Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc u vezi uplate

Da li vam se desilo da vam neko uplati, a da izvestaj o uplati vise od 48h ne stize na mob. Temu brisem, kada dobijem odgovor. Da li se desava da izvestaj kasni toliko? Hvala
pre 14 sati
Vikendom da i ako uplate preko pošte ili menjačnice.
pre 14 sati
Izuzetno neprijatna situacija.
pre 14 sati
Može se desiti. Na mobilni ponekad ne stigne obaveštenje, a novac bude na računu. Ja sam zato instalirala aplikaciju i tu se uvek vidi stanje.
pre 13 sati
Da, meni nekad notifikacija od banke ne stiže, pa proveravam preko aplikacije. Možete da pozovete banku i proverite stanje računa ako nemate aplikaciju.
pre 11 sati
Nemam svoj licni racun, koristim od clana porodice. Uvek mu stize izvestaj, sada ne. Transakcija je izvrsena preko eBanking-a sa telefona
pre 9 sata
Evo sad sam pitala tatu, ima aplikaciju, a izvestaja nema.
pre 9 sata
Upravo je jedna devojka uplatila i odmah je leglo, izvestaj dosao, a za ovo ne.
pre 8 sata
Da li je poslala ona izveštaj o uplati? Ima u telefonu potvrda ako je uplatila.
pre 7 sata
Dok sam imala račun u Unicredit banci, nije odmah legao novac, već sutradan ako uplatim uveče ili tek u ponedeljak ako uplatim tokom vikenda. Instant uplata se dodatno naplaćivala, ovo je bila strandardna. Sad nema praznika i nije vikend, tako da ne bi trebalo toliko da traje. Svakako, kad uplata prođe, u aplikaciji treba da se pojavi neka potvrda koja može da se skine ili da se pošalje na mejl, zavisi od aplikacije i banke.
pre 7 sata
Meni se dešavalo da napisu da su uplatili, a onda se ispostavi da nije prošla uplata- da im nije skinuto sa računa.
pre 7 sata
Uvek trazite potvrdu o uplati. Ume cesto banka da odbije transakciju a da uplatilac ni ne primeti.
pre 52 minuta