Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Tacno sam znala da je ovde jos uvek sve lutrija. Uplatila sam danas premium paket (najskuplji), dobila sam premium, ali ne i vip koji ide uz to.
upload
2026 01 20
@ubavkam ja sam kupila Vip i neogranicene oglase za 550 din, a pise mi nabavite plan i ne mogu da postavim nove oglase, ne znam o cemu se radi
upload
2026 01 20
Hahahah, vi ste dobili suprotno od mene 😂😂😂
2026 01 20
Admini su ispravili, hvala
2026 01 20
Kako da otkazem pretplatu, ceo dan pokusavam i baguje, opet sajt ne radi, imam opciju za automatsku obnovu sto takodje ne znam kojom radnjom se ukljucilo. Pisala sam im na mejlu za pomoc ne znam da li ce odgovoriti...ili da idem u banku ili prijavim policiji ili nzm kome... Da li je neko imao problem sa otkazivanjem pretplate? Hvala
2026 01 21
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Kako da otkazem pretplatu, i taj deo vam ne funkcionise? Zelim da otkazem pretplatu i da mi nista vise ne skidate sa racuna!!!!!!!!!!
2026 01 21
> safariduha: > > VandaF: > > Poštovani, > > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. > Kako da otkazem pretplatu, i taj deo vam ne funkcionise? Zelim da otkazem pretplatu i da mi nista vise ne skidate sa racuna!!!!!!!!!!
upload
2026 01 21
> safariduha: > > safariduha: > > > VandaF: > > > Poštovani, > > > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > > > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > > > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. > > Kako da otkazem pretplatu, i taj deo vam ne funkcionise? Zelim da otkazem pretplatu i da mi nista vise ne skidate sa racuna!!!!!!!!!!
upload
2026 01 21
Da citiram Snupija: Ako nekoga zanima kako se otkazuje pretplata, evo objašnjenja: kliknite na Ažurirajte način plaćanja, otvoriće se novi prozor na Stripe platformi, tu kliknite na Cancel subscription i još jednom na Cancel subscription da potvrdite. Onda selektujte bilo koji razlog za otkazivanje naplate i to je to. Nakon toga možete kliknuti na Otkažite pretplatu. Možda može i obrnutim redom, ja sam uradila ovako kako sam objasnila i slikala sve korake. Pokušaću da ubacim sliku objašnjenja sa svim koracima otkazivanja na Stripe platformi, samo ne znam koliko će se videti na slici.
upload
2026 01 21
Ja sam danas uplatila članarinu i non stop mi brišete oglase o čemu se radi????
2026 01 22
> Alexxx: > Ja sam danas uplatila članarinu i non stop mi brišete oglase o čemu se radi???? Možda se radi o tome da kršite pravila za postavljanje predmeta? A možda i zato što prodajete fejk parfeme (kopije su zabranjene na sajtu a i zakonom) 🤔 Samo nagadjam 🤣
2026 01 22
> Her_Fashion: > > Alexxx: > > Ja sam danas uplatila članarinu i non stop mi brišete oglase o čemu se radi???? > Možda se radi o tome da kršite pravila za postavljanje predmeta? A možda i zato što prodajete fejk parfeme (kopije su zabranjene na sajtu a i zakonom) 🤔 Samo nagadjam 🤣 Joooj, postoje i varijante kada prodaju fake parfeme, a u original bocicama... Na jednom drugom sajtu se stalno oglasavaju kupci original bocica i kutija... Onda ih napune fejk parfemom i prodaju kao originale... I fino placaju za prazne bocice i kutije, a jos bolje zarade. Tako da...sta rece. Inace, imate li nekog sa ovog sajta za preporuku sto se tice parfema...ali zaista original parfema? Hvalaaa unapred :)
2026 01 22
> Bowie777: > > Her_Fashion: > > > Alexxx: > > > Ja sam danas uplatila članarinu i non stop mi brišete oglase o čemu se radi???? > > Možda se radi o tome da kršite pravila za postavljanje predmeta? A možda i zato što prodajete fejk parfeme (kopije su zabranjene na sajtu a i zakonom) 🤔 Samo nagadjam 🤣 > Joooj, postoje i varijante kada prodaju fake parfeme, a u original bocicama... Na jednom drugom sajtu se stalno oglasavaju kupci original bocica i kutija... Onda ih napune fejk parfemom i prodaju kao originale... I fino placaju za prazne bocice i kutije, a jos bolje zarade. Tako da...sta rece. Inace, imate li nekog sa ovog sajta za preporuku sto se tice parfema...ali zaista original parfema? Hvalaaa unapred :) Edit: Totalno offtopic, pa pisem posle u Inbox
2026 01 22
Postavila sam 3 oglasa. I nestali su.. .Zasto?
2026 01 24
A vi admini uz duzno postovanje prestanite da brisete oglase! Ljudi slikaju stvari po 40 puta i vi brisete bez ikakvih razloga! Ubacim sve svoje slike i vi i takve oglase uspete da skinete? I posle zasto su ljudi nezadovoljni?
2026 01 24
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 31