Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Bolne menstruacije

I ja sam, ali sam videla da mi ne odgovaraju pa sam porazgovarala sa njom o tome a i drugarica mi je potvrdila da su i njoj isto rekle druge doktorke. Daa i za dnevne, naš reproduktivni organ "ne voli" takve stvari, za menst je neophodno pa kao ajde ali što je moguće više pamučno ali ne i dnevni. Još ih prave od svačega, gledala sam emisiju o tome. [:besan] meni menstrual nije pomogao, a jedan divni čovek, kretenčina, kad moram tako da se izrazim, ginekolog, mi je u šestom razredu prepisao trodone. Skandal nastao. Stvarno čajevi pomažu, meni je slala neka baka sa sela domaće i nekako osetim olakšanje kad god popijem. [:osmeh]
2013 12 22
Ja sam padala u nesvest od bolova,pre godinu dana sam isla na laparaskopiju jer ne mogu da zatrudnim vec 4 godine,nadjena je cista koja se zove endometrioza i nalazila se na zidu materice,ni jedan ginekolog je nije mogao videti ultrazvukom,znaci samo laparaskopija,ta cista se pojavljuje zbog odlaganja trudnoce u ranijim godinama ja sada punim 30 i verovatno se pojavila zbog majke prirode,ne zelim nikog da plasim ali treba se pregledati..moji bolovi su prestali posle odstanjivanja a takodje mi je pomogao caj od virka i macina trava ili ti ocajnica
2013 12 22
@Darija znam kako ti je, ja sam imala jake bolove i sumnjalo se na endometriozu, cistu imam na levom jajniku, nesto se cak videlo i na zidu materice....razlog zasto endo. nastaje nije dokazan tako da ne mozemo znati da li je sa godinama ili je nesto drugo u pitanju....ja ako je imam, to je onda od stresa jer su mi do pre 2 godine jajnici bili potpuno zdravi a imala sam jako stresne situacije u porodici da mi je to MOZDA urzokovalo endo......kazem mozda jer sam ja ipak uspela da ostanem u drugom stanju i pored te sumnje tako da nisam ni stigla na laparoskopiju....sve najbolje ti zelim i da se sto pre oporavis i ostvaris kao majka [:osmeh]
2013 12 22
hvala ti :) borim se,evo proslo je godinu dana od operacije i kod mene i supruga je sve toliko odlicno da smo mogli vec petoro dece da imamo al eto ne znamo razlog,valda ce biti kada se opustimo,nadamo se najboljem :) ...za endo.da tacno je to ima vise razloga,mada je ovo prdpostavka kod mene :\
2013 12 22
ono sto mogu sa sigurnoscu da ti kazem da je opustenost, rasterecenost kljucna za zacece....mi smo 3 godine pokusavali i nista....i onaj mesec kad smo razmisljali o nekim drugim stvarima, bilo je dosta desavanja taj mesec, tad se dogodilo.....evo sad sam 11. nedelja i boze zdravlja u julu cu postati mama [:lepota]
2013 12 22
Super,bas mi je drago kada cujem da neko uspe,meni to sada deluje tako nemoguce kao da je to nesto vanzemaljski,ali nada poslednja umire :) tebi cestitam i zelim svu srecu [:lepota]
2013 12 22
hvala ti....ne odustajte, cuda se desavaju.....moje se dogodilo i beskrajno sam zahvalna bogu zbog toga [:poljubac]
2013 12 22
Probaj nimulid tablete one su male, sisaju se imaju ukus narandze, a cena im je presmesna, 60 dinara je pakovanje od 10 komada u apoteci! :) I ja i moja najbolja drugarica koje smo imale nenormalne bolove i povracanja i najgore muke otkad to pijemo bas nam je pomoglo! :) Evo mene upravo prolazi, kako mi je bilo ranije bude mi cudno sto sad ne boli toliko, ovaj blag bol je nista naspram onog od ranije i povracanja i mucenja, ja kad dobijem inace nigde ne idem taj dan ma sta god da je :D
2013 12 23
Takodje... Mada ja vec neko vreme ne povracam, ali me zato nenormalno boli stomak...
2013 12 23
Ja sam sa nimulid tabletama prezadovoljna. Nekad sam koristila brufen on mi je jedini pomagao, ali mi se vise smucio, jedno vreme kad god sam ga popila povracala sam, stalno mi je stvarao neku kiselinu, organizam mi se prezasitio njega, a i nije zdrav nimalo. Od tada samo nimulid i nemam problema :)
2013 12 23
Ja sam imala bolove...katastrofa...boli me celo telo, povracam, padam u nesvest, cak sam par puta zavrsila u hitnoj zbog izliva....ja sam uzimala brufen od 400 na svaka 4 sata(cak i kada spavam uzmem ga, navijem budilnik) i to je jedini lek koji mi je pomogao da prezivim.... Pre godinu dana sam pocela sa kontracepcijom i menstruacija je i dalje bolna ali mnogo manje....ponekad uzmem nesto od lekova kada moram negde da idem ali sad sam se namontirala da dobijam vikendom pa obicno prelezim prva dva dana koja si inace ranije bila pakao...preporucujem ih, em sto mi je glava mirna em su menstuacije manje bolne i nemam ostale siptome... I da pomaze mi grejanje stomaka...ja sam kupla one grejace(vrecica sa kristalima i unuta je neka plocica koja kada se 'polomi' kristalizuje se ta tecnost u vrecici) i to drzim jednu na ledjima drugu u nivou jajnika Srecno sa ublazavanjem bola...za mene je to bio pakao, verujem i da je za vecinu vas <3
2014 03 19
Bubo, gde si kupila tu vrecicu? [:osmeh] I jel je mala kao za ruke?
2014 03 20
Ja cu obavezno probati sa ovim tableticama sto si spomenula Tirkizz. Ja sam ranije cepala brufen pa je prestao da deluje pa sam sada na Rapten K i da bih mogla da radim i funkcionisem normlano ide mi kutija tableta za jednu M.
2014 03 20
1 2 3 4