Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

> Majda87: > Podnela sam zahtev za refundaciju naplacene clanarine za 4 meseca, zbog sledeceg: > Nemogucnost pristupa sajtu; > Nemogucnost logovanja na privatan nalog; > Nemogucnost otvaranja teme u podforumu; > Nemogucnost ulazenja u poruke i slanje istih; > Nemogucnost ubacivanja fotografija u oglas; > Neazurno odgovaranje Administratora sajta. > Naplata ne moze da se vrsi ako obecana usluga nije pruzena. > Podsecam, ni na jednu poruku nisam dobila odgovor. > Zahvaljujem. Kako se podnosi zahtev za refundaciju?
2026 01 15
> Iznos u novčaniku služi za promociju oglasa na vrhu ili na prvoj stranici kategorije. Kad god sam uplacivala tu promociju sajt nikad nije radio.
2026 01 15
> VandaF: > Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu i zbog toga dodjeljujemo kredite u novčanik. > Iznos u novčaniku služi za promociju oglasa na vrhu ili na prvoj stranici kategorije. Zasto onda bar ne zaustavite dalju naplatu?! Opet javno i jasno pisem: Ne zelim iznos u novcaniku za promociju, zahtevam refundiranje 1400 rsd. Nadjite nacin.
2026 01 15
Naravno da iznos u novčaniku ne služi ničemu dok sajt ne funkcioniše. To nije rešenje. Možemo li bar dobiti pouzdan odgovor kada će sajt proraditi?
2026 01 15
Sajt ne radi Ne mogu se postavljati oglasi Ne ucitava fotografije
2026 01 15
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Ja jos uvek ne mogu da dodam slike oglasu, da li se ocekuje skorije resenje? Ne vidim razlog placanja vip clanstva kada vrlo cesto imam probleme sa prijavom ili dodavanjem oglasa.
2026 01 15
Meni su odgovorili na mail da se ocekuje da sajt proradi do kraja tjedna. Citirala sam
2026 01 16
> Deyannaic: > Sajt ne radi > Ne mogu se postavljati oglasi > Ne ucitava fotografije Isto se desilo i prošlog meseca Uplatila sam premium paket,čekala pola meseca da sajt proradi,evo uplatila i ovaj mesec i opet isto!
2026 01 16
Da li iko može da postavi oglas, ja već 2 dana pokušavam ,bezuspešmo? Šta se dešava, jel neko još ima isti problem
2026 01 16
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Da li je to razlog, zasto ne mogu da postavim nov artikal?
2026 01 16
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Ja ne mogu da postavljam nove artikle, da li to zbog navedenih razloga ili problem samo mog profila?
2026 01 16
Na koji nacin se koriste krediti ? Da li imaju neki koraci? A da ne aktiviram nesto drugo? Pozdrav
2026 01 16
> Majda87: > Podnela sam zahtev za refundaciju naplacene clanarine za 4 meseca (1400 rsd bez provizije), zbog sledeceg: > Nemogucnost pristupa sajtu; > Nemogucnost logovanja na privatan nalog; > Nemogucnost otvaranja teme u podforumu; > Nemogucnost ulazenja u poruke i slanje istih; > Nemogucnost ubacivanja fotografija u oglas; > Neazurno odgovaranje Administratora sajta. > Naplata ne moze da se vrsi ako obecana usluga nije pruzena. > Podsecam, ni na jednu poruku nisam dobila odgovor. > Zahvaljujem. zdravo, kako ste podneli taj zahtev?
2026 01 16
Ja sam juce uplatila premium plan, novac je skinut sa racuna odmah, ali na sajtu ne ocitava da imam promociju. Admin ne odgovara od sinoc uopste, iako vidim da je aktivan. Moje utiske - komentare redovno brise sa profila.
2026 01 16
Slazem se, trebalo bi svi da otkazemo clanarine, ja sam upravo. Mozda se tako potrude da porade na sajtu koje je inace vec jako dugo u problemu.
2026 01 16
1 2 3 4 5 6 ... 34