Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Ponovo ne mogu da se postavljaju oglasi... 🤦🏻‍♀️😮‍💨
2026 01 17
> draganadosic111: > Ponovo ne mogu da se postavljaju oglasi... 🤦🏻‍♀️😮‍💨 Pakao, ne znam kako ih nije sramota...
2026 01 17
Ugasite naplatu dok ne sredite sajt i refundirajte svim kupcima za sve vreme dok sajt nije radio, nije moglo da se ubacuje, loguje itd. Previse problema koji se vuku dugo. Prvo se sajt sredi, ponudi kvalitetna usluga i tek onda naplacuje.
2026 01 17
Ni ja ne mogu danima vec da zakacim slike niti postavim oglas. Nije mi jasno koja je fora, ili je namera da de sajt unisti?
2026 01 17
Ma oni ovo ne znaju da rese, vec sam negde napisala da im je IT tim na nivou ucenika osmog razreda. Cim proradi ubacivanje slika, sajt pocne da koci, onda zaustave ubacivanje slika, i sajt ne koci. Samo se vrte u krug.
2026 01 17
> Esprit21: > Ugasite naplatu dok ne sredite sajt i refundirajte svim kupcima za sve vreme dok sajt nije radio, nije moglo da se ubacuje, loguje itd. Previse problema koji se vuku dugo. Prvo se sajt sredi, ponudi kvalitetna usluga i tek onda naplacuje. Ne mora da se uplacuje, samo pre isteka clanarine treba da se otkaze, to je na pojedincu da li ce nastaviti da placa(i da se nada) ili ce da saceka da sajt bolje radi.
2026 01 17
Subota na nedelju, 01:46h, i dalje ne mogu da okacim oglas. Zaista, ali zaista ne znam sta da mislim. Prosto mi zdrav razum i logika ne dozvoljavaju da poverujem da u timu nemaju strucne ljude koji ovaj sajt odrzavaju.
2026 01 18
Ja sam pretplatu otkazala, tako da ću biti aktivnija na Limundo gde sam mnogo duže, pa i na KP. Nažalost, ovde imam puno zadovoljnih kupaca, a imam i nove robe koja čeka da osvane na krpicama, samo ne znam kad. Ukoliko se dovedu u red - lako ćemo, ali ovo ovde je postalo više nego iritirajuće i prava agonija!
2026 01 18
> luciana: > Ja sam pretplatu otkazala, tako da ću biti aktivnija na Limundo gde sam mnogo duže, pa i na KP. Nažalost, ovde imam puno zadovoljnih kupaca, a imam i nove robe koja čeka da osvane na krpicama, samo ne znam kad. Ukoliko se dovedu u red - lako ćemo, ali ovo ovde je postalo više nego iritirajuće i prava agonija! Ja sam samo na krpicama, ne znam gde bih mogla preci? Svugde je tesko ispocetka, sta bi mi bila najbolja opcija?
2026 01 18
Bilo bi u redu da pretplatu produzite za onoliko dana za koliko Vasa stranica nije radila.
2026 01 18
Kupis kaput, dobijes ostecen, popravice ga mozda, mozda ne, ali novac ne vracaju - da li bi platio? Kupis cipele, dobijes ostecene, popravice ih mozda, mozda ne, ali novac ne vracaju - da li bi platio? Kupis kartu za pozoriste, predstave ce mozda biti, mozda ne, ali novac ne vracaju - da li bi platio? U prethodnim porukama je bilo lepo poredjenje: Kupis hleb, dobijes samo mrvice - da li bi platio? Nije do prodavca, do kupca je. Nema osnova da slobodnom voljom placas nesto (bez potpisanog ugovora - prava i obaveze - pravni osnov za zalbu), a posle se ljutis sto neko ko je u duzem vremenskom periodu vec pokazao delima neadekvatnu borbu sa hakerima, botovima i konstantnom nefunkcionalnoscu odrzavanja sajta, odjednom to radi perfektno, bez obzira na ideju da naplacivanjem pojaca sistem i odgovorno ponasanje prema korisnicima. To vam je, sto bi Vesna Trivalic rekal: 'Š B B, K B B' (sta bi bilo, kad bi bilo). KUPIS USLUGE SAJTA ZA POSTAVLJANJE OGLASA, USLUGE ĆE MOŽDA BITI, MOŽDA NE, ALI NOVAC NE VRAĆAJU - DA LI BI PLATIO? Nije do prodavca, do kupca je! Karakterisanje kakvi su Admini, funcionalnost, odgovornost, na kraju krajeva - ljudskost, nemaju nikakve veze sa licnom - personalnom odlukom pojedinca da nekome ukaze poverenje.
2026 01 18
> mermaid71: > Bilo bi u redu da pretplatu produzite za onoliko dana za koliko Vasa stranica nije radila. Slazem se
2026 01 18
> zvezdara123: > Kupis kaput, dobijes ostecen, popravice ga mozda, mozda ne, ali novac ne vracaju - da li bi platio? > Kupis cipele, dobijes ostecene, popravice ih mozda, mozda ne, ali novac ne vracaju - da li bi platio? > Kupis kartu za pozoriste, predstave ce mozda biti, mozda ne, ali novac ne vracaju - da li bi platio? > U prethodnim porukama je bilo lepo poredjenje: > Kupis hleb, dobijes samo mrvice - da li bi platio? > Nije do prodavca, do kupca je. > Nema osnova da slobodnom voljom placas nesto (bez potpisanog ugovora - prava i obaveze - pravni osnov za zalbu), a posle se ljutis sto neko ko je u duzem vremenskom periodu vec pokazao delima neadekvatnu borbu sa hakerima, botovima i konstantnom nefunkcionalnoscu odrzavanja sajta, odjednom to radi perfektno, bez obzira na ideju da naplacivanjem pojaca sistem i odgovorno ponasanje prema korisnicima. To vam je, sto bi Vesna Trivalic rekal: 'Š B B, K B B' (sta bi bilo, kad bi bilo). > KUPIS USLUGE SAJTA ZA POSTAVLJANJE OGLASA, USLUGE ĆE MOŽDA BITI, MOŽDA NE, ALI NOVAC NE VRAĆAJU - DA LI BI PLATIO? > Nije do prodavca, do kupca je! > Karakterisanje kakvi su Admini, funcionalnost, osdgovornost, na jraju krajeva - ljudskost, nema veze sa licnom i personalnom odlukom da se nekome ukaze poverenje. ovaj sajt ne funkcionise,ne menjajte teze i zaista nam ovo predavanje nije potrebno,nije stvar ni placanja vec zaista u poslednje vreme cesto baguje sto je frustrirajuce i to je to
2026 01 18
Koja zamena teza??? Placa se dobrovoljno, sajt ne funkcionise, mnogo nezadovoljnih korisnika... Sajt ima iste, konstantne probleme odavno (korisnik sam od 2018) i sada, dosta godina kasnije i nekoliko meseci od uvodjenja naplate - sve je isto, u momentima i gore. Poenta: placanje je dobrovoljno, bez garantovane, adekvatne usluge - nema tu mesta za zaljenje, osim da se naoruzate strpljenjem, ili okrenete drugim oglasivacima. Osvestiti nesvesno.
2026 01 18
> zvezdara123: > Koja zamena teza??? > Placa se dobrovoljno, sajt ne funkcionise, mnogo nezadovoljnih korisnika... > Sajt ima iste, konstantne probleme odavno (korisnik sam od 2018) i sada, dosta godina kasnije i nekoliko meseci od uvodjenja naplate - sve je isto, u momentima i gore. > Poenta: placanje je dobrovoljno, bez garantovane, adekvatne usluge - nema tu mesta za zaljenje, osim da se naoruzate strpljenjem, ili okrenete drugim oglasivacima. > Osvestiti nesvesno. ej ajde prestani da nam drzis predavanja iz new age-a i potpuno si se raspisala bzv,i ja sam tu od 2018 i sajt je psitojno funcionisao do uvodjenja clanarina,bilo je bagova ali ne ovolikih,uopste nije poenta placanje vec da konacno proradi kao pre,ubedljivo je najbolji za prodaju garderobe i to je to
2026 01 18
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 31