Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Oprez prevarant !!!!

i ovaj profil mora da se prijavi. To je taj nov.
upload
2026 02 26
Doticnoj su blokirana oba naloga , nikad necu razumeti mentalni sklop ovakvih osoba !
2026 02 26
Zao mi je sto ste prevareni ali to sto je blokirana ne resava problem jer Vi Vas novac nazad necete da dobijete a ona ce da napravi novi profil i opet da gleda koga da prevari . Nije mi jasno da Vi sa preko 300 utisaka pristanete na uplatu unapred i uplatite novac nekoj koja ima 3 utiska od toga je 2 sama sebi ostavila ocigledno.
2026 02 26
Možda je ona Jovana Šabanović, ona i dalje ovde operiše.. Za one koji nisu upućeni, njih milion je već prevarila.. samo štanca nove naloge, stavi cene ispod 5000 da ne može krivično da odgovara i "prodaje". Msm da su joj 100 naloga već blokirali.
2026 02 26
Bože koliko prevara na ovom sajtu. Ne znam da li da se nekako pošalje cirkularna poruka ili obaveštenje članicama od strane admina ili koga da se upute na forum i da imamo temu koja se bavi samo prevarama. Mislim i članice koje su godinama ovde nasedaju, ne mogu uvek da krivim samo devojke koje uplate, jer zaista svega ima. Od hakovanja, krađe podataka, lažnih oglasa itd. Prosto je anarhija, nemoguće je da nema nikakvog rešenja. Stoji da treba da znamo sebe same da zaštitimo, ali čega sve ima definitivno je da ovde više nije sigurno ni za prodavce ni za kupce. Ne možemo same da idemo i da lovimo naloge, oglase, prevarante. Otvaranje novog naloga je najlakše, i opet će se neko upecati. Ja sam skeptik jer sam dugo ovde i sve proveravam pre uplate, ali mučno je.
2026 02 26
Sad ce na Vinto sajtu nekog prevariti i bas je briga.
2026 02 26
Kome pisati za ovakve stvari? Administratori ne odgovaraju na mejlove. Mene je clanica prevarila tako sto je odbila da vrati novac a primila je nazad predmet, platila sam postarinu u oba smera i to zbog njene greške - pogresno navedenog opisa predmeta i na sve to me je izvređala, dala dijagnozu i jos ona meni ostavila negativnu ocenu gde je napisala da glumim žrtvu. Stvarno strasno i nedopustivo. Zasto se ne moze dopreti do administratora?
2026 02 26
Treba admin da otvori temu u koju ce se postavljati racuni prevaranata i da to bude pinovano, jer ime i grad daju radnom, a racune ne mogu da menjaju tako lako. Postojece teme se zatrpaju i zaborave, a one koje su u popularnim imaju toliko postova da ih je nemoguce pregledati posebno od kako su ih zatrpale princeze koje veruju u princa iz Nigerije.
2026 02 26
> Esprit21: > Treba admin da otvori temu u koju ce se postavljati racuni prevaranata i da to bude pinovano, jer ime i grad daju radnom, a racune ne mogu da menjaju tako lako. Postojece teme se zatrpaju i zaborave, a one koje su u popularnim imaju toliko postova da ih je nemoguce pregledati posebno od kako su ih zatrpale princeze koje veruju u princa iz Nigerije. Ne vredi, to niko neće da čita. Evo stoji pinovana tema sa objašnjenjem za uplate pa se i dalje javljaju sa "Kako da platim?". Primera radi, ali tako je generalno za sve ovde.
2026 02 26
Daleko da branim potencijalnog prevaranta,ali mozda ima dzak tih novcanika? Pritom su vrv i fejk i slicno?
2026 02 27
> lovesilver: > Daleko da branim potencijalnog prevaranta,ali mozda ima dzak tih novcanika? Pritom su vrv i fejk i slicno? Pa to sam i ja pomislila, ali uzela je novac a nije poslala novcanik uopste.
2026 02 27
> Esprit21: > Treba admin da otvori temu u koju ce se postavljati racuni prevaranata i da to bude pinovano, jer ime i grad daju radnom, a racune ne mogu da menjaju tako lako. Postojece teme se zatrpaju i zaborave, a one koje su u popularnim imaju toliko postova da ih je nemoguce pregledati posebno od kako su ih zatrpale princeze koje veruju u princa iz Nigerije. Objavljivanje broja računa nije dozvoljeno javno, to su osetljivi podaci. Nažalost, čak i u slučaju prevara, postoje pravila i lični i bankovni podaci ne smeju javno da se objavljuju. Na ovom sajtu je jednostavno potrebna dodatna autentifikacija, npr. putem broja telefona. Bilo bi super kad bi mogli da srede da sajt prepozna blokiranog člana kad pokuša da napravi nalog i upiše isti broj telefona za verifikaciju naloga. Neko može da ima više brojeva telefona, ali sigurno ih nema stotinu i to bi bar donekle ograničilo prevarante da prave nove profile.
2026 02 27
> MarianneMary: > Sad ce na Vinto sajtu nekog prevariti i bas je briga. Na Vintu možete da prijavite predmet i profil ako ste ga našli.
2026 02 27
Inače, ne znam da li ste videli da bi uskoro trebalo da počne sa radom Sajber straža za prijavu internet prevara. Ne znam kako će to funkcionisati, ali možda će pomoći da se prevaranti nađu i kazne. Mora da postoji način da se stane na put prevarantima.
2026 02 27
Prva kazna bi trebala biti da predmeti prevaranata budu ignorisana. I smatram da je npr. ludilo kupiti od nekog ko na tom V sajtu od pouzdanosti ima samo ovo, nema ni fotografije, niti opis profila. Sve vristi koliko je lazno.
upload
2026 02 27