Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje o radu sajta i kompenzaciji korisnicima

> Vizantija75: > Kakvi bre hakeri i ostale priče za malu decu. Na druga 2 sajta L. i Kp na svaki pokusaj hakera reaguje se za 5 min. Placa se ali su clanovi sigurni i imaju kome da se obrate. Mene samo čudi da neko i dalje uplacuje nesto ovde . Citam danima i ne verujem🙄 > Lepo napisa ovde članica da ovde treba izbiljna it sluzba da se angazuje. > Gde to ima da se novac skida sa necijeg racuna bez dozvolee,eej. Ja sam blokirala karticu sa koje mi automatski skidaju clanarinu, na njoj vise nema ni dinara, jer se osecam nesigurno i nezasticeno u celoj ovoj cudnoj prici
2026 01 16
> dzulibogdanovic: > Prestanite da lazete. Stavili ste placanje za web app koja ne radi, nije radila ni pre placanja ,a sada kada je placena uopste ne radi. > Zato sto nemate pojma o it-ju zato sada lupate gluposti o napadu botova . > Kako mozete pustiti web app koja ne radi? > Pustili ste placanje , a nove funkcionalnosti niste ni testirali jer mislite da svako ocigledno moze da se bavi it-jem. > Btw ako vam treba savet pravog it-jevca, javite se naci cete moj email na korisnickoj podrsci koja ne postoji . Ovo sto ste napisali, posaljite njima na mail. Idete na stavku " Pomoc" na dnu stranice i tu im posaljite mail. Ovde necete dobiti odgovor
2026 01 16
Jel se zna kada ce da proradi sajt da se ubacuju novi artikli na profile? Neko obavestenje? Nesto? Neko da kaze? Ili da se razilazimo polako..
2026 01 16
> Vizantija75: > Kakvi bre hakeri i ostale priče za malu decu. Na druga 2 sajta L. i Kp na svaki pokusaj hakera reaguje se za 5 min. Placa se ali su clanovi sigurni i imaju kome da se obrate. Mene samo čudi da neko i dalje uplacuje nesto ovde . Citam danima i ne verujem🙄 > Lepo napisa ovde članica da ovde treba izbiljna it sluzba da se angazuje. > Gde to ima da se novac skida sa necijeg racuna bez dozvolee,eej. U pravu si. Slazem se. Sve deluje amaterski
2026 01 16
Jos nesto, zabrinuta sam za karticu tj podatke na kartici. Ukoliko je sajt obako nebezbedan to govori da ni nasi podaci sa kartica nisu na sigurnom bez obzira sto je posrednik u placanju Stripe koji je pouzdan sam po sebi. Delovalo je da ce sve ovo u nekom trenutku proci i imala sam razumevanja. Mozda bih i dalje imala razumevanja da cujem neko objasnjenje i razuman odgovor. Deluje kao da su organizatori ovog sajta protiv nas. Steta. A bas smo mogli da budemo ekipa..
2026 01 16
> VandaF: > Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu i zbog toga dodjeljujemo kredite u novčanik. > Iznos u novčaniku služi za promociju oglasa na vrhu ili na prvoj stranici kategorije. Sajt ponovo ne radi… Ne mogu da se postavljaju oglasi tj. da se postave foto
2026 01 16
Dobila sam odgovor na mail da tehnicka sluzba radi na otklanjaju smetnji i problemu sto nam nestaju oglasi tokom vikenda. Da vidimo i to cudo u ponedeljak 😂
2026 01 17
> VandaF: > Poštovani, > Naša stranica je bila izložena pojačanom napadu botova, zbog čega je serverska kompanija uključila dodatne bezbednosne mere. Nažalost, te mere su privremeno dovele do problema sa prikazom slika na stranici. > Svesni smo neprijatnosti koje je to izazvalo i iskreno se izvinjavamo svim korisnicima. Kao znak izvinjenja, dodelićemo kredite u novčanik – premium korisnicima 120 kredita, a ostalim korisnicima 60 kredita. > Radimo na tome da se situacija u potpunosti stabilizuje u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo vam na strpljenju i razumevanju. Ja ne mogu da postavim slike uopste,da li mi neko moze pomoci?
2026 01 17
> KendyKelly: > Ja ne mogu da postavim slike uopste,da li mi neko moze pomoci? Jel vam toliko tesko da procitate 3 strane i shvatite da svi imaju taj problem?
2026 01 17
> KristinaKikiBg: > > EnaNiki: > > Odgovorio mi je profil VandaF kako nisam jedina kojoj se to dogodilo, i kako ja razumem zbog tih nekih upada na sajt, hakera i botova, oni su nesto menjali, i onda je eto uticalo na to da sam ja platila uslugu, ali da je na sajtu i mom profilu ne ocitava. Da to sad moraju rucni admini ili moderatori ili ko vec da sredi, ali ne znam kad. > Meni su to sredili sutradan nakon sto sam prijavila. > Ali su mi nestali oglasi i za to mi kazu da nemaju informacija nikakvih jos uvek 🤦🏻‍♀️ meni i dalje nista. Nije reseno
2026 01 17
> Bowie777: > > Vizantija75: > > Kakvi bre hakeri i ostale priče za malu decu. Na druga 2 sajta L. i Kp na svaki pokusaj hakera reaguje se za 5 min. Placa se ali su clanovi sigurni i imaju kome da se obrate. Mene samo čudi da neko i dalje uplacuje nesto ovde . Citam danima i ne verujem🙄 > > Lepo napisa ovde članica da ovde treba izbiljna it sluzba da se angazuje. > > Gde to ima da se novac skida sa necijeg racuna bez dozvolee,eej. > Ja sam blokirala karticu sa koje mi automatski skidaju clanarinu, na njoj vise nema ni dinara, jer se osecam nesigurno i nezasticeno u celoj ovoj cudnoj prici Nema potrebe za tim, samo otkazite pretplatu, simple
2026 01 17
Vrlo, vrlo neprofesionalno... Razočaravajuće.
2026 01 17
Od kad je krenulo ovo sa pretplata ovaj sajt mi se sve manje svidja☹️
2026 01 17
Kada i proradi sajt, najmanje sto bi mogli da uradite u znak izvinjenja, bi bilo da nekoiko meseci ne naplacujete, jer sajt i pre uvodjenja placanja nije funkcionisao, a od uvodjenja nikako ... Sta ce nam kraditi koji nicemu ne sluze ... A to sto laicima pokusavate da kazete ... Članrine ne mogu biti automatski dodijeljene zbog postavki u Stripeu ... Prosecan programer ce jednim skriptom svima produziti clanstvo (sto je itekako moguce, bez obzira na Stripe) ...
2026 01 17
Sve članice koje su plaćale, krediti itd, kako će to da vam se vrati i nadoknadi stvarno. Pa sad deset dana baguje, nešto se kao desilo ! Sajt ne radi uopste! Gde su vaše pare, ti krediti!? Da li ste oštećene, to će tek da se vidi kroz neko vreme. 😔
2026 01 17
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 34