Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Kad ce da proradi sajt,da mogu da se ubacuju slike? Unapred hvala.
2026 01 17
Nije mi baš najjasnije šta se dešava. Koristila sam davno ovaj sajt i baš juče uđem da okačim par oglasa i evo vidim da se sve devojke žale. Baš bezveze... Uplatila sam osnovni (do 10) i prošla je uplata, meni i dalje stoji 0,00 i da nisam nijednu pretplatu izabrala. Vidim da ne mogu da okačim nijedan oglas, fotografije... Kako mogu da otkažem pratplatu?
2026 01 17
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Sajt Vam je uzasan stalno postoje neki bagovi, danima ne mogu da ubacim nijedan oglas. Donekle je o bio ok dok niste uveli mesecno placanje. Sramota...
2026 01 17
> ZLATNASKRINJICA: > Kada i proradi sajt, najmanje sto bi mogli da uradite u znak izvinjenja, > bi bilo da nekoiko meseci ne naplacujete, jer sajt i pre uvodjenja placanja > nije funkcionisao, a od uvodjenja nikako ... > Sta ce nam kraditi koji nicemu ne sluze ... > A to sto laicima pokusavate da kazete ... > Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu ... > Prosecan programer ce jednim skriptom svima produziti clanstvo > (sto je itekako moguce, bez obzira na Stripe) ... Bravo! Podrzavam 💪
2026 01 17
> ZLATNASKRINJICA: > Kada i proradi sajt, najmanje sto bi mogli da uradite u znak izvinjenja, > bi bilo da nekoiko meseci ne naplacujete, jer sajt i pre uvodjenja placanja > nije funkcionisao, a od uvodjenja nikako ... > Sta ce nam kraditi koji nicemu ne sluze ... > A to sto laicima pokusavate da kazete ... > Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu ... > Prosecan programer ce jednim skriptom svima produziti clanstvo > (sto je itekako moguce, bez obzira na Stripe) ... Podrzavam.
2026 01 17
placam 550din mesecno da citam forum OPRAVITE SAAAAAAJT :') :,'(
2026 01 17
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju.
2026 01 17
Ovo traje već desetak dana ...bačene pare ni poruke ,ni oglasi nusta bas sa se bnerviramo KAFA OCEKUJETE DY CE SAJT PRORADITI PA NIJE NASA HAKIVANA VEC KRPD ZENSKE
2026 01 17
Ili vam ne valja server ili vam ne valja kod ili i jedno i drugo ... ne dajite vise banalne izgovore, jedan ovakav sajt si ne moze priustiti ni los server ni lose programere, sramota da lazete i varate ljude!
2026 01 17
> ZLATNASKRINJICA: > Ili vam ne valja server ili vam ne valja kod > ili i jedno i drugo ... ne dajite vise banalne > izgovore, jedan ovakav sajt si ne moze priustiti > ni los server ni lose programere, sramota da > lazete i varate ljude! Radi sajt :) :)
2026 01 17
Radi postavljanje oglasa
2026 01 17
Meni i dalje ne radi plan koji sam kupila pre 2 dana, premium plan. Ne znam kad ce da se resi....
2026 01 17
> ljilja70: > Shodno vasim uslugama i dalje vam vise pristaje da cutite i ignorisete poruke nezadovoljnih clanica koje vam ostavljau novac ,od toga da nas u znak izvinjenja čašćavate šakom kredita . Kada u radnji platite hleb a ne dobijete ga da li biste prihvatili mrvice koje vam prodavacica gura u ceger? Meni niko nije uplatio kredit,Laz❣️,jedva su mi aktivirali placeni Premijum posle nekog vremena ali uzalud kada sajt nije funkcionisao,vidim sada radi,samo do kada? Super su smislili ,dajte pare a usluga 0!!!!!
2026 01 17
Radi ubacivanje slika, ali sajt koci jos uvek
2026 01 17
Otkazala sam pretplatu. Uvođenje članarine uz česte tehničke probleme i bez adekvatne komunikacije ili podrške mi trenutno ne deluje opravdano. Šteta, relativno sam nova na sajtu i htela sam da ostanem...
2026 01 17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 34