Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Zdravlje /

Bolesti /

Teska anemija

Iam gvozdje 3 i anemiju, odlive, vrtoglavice,... dala sam otkaz posto mi je receno da ce mi biti potrebno par meseci da se dovedem u red. Dobila sam tothemu 3 puta dnevno, proslo je 10ak dana, ne osecam se nista bolje... Ima li neki nacin da se ubrzava rast gvozdja? kao sto rekoh, pijem tothemu, B vitamin, C vitamin, omegu 3 i od skora svaki dan jedem meso jednom dnevno. hvala unapred na odgovorima :)
2013 12 24
Moja mama je imala gvozdje 2 i vozila je kola i isla na posao, doktori su se cudili kako uopste moze da stoji na nogama [:vrtoglav] Njoj su prepisali da prima neke HBO inekcije ili tome slicno i dosta joj je pomoglo. Ali nazalost potrebno je ici kod hematologa i da se vidi sta "jede" gvozdje u organizmu. Isto je veoma dobra Guber banja. Zao mi je sto si u tom problemu, znam da je tesko. Zlim ti brz oporavak [:poljubac]
2013 12 24
I ja sam anemicna celog zivota ali mi to ne smeta toliko u svakodnevnici [:tuzan] A da probas sa starom dobrom cveklom? [:osmeh]
2013 12 24
I ja sam anemicna jos od malena,a resila sam ovim: jedi sto vise cvekle domacu imas na pijaci, ne onu iz prodavnice,pij sok od cvekle. Kupinovo vino, jedna casa dnevno odlicna za krvnu sliku, konjsko meso,buranija/boranija,zelenisi kao sto su blitva,spanac i naravno vitamin C(vidim da uzimas) da moze da poveze gvozdje, inace ako se ne uzima vitamin C gvozdje samo "protrci" kroz organizam.
2013 12 24
Prosle god imala sam isto problema sa gvodzdjem, nisam mogla nikako da ga povratim, pa sam pila HEFEROL kapsule svaki dan 3 meseca, plus sam ishranu korigovala bas, znaci dzigerica, cvekla, salate, sto vise mesa jer je bogato gvodzdjem, pila sam stalno sokove od borovnice, jela crveno voce, visnje, jagode i evo pre mesec dana izvadila krv i gvodzdje mi je daleko iznad granice.... :)
2013 12 24
I da,za gvoddje je potrebno najmanje 3mesea da se vidi neki pomak...
2013 12 24
Referum sirup.
2013 12 24
Meni je gvozdje bilo 1,hemoglobin 75,godinu dana sam pila raznorazne gluposti da bi mi krvna slika bila skroz u redu. Tako da dosta ti je bitno da uzimas magnezijum sa kompleksom vitamina B (imas šumeće tablete,Biofar-ove,jedna dnevno se pije),a od gvozdja-Heferol kapsule,Feroglobin,Ferogradument....imas dosta toga,najbolje menjaj stalno.
2013 12 24
dobila sam svasta, posto sam u medjuvremenu zavrsila u bolnici. ne zbog anemije, vec u GAKu, sto je i uzrok anemije. sad je vec lakse, makar znam sta mi je, lakse mi je posebno sto znam da nisam jedina i da sve ovo moze da se sredi. Srecna vam svima NG, neka smo mi zdrave, sve ostalo cemo da kupimo :****
2014 01 04
mogu da vam ponudim ovaj sok od aronije sto posto Maticni sok od aronije 0,5l. Cedjen plod aronije sa sopstvene plantaze bez ikakvih dodataka i prerade. Iskljucivo nepasterizovan proizvod jer pasterizacijom gubi veci deo svojih sastojaka. U slucaju kupovine vise flasa onu koju koristite cuvati u frizideru dok ostale flase treba drzati u zamrzivacu. Ovo je najjaci, najzdraviji i najcistiji proizvod aronije, imunitetska bomba. Smatra se najlekovitijim i najdelotvornijim. Pije se 1-2 rakiske casice ujutru pola sata pre dorucka.o628183334 [slika:3a621a59-2688-43fe-ac0c-11116ecd96f5]
2015 01 19