Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Premium plan -Pro plan

Kako preći sa jednog plana na drugi? Ako deaktiviram Premium plan hoće li mi se svi oglasi obrisati? Prešla bi na Pro plan jer je ovo postalo bacanje para. Oglase koje sam imala sam stavila u neaktivne Kakva su vaša iskustva?
pre 5 dana, 13:43
Ne znam kako izgleda prelazak s jednog plana na drugi, ali ono što mogu da potvrdim, to je da se oglasi ne brišu odmah. Kad sam otkazala plan od 350 dinara, 30 oglasa je stajalo na profilu dok ih nisam deaktivirala i obrisala Nisam mogla da postavljam nove, ali su stari oglasi ostali. Nadam se da će neko podeliti iskustvo kako izgleda prelazak s jednog plana na drugi. Ja mislim da može samo da se otkaže aktuelni plan i kasnije aktivira drugi, ne bih rekla da postoji druga opcija. 🤔
pre 5 dana, 13:53
Uplacivala sam premium plan 3meseca ,posle toga nisam vise bila u Srbiji. Od februara do juna,nisu mi se obrisali samo deaktivirali u junu oni ogalsi gde je pisalo ispod do kog datuma su aktivni. Za to vreme imala sam saradnje ,upite sve slala je sestra umesto mene. Sad sam ponovo uplatila premium kako bi mogla da okacim vise od 30 artikala.. Ako ne kacite stalno nove artikle mozete tako da odrzavate profil uplatite samo kad kacite .. Ono sto je mene rastuzilo da mnoge visegpdisnje clanice sa kojima sam sardjivala vise ne posecuju sajt😞 ,totalno su odustale..
pre 5 dana, 15:07
> La_buena_ena: > Uplacivala sam premium plan 3meseca ,posle toga nisam vise bila u Srbiji. Od februara do juna,nisu mi se obrisali samo deaktivirali u junu oni ogalsi gde je pisalo ispod do kog datuma su aktivni. Za to vreme imala > sam saradnje ,upite sve slala je sestra umesto mene. Sad sam ponovo uplatila premium kako bi mogla da okacim vise od 30 artikala.. > Ako ne kacite stalno nove artikle mozete tako da odrzavate profil uplatite samo kad kacite .. > Ono sto je mene rastuzilo da mnoge visegpdisnje clanice sa kojima sam sardjivala vise ne posecuju sajt😞 ,totalno su odustale.. Da puno dragih članica sa kojima sam imala saradnju više nisu na sajtu,baš mi je žao...
pre 5 dana, 17:44
I mene je to zanimalo da li ce mi se obrisati oglasi. Prosli mesec sam uplatila i okacila 40ak oglasa. I sad u julu mi istice plan, pise da sam ga uspesno deaktivirala (videcemo da li ce se stvarno ugasiti tog dana ili ce nastaviti da naplacuje...)
pre 5 dana, 09:18
Neće se obrisati, bez brige. 😊 Ja sam deaktivriala plan u decembru i do nedavno su mi bili aktivni. Sama sam ih obrisala pred istek.
pre 4 dana, 10:03
> peschici: > Neće se obrisati, bez brige. 😊 Ja sam deaktivriala plan u decembru i do nedavno su mi bili aktivni. Sama sam ih obrisala pred istek. Hvala na odgovoru 🤗
pre 4 dana, 10:30