Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Tražim /

Crnu haljinu ravnog kroja

Drage žene, u potrazi sam za midi crnom haljinom, dužine da pokriva listove, ravnog kroja (ili možda čak A kroja), bez rukava i izrez kao na donjoj fotografiji. Jako mi je važno da je šira, da ne ide uz telo, već da od ramena ka dole slobodno pada. Veličina S. Viđam ovakve haljine na ženama po gradu, ali nisam sigurna gde ih pronalaze. Gugl pretraga mi nije bila od pomoći. Ako ih nemate za prodaju, a znate gde bih mogla da je kupim, značila bi mi informacija 🩷🌸 Ostavljam i sliku kao referencu. Jako mi je važno da bude identična njoj.
pre 14 sati
> dannkinja: > Drage žene, u potrazi sam za midi crnom haljinom, dužine da pokriva listove, ravnog kroja (ili možda čak A kroja), bez rukava i izrez kao na donjoj fotografiji. Jako mi je važno da je šira, da ne ide uz telo, već da od ramena ka dole slobodno pada. > Viđam ovakve haljine na ženama po gradu, ali nisam sigurna gde ih pronalaze. Gugl pretraga mi nije bila od pomoći. > Ako ih nemate za prodaju, a znate gde bih mogla da je kupim, značila bi mi informacija 🩷🌸 > Ostavljam i sliku kao referencu. Jako mi je važno da bude identična njoj.
upload
pre 14 sati