Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Zbog cega oglasi koji su aktivni npr. do 1. februara se ne prebace tad u neaktivne, pa da imam opciju da ih reaktiviram? Ovako su mi se silni oglasi obrisali i morala sam da ih kacim ispocetka, a time sam izgubila i broj pregleda itd. Placam mesecnu clanarinu otkad je krenula ta prica i stvarno ne razumem ovaj princip rada, posebno jer postoji ona sekcija "neaktivni oglasi", koja očigledno ne sluzi nicemu. Hvala na objasnjenju i odgovoru. (posebno mi nije jasno zasto je sad ovako jer je u prvih mesec-dva od uvodjenja clanarina funkcionisala mogucnost da se reaktiviraju istekli oglasi i onda nestala po svoj prilici).
2026 01 18
Da li iko uspeva da postavi fotografije novog predmeta?
2026 01 18
> automoto1: > Da li iko uspeva da postavi fotografije novog predmeta? Ne, do sajta je, ne radi postavljanje fotografija
2026 01 18
> Tanijaa: > > luciana: > > Ja sam pretplatu otkazala, tako da ću biti aktivnija na Limundo gde sam mnogo duže, pa i na KP. Nažalost, ovde imam puno zadovoljnih kupaca, a imam i nove robe koja čeka da osvane na krpicama, samo ne znam kad. Ukoliko se dovedu u red - lako ćemo, ali ovo ovde je postalo više nego iritirajuće i prava agonija! > Ja sam samo na krpicama, ne znam gde bih mogla preci? Svugde je tesko ispocetka, sta bi mi bila najbolja opcija? Ja sam na Limundu i KP mnogo duže i ti sajtovi savršeno funkcionišu, takođe admini su veoma ažurni i u najkraćem mogućem roku dobijemo odgovor šta god da nas zanima, kao i obaveštenja o bilo kakvim izmenama. Sa druge strane, na krpicama mi najbolje ide prodaja i tu sam mnogo više prodaja ostvarila nego bilo gde od pomenutih.. Ne znam šta bih rekla, ja i dalje dajem šansu krpicama. Ovde sam od 2014. godine i puno imam uspešnih kupoprodaja, što se i vidi iz utisaka, dok sam na pomenutim sajtovima i dalje aktivna, doduše sa manje oglasa, ali ajde.. Čekamo i nadamo se da će krpice jednog dana proraditi, ako ne, bar imamo alternativu.
2026 01 18
> 20thCenturyQ: > Zbog cega oglasi koji su aktivni npr. do 1. februara se ne prebace tad u neaktivne, pa da imam opciju da ih reaktiviram? Ovako su mi se silni oglasi obrisali i morala sam da ih kacim ispocetka, a time sam izgubila i broj pregleda itd. Placam mesecnu clanarinu otkad je krenula ta prica i stvarno ne razumem ovaj princip rada, posebno jer postoji ona sekcija "neaktivni oglasi", koja očigledno ne sluzi nicemu. Hvala na objasnjenju i odgovoru. (posebno mi nije jasno zasto je sad ovako jer je u prvih mesec-dva od uvodjenja clanarina funkcionisala mogucnost da se reaktiviraju istekli oglasi i onda nestala po svoj prilici). Prijavite na Podrsku mejlom, isti problem imam, 50-ak oglasa mi se obrisalo automatski bez odlaska u Neaktivne. Receno mi je da se radi na tome, ali kontam sto vise nas prijavi veca sansa da srede 😮‍💨
2026 01 18
> VandaF: > Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu i zbog toga dodjeljujemo kredite u novčanik. > Iznos u novčaniku služi za promociju oglasa na vrhu ili na prvoj stranici kategorije. Za šta će bilo kome vaš kredit? Sajt ste pretovorili u horor priču. Od kada ste uveli članarine sajt je pao u propast jer ništa ne radi sem naravno naplaćivanje članstva od kojeg platiš mesec dana a koristiš normalno nedelju dana!
2026 01 18
> zvezdara123: > Kupis kaput, dobijes ostecen, popravice ga mozda, mozda ne, ali novac ne vracaju - da li bi platio? > Kupis cipele, dobijes ostecene, popravice ih mozda, mozda ne, ali novac ne vracaju - da li bi platio? > Kupis kartu za pozoriste, predstave ce mozda biti, mozda ne, ali novac ne vracaju - da li bi platio? > U prethodnim porukama je bilo lepo poredjenje: > Kupis hleb, dobijes samo mrvice - da li bi platio? > Nije do prodavca, do kupca je. > Nema osnova da slobodnom voljom placas nesto (bez potpisanog ugovora - prava i obaveze - pravni osnov za zalbu), a posle se ljutis sto neko ko je u duzem vremenskom periodu vec pokazao delima neadekvatnu borbu sa hakerima, botovima i konstantnom nefunkcionalnoscu odrzavanja sajta, odjednom to radi perfektno, bez obzira na ideju da naplacivanjem pojaca sistem i odgovorno ponasanje prema korisnicima. To vam je, sto bi Vesna Trivalic rekal: 'Š B B, K B B' (sta bi bilo, kad bi bilo). > KUPIS USLUGE SAJTA ZA POSTAVLJANJE OGLASA, USLUGE ĆE MOŽDA BITI, MOŽDA NE, ALI NOVAC NE VRAĆAJU - DA LI BI PLATIO? > Nije do prodavca, do kupca je! > Karakterisanje kakvi su Admini, funcionalnost, odgovornost, na kraju krajeva - ljudskost, nemaju nikakve veze sa licnom - personalnom odlukom pojedinca da nekome ukaze poverenje. E to je to! Niko ništa ne čita ,ne proverava! Bukvalno se pitam da li je realno🙄
2026 01 18
Opet ne radi sajt… Ovo je ne znam koji dan… ?????????????!!!!!!!
2026 01 18
Danima ne mogu da pristupim sajtu. Kad napokon udjem iako je skinuta pretplata ne moze da se postavi novi oglas. Pokusano na nekoliko nacina i dalje ne moze. Uzasno iskustvo postaje i prilicno ne bezbedno jer ako imate stalno te napade na sajt i nemate nikakv suport ko nama garantuje bezbednost podataka i kartica.
2026 01 18
> zvezdara123: > Poenta: placanje je dobrovoljno, bez garantovane, adekvatne usluge - nema tu mesta za zaljenje, osim da se naoruzate strpljenjem, ili okrenete drugim oglasivacima. > Osvestiti nesvesno. Ne bih se slozila. Podsecam da se pretplata automatski obnavlja, a verujem da vecina korisnika nije mogla da je otkaze kad zeli, kako zbog nemogucnosti pristupa sajtu, tako i zbog drugih problema.
2026 01 18
> zvezdara123: > Poenta: placanje je dobrovoljno, bez garantovane, adekvatne usluge - nema tu mesta za zaljenje, osim da se naoruzate strpljenjem, ili okrenete drugim oglasivacima. > Osvestiti nesvesno. Nije dobrovoljno. Sokirala sam se kada sam videla da su mi sacuvali podatke kartice iako sam kliknula da se ne cuvaju- i kada su mi skinuli za naredni mesec pretplatu!
2026 01 18
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Kako se koriste krediti?Moze li mi neko objasniti?
2026 01 18
> JelenaVV: > > zvezdara123: > > Poenta: placanje je dobrovoljno, bez garantovane, adekvatne usluge - nema tu mesta za zaljenje, osim da se naoruzate strpljenjem, ili okrenete drugim oglasivacima. > > Osvestiti nesvesno. > Nije dobrovoljno. Sokirala sam se kada sam videla da su mi sacuvali podatke kartice iako sam kliknula da se ne cuvaju- i kada su mi skinuli za naredni mesec pretplatu! Ja sam se zaznula i sacuvala podatke, ALI moja sestra nije sacuvala podatke i opet joj se skida automatski...
2026 01 18
Meni su konacno posle vise od 2 dana i aktivirali premium plan koji sam platila i kog nigde nije bilo, posto sam pisala svima i sajtu, i emailove... ali ceo dan ne radi upload slika kao i pre. Nidje veze.
2026 01 18
Meni je danas istekao plan, necu da uplacujem dok ne pocne da radi ubacivanje slika
2026 01 18
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 31