Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Refundacija naplate

Kako da refundiram uplatila sam dva puta po 550din plan i 200din za promocijuartikla sajt ne funcionise bacene pare, kako da podnesem zahtev da mi se novac vrati? Hvala
2026 01 15
Ja mislim da je to nemoguce jer se promocija navodno koristila (stojali su oglasi) Jedino tuzbom. Zanima i mene ako je neko nesto radio. Ja sam za sad samo otkazala promociju da mi se ne produzava. Ostalo nisam sigurna da moze, ali ako neko zna cekam i ja da saznam
2026 01 15
Mislim da se to radi u banci, da treba tamo da se javite
2026 01 15
ovo pocinje bas bas da zamara ovo nije sajt vec nocna mora kad radite na njemu a procenat i uspesnost prodaje 0,1 % uzass
2026 01 15
Da li je nekome refundiran novac?
2026 01 15
Pisite na help@ mojekrpice.rs ili nalogu VandaF, mozete i na AdminRS, AdminMK (mada ne verujem da ce odgovoriti)
2026 01 15
Zdravo. Ja sam sinoc uplatila premium plan, nije ga ocitalo na sajtu i dalje, novac je skinut. Admin ne odgovara na poruke uopste od sinoc.
2026 01 16
> EnaNiki: > Zdravo. Ja sam sinoc uplatila premium plan, nije ga ocitalo na sajtu i dalje, novac je skinut. Admin ne odgovara na poruke uopste od sinoc. Hvala sto ste javili, meni pretplata istice 18., taman da otkazem dok se ne resi ova situacija
2026 01 16
Obavezno. Niko ne odgovara, a admin redovno ulazi i brise moje utiske - komentare sa svog profila. Strasno. Ukraden mi je novac bukvalno jer uopste nemam opciju i plan koji sam platila
2026 01 16
Isto to mi se desilo oktobra, ukradena sam bila za ceo mesec clanarine od 550 dinara, niko mi nije resio problem, postavicu ovde prepisku cim omoguce ucitavanje slika
2026 01 16
Odgovorio mi je profil VandaF da nisam jedina kojoj se to desilo kao sada, nastoje da rese problem, zbog nekih promena i zastita na sajtu se to kao desilo, da sam ja platila ali da se na sajtu i mom profilu usluga ne pokazuje i da ce sada ne znam ko vec to morati rucno da srede. Ne znam samo kad
2026 01 16
izvršila sam uplatu preko platne kartice, međutim promocija nije aktivirana, iako je novac skinut sa računa. Da li je neko imao sličnih problema sa članstvom od 350 din? Hvala unapred na pomoći!
2026 01 16
ja sam i novac mi nije vracen!
2026 01 16
> MissFox: > izvršila sam uplatu preko platne kartice, međutim promocija nije aktivirana, iako je novac skinut sa računa. Da li je neko imao sličnih problema sa članstvom od 350 din? Hvala unapred na pomoći! da, ja. pisala sam o tome vec. ja sam uplatila premium plan i nigde ga nema, a novac je otisao. jos uvek nisu resili moj problem
2026 01 17
I ja sam sinoc uplatila. Stoji mi da imam 0 kredita I ne mogu da postavim oglas kada god pokusam
2026 01 17
1 2