Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevaranti gotovi ste !!!!

Posto je sve vise i vise prevarenih ,zahtevam od administratora da preduzme nesto !!!! Svaka sljamura i prevarant ima vise profila na ovom sajtu koji kruze i kruze i ponavljaju iste radnje . Stoga trazim da se na sajtu prilikom regustracije unose licni podatci koji ce biti poznati samo Tehnicaru i ADMINU ! Zasto???? Da bi se stalo sljamovima na kraj !!!! kako je sajt KUPUJEMPRODAJEM uredio,da nemozes da se registrujes bez toga i ukoliko dodje do prevare ,oni sankcionisu tako sto se sve prijavljuje policiji,ZASTO ???? Jer to spava po INTERNET PREVARU KOJA JE KAZNJIVA !!! Mrdnite se malo !!!! Nadam se da ce neko stati uz mene od vas !
2013 11 28
Iskreno da ti kazem, ja sam za to...ali sa obzirom da sajt vodi neko ko zivi u drugoj drzavi to ce tesko da se desi, a i sajt nije bas poverljiv da bi ostavljala svoje licne podatke...
2013 11 28
Ja sam ZA naravno. U potpunosti se slazem, ako neko nema nameru da vrsi prevare onda nema razloga da bude protiv toga jer ce podaci biti poznati samo administratoru. Super ideja. [:lepota]
2013 11 28
Ja mislim da je to nepotrebno,jedino treba vise paznje od strane samih kupaca KOME uplacuju parice...
2013 11 28
Ja sam uz tebe.Registrovala sam se i na kupujemprodajem, sa sve licnim podacima. [:osmeh]
2013 11 28
Ja sam za!!!
2013 11 28
Juce sam procitala da se neko na nju zalio!
2013 11 28
To bi u svakom slucaju bilo najbolje za sajt i za nas...jer drugacije ce mo tesko da se izborimo sa nesavesnim i bezobraznim ljudima...., ali vec je ta tema bila pokretana odavno. Administrator je rekao da je to neizvodljivo, koliko se ja secam ...neka me isprave ostale clanice koje se secaju ako gresim
2013 11 28
Ja sam se zalila ,ali ne bi me cudilo da se jos neko pozali na doticnu ...
2013 11 28
Tako je AJna !!!!!
2013 11 28
trazenje licnih podataka je kaznjivo zakonom, ovaj sajt jeste pravno lice ali je besplatan u potpunosti i ne trazi poverljive i zakonom kanjive informacije......tako da jedino tako opstaje, verujte da zivi jako dobro od reklama... i nezeli da se upusta u ove stvari, tako da mislim da dzabe to trazite.....kupujem prodajem, kupindo i ostali imaju jako dobre prihode i pravno su obezebedjeni tako da mogu da traze ovakve informacije i nije ih strah da ce ih policija goniti....[:osmeh]
2013 11 28
I ja sam za...a i bilo bi bolje da je admin iz Srbije.
2013 11 28
Slazem se luna.
2013 11 28
a zloupotreba licnih podataka? sta mislite o tome? ko garantuje da je ne bi bilo? ja bih prva dala svoje podatke ako bi svi bili za to, a da li neko gleda i ovu drugu stranu? [:sokiran]
2013 11 28
moram i ja da se ukljucim sto se ove teme prevaranata tice. skoro sam natrcala listajuci stranice na jakne i slike jakni kao iz inostranstva i otkrila sam da su ti isti ljudi pokusali da me predju na kupujem prodajem ali sam ja bila pametnija i prijavila policiji i tako su mi vratili pare koje sam unapred uplatila .sada sam ih nagazila i ovde i volela bih da i oni mene nagaze pa da ih opet posaljem u policiju . devojke pazite se . [:lepota]
2013 11 28
1 2