najviše razumevanja gube strpljenje i nadu da će stvari biti rešene. Da li će rok za rešavanje biti pomeren, ako hoće da li znate za koliko ili se ne zna i ne mozete garantovati da li će i kada biti rešeno sve? Da li će problem biti eventualno rešen do ponoći kako je prvobitno predvidjano? Molim vas za odgovor, jasan i tačan pa koji god bio, kao sto mi pošteno plaćamo svoje obaveze, da bismo doneli odluku o nastavku pretplate i korišćenju sajta. Hvala!
2026 01 18
> Soapbubble: > > JelenaVV: > > > zvezdara123: > > > Poenta: placanje je dobrovoljno, bez garantovane, adekvatne usluge - nema tu mesta za zaljenje, osim da se naoruzate strpljenjem, ili okrenete drugim oglasivacima. > > > Osvestiti nesvesno. > > Nije dobrovoljno. Sokirala sam se kada sam videla da su mi sacuvali podatke kartice iako sam kliknula da se ne cuvaju- i kada su mi skinuli za naredni mesec pretplatu! > I meni se isto desilo a u podacima o naplati za dva puta po 550 din pise neuspesno a skinuto mi sa kartice. Imam poruke od banke. To recimo treba promeniti, ako nisam obelezila polje da sacuvam karticu ne bi smelo ni u ludilu da skidaju novac, trebalo bi da obaveste da ce to uraditi automatski. To su pisale članice kako se odjavljuje, morate direktno sa Stripe a ne samo na otkaži pretplatu na sajtu. Ako ste sa Stripe otkazali, a i dalje skida onda smo svi u problemu.
2026 01 18
> luciana: > > Bowie777: > > Molim clanice koje su upucene da mi objasne - STA ZNACI KREDIT ? KAKO SE KORISTI? Imam 1050 kredita, a ni ne znam kako se koristi i za sta :o > Hej darling, imaš u opcijama "usluge" stavku specijalni i promo artikli. Videćeš kad uđeš u podešavanje koliko koja košta i šta znači, pa možeš iskorostiti. Ja I dalje ne shvatam 🤦‍♀️,ako možeš jasnije. Ovo je loša platforma, veoma loše rade i spori su
2026 01 18
> LuluDidiRina: > > VandaF: > > Poštovani, > > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. > Kraj nedelje je blizu, za par sati. Usluge su plaćene, članice masovno odjavljuju pretplatu i/ili dižu ruke od sajta. Koliko pratim, bar 5 dana nije moguće postavljati predmete, a aktivniji kažu i duže (uz par izuzetaka). Poslednji novopostavljeni predmeti su od juče, toje verovatno izuzetak. I oni najstrpljiviji i sa najviše razumevanja gube strpljenje i nadu da će stvari biti rešene. Da li će rok za rešavanje biti pomeren, ako hoće da li znate za koliko ili se ne zna i ne mozete garantovati da li će i kada biti rešeno sve? Da li će problem biti eventualno rešen do ponoći kako je prvobitno predvidjano? Molim vas za odgovor, jasan i tačan pa koji god bio, kao sto mi pošteno plaćamo svoje obaveze, da bismo doneli odluku o nastavku pretplate i korišćenju sajta. Hvala! Ne radi punih 9 dana. Na par minuta je radilo prekjuce i mozda pre 3 dana. Ali na po 10 min najvise.
2026 01 18
> MarianneMary: > > Esprit21: > > Ugasite naplatu dok ne sredite sajt i refundirajte svim kupcima za sve vreme dok sajt nije radio, nije moglo da se ubacuje, loguje itd. Previse problema koji se vuku dugo. Prvo se sajt sredi, ponudi kvalitetna usluga i tek onda naplacuje. > Ne mora da se uplacuje, samo pre isteka clanarine treba da se otkaze, to je na pojedincu da li ce nastaviti da placa(i da se nada) ili ce da saceka da sajt bolje radi. Izgleda niste upuceni, ali mora da se otkaze direktno na Stripe, jer ako otkazete samo na sajtu i dalje ce naplacivati. To vecina ne zna, a i sami admini su dali pogresne informacije na onoj temi gde su najavili uvodjene pretplate. Tamo stoji da se podaci ne cuvaju osim ako korisnik sam ne stiklira i da se nece skidati automatski iznos mesecno osim ako korisnik to ne oznaci. Svakako nije poenta da li mora ili ne mora. Ne mora, ali ako su korisnici vec placali i nisu dobili uslugu onda mora da im se refundira. Neko je platio premium za mesec dana i recimo ne radi mu plan od samog pocetka nego mora da gubi vreme na pisanije sa podrskom i da ceka da se neko tamo smiluje i upali plan. Pa onda kada je korisnik slobodan da kaci, recimo ne moze da se loguje na sajt ili ne moze da ubacuje oglase jer ne radi, koci. I tako od 30 dana nekima nije radilo uopste, nekima mozda par dana i umesto da im refundiraju oni daju neke kredite. To nije isto, i to mogu da daju nevezano za refundaciju, kao akt dobre volje, ali novac im moraju vratiti. Ako platis meso u radnji i ne dobijes ga, ne moze radnja da ti da bombone ili zvake, vec mora da ti vrati pare, s tom razlikom sto u radnji imas mogucnost da ne platis, a ovde prvo moras da platis pa da se nadas da ces dobiti uslugu. Neprihvatljivo.
2026 01 18
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 31