Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

> Esprit21: > > MarianneMary: > > > Esprit21: > > > Ugasite naplatu dok ne sredite sajt i refundirajte svim kupcima za sve vreme dok sajt nije radio, nije moglo da se ubacuje, loguje itd. Previse problema koji se vuku dugo. Prvo se sajt sredi, ponudi kvalitetna usluga i tek onda naplacuje. > > Ne mora da se uplacuje, samo pre isteka clanarine treba da se otkaze, to je na pojedincu da li ce nastaviti da placa(i da se nada) ili ce da saceka da sajt bolje radi. > Izgleda niste upuceni, ali mora da se otkaze direktno na Stripe, jer ako otkazete samo na sajtu i dalje ce naplacivati. To vecina ne zna, a i sami admini su dali pogresne informacije na onoj temi gde su najavili uvodjene pretplate. Tamo stoji da se podaci ne cuvaju osim ako korisnik sam ne stiklira i da se nece skidati automatski iznos mesecno osim ako korisnik to ne oznaci. > Svakako nije poenta da li mora ili ne mora. Ne mora, ali ako su korisnici vec placali i nisu dobili uslugu onda mora da im se refundira. Neko je platio premium za mesec dana i recimo ne radi mu plan od samog pocetka nego mora da gubi vreme na pisanije sa podrskom i da ceka da se neko tamo smiluje i upali plan. Pa onda kada je korisnik slobodan da kaci, recimo ne moze da se loguje na sajt ili ne moze da ubacuje oglase jer ne radi, koci. I tako od 30 dana nekima nije radilo uopste, nekima mozda par dana i umesto da im refundiraju oni daju neke kredite. To nije isto, i to mogu da daju nevezano za refundaciju, kao akt dobre volje, ali novac im moraju vratiti. Ako platis meso u radnji i ne dobijes ga, ne moze radnja da ti da bombone ili zvake, vec mora da ti vrati pare, s tom razlikom sto u radnji imas mogucnost da ne platis, a ovde prvo moras da platis pa da se nadas da ces dobiti uslugu. Neprihvatljivo. Kako da otkazem na tom Stripu i sta je to uopste?
2026 01 18
> Stanitslava22: > > Soapbubble: > > > JelenaVV: > > > > zvezdara123: > > > > Poenta: placanje je dobrovoljno, bez garantovane, adekvatne usluge - nema tu mesta za zaljenje, osim da se naoruzate strpljenjem, ili okrenete drugim oglasivacima. > > > > Osvestiti nesvesno. > > > Nije dobrovoljno. Sokirala sam se kada sam videla da su mi sacuvali podatke kartice iako sam kliknula da se ne cuvaju- i kada su mi skinuli za naredni mesec pretplatu! > > I meni se isto desilo a u podacima o naplati za dva puta po 550 din pise neuspesno a skinuto mi sa kartice. Imam poruke od banke. To recimo treba promeniti, ako nisam obelezila polje da sacuvam karticu ne bi smelo ni u ludilu da skidaju novac, trebalo bi da obaveste da ce to uraditi automatski. > To su pisale članice kako se odjavljuje, morate direktno sa Stripe a ne samo na otkaži pretplatu na sajtu. Ako ste sa Stripe otkazali, a i dalje skida onda smo svi u problemu. Sta je stripe i kako se tu otkazuje?
2026 01 18
> MionaAnita: > > Esprit21: > > > MarianneMary: > > > > Esprit21: > > > > Ugasite naplatu dok ne sredite sajt i refundirajte svim kupcima za sve vreme dok sajt nije radio, nije moglo da se ubacuje, loguje itd. Previse problema koji se vuku dugo. Prvo se sajt sredi, ponudi kvalitetna usluga i tek onda naplacuje. > > > Ne mora da se uplacuje, samo pre isteka clanarine treba da se otkaze, to je na pojedincu da li ce nastaviti da placa(i da se nada) ili ce da saceka da sajt bolje radi. > > Izgleda niste upuceni, ali mora da se otkaze direktno na Stripe, jer ako otkazete samo na sajtu i dalje ce naplacivati. To vecina ne zna, a i sami admini su dali pogresne informacije na onoj temi gde su najavili uvodjene pretplate. Tamo stoji da se podaci ne cuvaju osim ako korisnik sam ne stiklira i da se nece skidati automatski iznos mesecno osim ako korisnik to ne oznaci. Meni je sestra placala(jer nemam karticu) od 10 septembra do 10 januara, ona ne cita ovaj forum, nije ovde aktivna, samo sam joj poslala fotografiju koju je jedna clanica postavila na forumu gde se nalaze upustva za otkazivanje placanja i otkazano je. Imala sam samo problem prvog meseca u septembru sto se tice vip clanstva, ali to mi je bilo ukljuceno istog dana po uplati za par sati. A posto sajt baguje konstantno, odlucila sam da ne placam vise, jer mi se ne isplati, mozda kad nabavim dzak robe, opet ce mi biti uplaceno. A mozda ce sajt i kojim cudom poceti da radi sa manje bagova. Ovde su oduvek postojali neki bagovi, cak i 2017. god. ih je bilo kada sam prvi put ovde nesto kupila, ali ne u ovolikoj meri.
2026 01 18
Stvarno nije fer. Kao sto sam vec rekla uplatila sam dva premiuma dva pocetna i jednu nadogradnju za par dana, tek sad mi je omoguceno da postavim oglase ( sto opet ne mogu) i to vazi samo 15 dana u mom slucaju jer su mi obracunali samo nadogradnju. Otkazala sam pretplatu sada i na sajtu i na strpe i videcemo za dve nedelje da li ce skinuti sa kartice opet. Ali ne znam da li za svaku vrstu pretplate to vazi jer meni su skidane obe pretplate. Zamislite skinuta premium i onda nakon nje dva tri dana pocetna pretplata a nalog mi ostavili na pocetnoj sa 10 dozvoljenih oglasa.
2026 01 18
Prekopiraću još jednom objašenjenje kako sam otkazala pretplatu za slučaj da nekome zatreba. Slike ne mogu da ubacim, ali može i bez njih. 😊 Možda je najbolje otkazati neka 2-3 dana pred istek plana da biste mogli u međuvremenu da koristite plan koji ste platili (ako sajt dozvoli 🤦🏻‍♀️). Evo kako sam ja otkazala 2 dana pred istek plana: kliknite na Ažurirajte način plaćanja, otvoriće se novi prozor na Stripe platformi, tu kliknite na Cancel subscription i još jednom na Cancel subscription da potvrdite. Onda selektujte bilo koji razlog za otkazivanje naplate i to je to. Nakon toga možete kliknuti na Otkažite pretplatu. Možda može i obrnutim redom, ja sam uradila ovako kako sam objasnila.
2026 01 18
> Soapbubble: > Stvarno nije fer. Kao sto sam vec rekla uplatila sam dva premiuma dva pocetna i jednu nadogradnju za par dana, tek sad mi je omoguceno da postavim oglase ( sto opet ne mogu) i to vazi samo 15 dana u mom slucaju jer su mi obracunali samo nadogradnju. Otkazala sam pretplatu sada i na sajtu i na strpe i videcemo za dve nedelje da li ce skinuti sa kartice opet. Ali ne znam da li za svaku vrstu pretplate to vazi jer meni su skidane obe pretplate. Zamislite skinuta premium i onda nakon nje dva tri dana pocetna pretplata a nalog mi ostavili na pocetnoj sa 10 dozvoljenih oglasa. Mora da sistem nije registrovao otkazivanje tog plana od 10 oglasa kad ste izabrali veći paket i onda je povukao obe pretplate tog i narednog meseca. To je moja pretpostavka. Mislim da ni administratori nisu bili upućeni kako će sve izgledati i koliko problema će se pojaviti, pa nisu najbolje objasnili. Ako ste sad otkazali plan na sajtu i na Stripe platformi preko opcije Ažurirajte način plaćanja, biće u redu, neće se naplatiti kad istekne tih 30 dana. Meni nije, a vidim da nije ni članovima koji su tako radili. 😊
2026 01 18
> peschici: > Prekopiraću još jednom objašenjenje kako sam otkazala pretplatu za slučaj da nekome zatreba. Slike ne mogu da ubacim, ali može i bez njih. 😊 Možda je najbolje otkazati neka 2-3 dana pred istek plana da biste mogli u međuvremenu da koristite plan koji ste platili (ako sajt dozvoli 🤦🏻‍♀️). > Evo kako sam ja otkazala 2 dana pred istek plana: > kliknite na Ažurirajte način plaćanja, otvoriće se novi prozor na Stripe platformi, tu kliknite na Cancel subscription i još jednom na Cancel subscription da potvrdite. Onda selektujte bilo koji razlog za otkazivanje naplate i to je to. Nakon toga možete kliknuti na Otkažite pretplatu. > Možda može i obrnutim redom, ja sam uradila ovako kako sam objasnila. Hvala vam za objasnjenje, ja sam videla fotografiju koju ste negde postavili.
2026 01 19
A kada ce sajt uopste proraditi??
2026 01 19
> sakira: > A kada ce sajt uopste proraditi?? Mozda nikada.
2026 01 19
Prvi put se oglašavam,redovno plaćam članarinu na ovom sajtu,istekao mi je plan,niti sam dobila produžetak jer mi sajt nije radio ceo mesec,konstantno neki problem,ako već zahtevate da se poštuju pravila u vezi slika i svega što ste stavili,onda poštujete i vi,ako sam platila uslugu zahtevam i da je dobijem,niti sam dobila kompenzqciju niti produžetak,a novac koji sam platila za prošli mesec dana sam bacila,molim admine da mi odgovore. Pitanje za članove,da li je nekom nesto vraceno?
2026 01 19
Drage dame, sastali smo se s predstavnicima hosting kompanije i napravili smo plan poboljšavanja performansi stranice koji je počeo već danas, a implementacija će trajati cijeli ovaj tjedan. Omogućeno je postavljanje fotografija u oglase i sada ih možete postavljati na stranicu iako je nešto sporija nego što je uobičajeno. Za ispriku smo svim korisnicima u novčanike dodali 200, 120 ili 60 kredita. Krediti se mogu koristiti za jednodnevnu ili trodnevnu promociju oglasa.
2026 01 19
> VandaF: > Drage dame, sastali smo se s predstavnicima hosting kompanije i napravili smo plan poboljšavanja performansi stranice koji je počeo već danas, a implementacija će trajati cijeli ovaj tjedan. Da li rade uplate? Da li ce mi sigurno uplata biti evidentirana i ukljucen premium plan kada uplatim? Vec sam jednom oktobra imala taj problem, niste mi resili tada.
2026 01 19
> VandaF: > Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu i zbog toga dodjeljujemo kredite u novčanik. > Iznos u novčaniku služi za promociju oglasa na vrhu ili na prvoj stranici kategorije. Spotify isto koristi Stripe i dodeljuje besplatne clanarine kada iskrsne neki problem sa njihove strane.
2026 01 19
> MionaAnita: Sta je stripe i kako se tu otkazuje? Stripe je platforma tj. payment provider koji koriste za naplatu clanarina. Ispostavilo se da mora direktno kod njih da se otkaze, da nije dovoljno samo na sajtu otkazati jer ce i dalje nastaviti da naplacuje.
2026 01 19
I meni su nestajali pre nekih 10ak dana...
2026 01 19
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 31