Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zaludjenik za knjige!

Kad smo vec kod istorijskih Agonija i ekstaza je odlicna, o Mikelandjelovom zivotu. Sjajna knjiga :)
2016 02 11
Pronasla sam na net-u knjigu o Mikelandjelovom zivotu, taman da ispunim vreme praznika, hvala Olja na preporuci :")
2016 02 14
Nema na cemu :)
2016 02 14
Zavrsila sam Klon i Ja od D. Stil ..... i jos citam Isabel Aljende - O ljubavi i senci
2016 02 15
Joj ja sam se zaludela sa 1Q84. Mislim da je knjiga (tacnije triologija) Murakamijev knjizevni vrhunac. Bas mi se dopada :)
2016 02 15
> elly456: > Zavrsila sam Klon i Ja od D. Stil ..... i jos citam Isabel Aljende - O ljubavi i senci Kakva je Klon i ja? Imam je ali jos nisam citala...
2016 02 16
Po meni interesantna , neobican stil pisanja Danijele .... Klon i Ja Sadrzaj : Stefani je imala muža nitkova. Posle trinaest godina braka i dvoje dece, bila je očajna kada ju je napustio zbog mlađe žene. Najednom, Stefani je ostala sama. Nakon mnogo pokušaja da nađe malo romantične ljubavi u divljem krugu njujorških samaca, bila je rešena da odustane i okrene se samo podizanju svoja dva divna deteta. Ali je iznenadno putovanje u Pariz sve promenilo. Piter Bejker je, jednostavno, bio previše savršen i Stefani je bila sigurna da to nikako ne može da uspe.
2016 02 17
Preporucujem od Nore Roberts - Pobuna , po meni super je knjiga ... Pobuna Sadrzaj : U 18. veku, u vreme krvavih sukoba između Škota i Engleza, porodica Mekgregor živi u velelepnoj kući u šumi Glenrou u Visovima Škotske. Serena, Kol, Gven i Malkom deca su Fione i Juana Mekgregora, škotskog vlastelina. Jedne večeri muškarci odlaze u lov, a engleski vojnici upadaju u kuću. Jedan od njih siluje Fionu u prisustvu dece. Trauma im ostaje za ceo život, a osmogodišnja Serena suze i patnju svoje majke pretače u mržnju prema Engleskoj.
2016 02 17
Drage dame, preporucite neku dobru knjigu za tinejdzerke ;)
2016 02 23
> vaspitac91: > Drage dame, preporucite neku dobru knjigu za tinejdzerke ;) ,,Tri metra iznad neba'' i ,,Zelim te'', u mojoj srednjoj su devojke otkidale na njih, pa je meni tadasnji decko kupio obe i procitala sam, nisu lose. (: Ima i film, ali italijanski je original, posle je izasla i spanska verzija ako se ne varam, ali to nisam gledala, ne volim mnogo rimejkove...
2016 02 24
> vaspitac91: > Drage dame, preporucite neku dobru knjigu za tinejdzerke ;) 13 reasons why (Laguna je izdala, nisam sigurna kako su preveli), Prednosti jednog marginalca (ima film sa Emom Watson), sve od Dzon Grina (U potrazi za Aljaskom, The truth is in our stars - mada su njegove malo teze, ali spadaju pod teen literaturu). Ako se setim jos necega pisem :)
2016 02 24
Ja bih predlozila dve knjige, jednu koju sam citala kao tinejdzerka i ostala mi u secanju (planiram opet da je procitam) i jednu koju sam procitala bukvalno iz dosade pre par godina. Prva je: Zbogom mojih 15godina, Klod Kampanj. Prava knjiga o zaljubljivanju, potrazi za porodicom, preranom odrastanju. Druga je: Zauvek od Dzudi Blum, reci cu samo, na pocetku mislimo da prva ljubav traje zauvek..
2016 02 24
Da, tu je uvek i Lovac u zitu, pisana je za mlade, ali ja sam je citala nekoliko puta u razlicitim periodima zivota.
2016 02 24
> Iva1991B: > > vaspitac91: > > Drage dame, preporucite neku dobru knjigu za tinejdzerke ;) > ,,Tri metra iznad neba'' i ,,Zelim te'', u mojoj srednjoj su devojke otkidale na njih, pa je meni tadasnji decko kupio obe i procitala sam, nisu lose. (: Ima i film, ali italijanski je original, posle je izasla i spanska verzija ako se ne varam, ali to nisam gledala, ne volim mnogo rimejkove... Spanska verzija je odlicna. Vredi pogledati. "Igre gladi"
2016 02 29
> OljaBg13: > Kad smo vec kod istorijskih Agonija i ekstaza je odlicna, o Mikelandjelovom zivotu. Sjajna knjiga :) Uh! To razbija. A i film sa Hestonom je izuzetan!
2016 02 29
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 19