Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

Juce sam uplatila premium plan 550 din, novac je odmah skinut, ali na sajtu nije ocitalo da ja imam taj plan koji sam platila. Naravno imam dokaze za sve to. Niko od admina ne odgovara na poruke od sinoc, a redovno ulaze na sajt i brisu moje utiske - komentare sa svog profila, a vidim i od drugih clanica, kao da je to najvaznije a ne da se resi problem i odgovori na poruke, ako nista drugo. Stvarno nije u redu da neko plati 550 din mesecnu clanarinu i da se nista ne desava skoro 24h i ocito se ni nece desiti. Nepostovanje
2026 01 16
Da, ovo je stvarno sramota. Ne moze da se uloguje, ne moze da se otvori poruka po nekoliko dana. Otkazala sam clanarinu/pretplatu. Savrseno im radi sajt kad treba da naplate. Jako mi je zao, stvarno je gotivan sajt ali da bi se nesto naplacivalo mora daleko bolje da radi.
2026 01 16
ovo vec danima frustrira i bezuspesni pokusaji da se nesto radi zaista zamaraju od prodaje nista,,,,,,,a ni u najavi kada ce proradit
2026 01 16
Ja sam otkazala clanstvo
2026 01 16
Aj ovo ce se sve nekako i srediti 😂 Ali kako ce da vrate oglase koji nestaju iz dana u dan 😂 Meni se ovog meseca obrisalo preko 50 oglasa, danas 3 🤦🏻‍♀️
2026 01 16
Citate sve ove poruke i nezadovoljstvo clanica a nista ne preduzimate mesecima, placamo u prazno. Kako samo mozete da uvedete clanarine a da ne radi sajt, bolje je radio pre clanarina. Sramota ziva.
2026 01 16
Dobar dan ,Dali mogu dobiti objsnjenje sta se desava sa sajtom iz dan u dan drugi problem.?Danima se nije moglo uci na sajt onda se nisu mogle slati poruke i uci u iste .Trenutno se ne mogu ubaciti slike,tako da od 30 dana sajt ne mogu koristiti 5 dana kako treba ...
2026 01 16
> dacafaca12: > Dobar dan ,Dali mogu dobiti objsnjenje sta se desava sa sajtom iz dan u dan drugi problem.?Danima se nije moglo uci na sajt onda se nisu mogle slati poruke i uci u iste .Trenutno se ne mogu ubaciti slike,tako da od 30 dana sajt ne mogu koristiti 5 dana kako treba ... Meni su juce odgovirili na mail da bi trebalo sajt da proradi do kraja tjedna. Citirala sam
2026 01 16
Prestanite da lazete. Stavili ste placanje za web app koja ne radi, nije radila ni pre placanja ,a sada kada je placena uopste ne radi. Zato sto nemate pojma o it-ju zato sada lupate gluposti o napadu botova . Kako mozete pustiti web app koja ne radi? Pustili ste placanje , a nove funkcionalnosti niste ni testirali jer mislite da svako ocigledno moze da se bavi it-jem. Btw ako vam treba savet pravog it-jevca, javite se naci cete moj email na korisnickoj podrsci koja ne postoji .
2026 01 16
Odgovorio mi je profil VandaF kako nisam jedina kojoj se to dogodilo, i kako ja razumem zbog tih nekih upada na sajt, hakera i botova, oni su nesto menjali, i onda je eto uticalo na to da sam ja platila uslugu, ali da je na sajtu i mom profilu ne ocitava. Da to sad moraju rucni admini ili moderatori ili ko vec da sredi, ali ne znam kad.
2026 01 16
> EnaNiki: > Odgovorio mi je profil VandaF kako nisam jedina kojoj se to dogodilo, i kako ja razumem zbog tih nekih upada na sajt, hakera i botova, oni su nesto menjali, i onda je eto uticalo na to da sam ja platila uslugu, ali da je na sajtu i mom profilu ne ocitava. Da to sad moraju rucni admini ili moderatori ili ko vec da sredi, ali ne znam kad. Meni su to sredili sutradan nakon sto sam prijavila. Ali su mi nestali oglasi i za to mi kazu da nemaju informacija nikakvih jos uvek 🤦🏻‍♀️
2026 01 16
Ja sam ukolonila preplatu jer nisam sigurna da su mi podaci bezbedni pored svega cemu svedocimo ovih dana( totalna nefunkcionalnost sajta). Pored toga sto ne mogu da okacim nista a preplata mi ide nestaju mi i oglasi bez razloga. Zar ne treba da sa uvodjenjem clanarine dobijemo bolje iskustvo koriscenja? Ukoliko se zaista stabilizuje rad sajta u kontinuitetu rado cu se preplatiti ali ovo nema smisla, potrazite nekog strucnog u IT-ju kada imate sajt ovog tipa i obima. I kada ce doci to u novcanik bar?
2026 01 16
Još uvek ne radi upload a ne mogu da aktiviram ni neaktivne, piše potrebna nadogradnja a premium sam korisnik
2026 01 16
Kakvi bre hakeri i ostale priče za malu decu. Na druga 2 sajta L. i Kp na svaki pokusaj hakera reaguje se za 5 min. Placa se ali su clanovi sigurni i imaju kome da se obrate. Mene samo čudi da neko i dalje uplacuje nesto ovde . Citam danima i ne verujem🙄 Lepo napisa ovde članica da ovde treba izbiljna it sluzba da se angazuje. Gde to ima da se novac skida sa necijeg racuna bez dozvolee,eej.
2026 01 16
> Sergio: > Još uvek ne radi upload a ne mogu da aktiviram ni neaktivne, piše potrebna nadogradnja a premium sam korisnik Isto i kod mene! Obrisani su mi oglasi trajno, nisu premesteni u neaktivne. Pisala sam im mail, rekli su mi da posaljem link na moj profil... Iskreno, ne znam sta su pod tim mislili... Inace, placam VIP pretplatu
2026 01 16
1 2 3 4 5 6 7 ... 34