Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Bolne menstruacije

I da, da li neku od vas uzasno bole kukovi u toku i posle menstruacije? Nisam nista probasla na netu o tome...
2013 12 22
Meni se i kukovi raspadaju, takav osecaj imam.
2013 12 22
Meni kao da se sire kukovi... Ponekad cak ne mogu da spavam na boku... Ali mislim da mi najgore pada bol u grudima i otecene grudi... Boli me kad nosim brus, boli me kad ga skinem [:sokiran]
2013 12 22
Nemam bas bolove i u njima, samo oteknu nekad i nedelju dana pre nego sto krene. Da li ti je redovan ciklus?
2013 12 22
Jeste [:osmeh] Imam ih svaki mesec, ali ne na isti dan. Dobijem oko mesec i 2-3 dana posle prethodne menstruacije..
2013 12 22
Meni je doktorka rekla da je mozda zato sto sam anemicna, ali su analize krvi pokazale da nisam. Tj na granici sam da budem...
2013 12 22
ja se nisam ni gram ugojila od pilula, uzimala sam jeanine, to su relativno slabe pilule...prestala sam malo da "iskuliram"...problem je sto hormoni se ponasaju drugacije od osobe do osobe. imala sam 2 nus pojave koje su brzo prosle. nisu bile strasne ali su me nervirale. a posto imam uzasne bolove i osecaj da mi neko sece utrobu iznutra, pocela sam da pijem pilule zbog toga. I bukvalno nista ne osetis, ali nista! sad od kako ne pijem, samo prvi dan me boli ali podnosljivo...
2013 12 22
Misfit, koje 2 nus pojave si imala?
2013 12 22
Ja ovo čitam sve i počinje stomak da me boli kao da ću da dobijem.. :D ne mogu, ne mogu....
2013 12 22
Bila sam razdrazljivija nego inace i malo mi je libido opao u pocetku + problemi sa lubrikacijom...posle mesec dana se sve to vratilo na staro. ali tih mesec dana...mucenje.
2013 12 22
Pila sam ja skoro magnezijum, ali uopsteno zbog misica. Ne znam zasto sam prestala. Hm... A jedno vreme sam imala policisticne jajnike. Ciklus je redovan, pretezno 28-mi dan, nekad dan-dva, tri ranije, nekad kasnije...
2013 12 22
Dobro da je sad to u redu, Misfit. [:osmeh]
2013 12 22
Ne bas, ali relativno kratko sam pila. Sad ste me podsetile, pa bih mogla opet da pocnem. [:osmeh]
2013 12 22
54 01marina88 , pre 5 minuta prijavi | ↑ KittyKat, mozda dobijes na "psihickoj bazi" [:osmeh] E ne bi me čudilo... koliko sam se namučila i koliko se mučim, još je samo to ostalo da mi se desi :D Idem ja sa ove teme..
2013 12 22
ja sam imam bolne menstruacije,doduse od porodjaja malo manje,ali kad me uhvati, pomaze i samo Novalgetol ampula,popijem samo jednu i posle dva sata sam kao nova. .
2013 12 22