Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

TATTOO pitanja

Zdravo zene. Nadala sam se da mi mozete pomoci, Naime, zavrsila sam slikarstvo prosle godine, slikam, crtam i to sve, jako dugo, ali od toga nema novca, jel. Resila sam, dakle, da svoj talenat i iskustvo usmerim na tetoviranje. Imam trenutno povrsno znanje o opremi koja mi je potrebna. Zna li neko od vas nesto oko toga? Nasla sam neke jako povoljne setove za pocetnike, ali me zanima da li se uopste isplati kupovati ih? Takodje me zanima sta znaci "masinica 10 wrapa"? Ponavljam, nadam se da mozete pomoci, mozda poznajete nekoga ili pak same tetovirate... Hvala unapred:) [slika:3dec9d14-e075-4533-9df7-a953b93147b1]
2014 01 24
ja ti ne mogu pomoci oko masinice [:stidljiv] ali obozawam tetowaze, imam ih dwe planiram jos.. najbolje je da trazis praxu kod tatoo majstora, objasnice ti tamo swe
2014 01 24
Javi mi se u inboxs pa cu ti ja pomoci kasnije cim stignem . Moja cerka se bavi tetoviranjem vec godinama
2014 01 24
Hvala vam, ne treba mi praksa kod majstora, samo par saveta u vezi opreme:) Meni to dodje kao promena tehnike, jer, kao sto napisah, jaaako dugo crtam i slikam.
2014 01 25